Ήθελε να πληρώσει και τα νοσήλια! Τελικά μετά από χρόνια χειρούργησε και μένα!

Καλησπέρα σας ονομάζομαι Δέδε Γεωργία …..το 2012 αυτός ο Άγιος άνθρωπος ο Εξαίρετος επιστημών ….διάβασε ένα γράμμα μου που του έστειλα στην Γενεύη κ έκανε ότι ήταν δυνατόν για να χειρουργήσει τον γιο μου όταν όλες οι πόρτες εδώ ήταν κλειστές. …..κάναμε τα αδύνατα δυνατά κ τον Ιούλιο του 2012 έζησα το θαύμα χειρουργήσει τον γιο μου ……του χάρισε ζωή ….μας χάρισε ζωή …..και αυτός ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ δεν δέχτηκε να πάρει ούτε τα εισιτήρια του Μ ακούτε ?????? Κ όχι μόνο πάλευε να με πείσει να πληρώσει τα νοσηλεία ….και το 2016 χειρουργήσει εμένα σε θάνατο σταδιο …….όλοι έλεγαν δεν θα τα καταφέρω κι όμως εκείνος με χαμόγελο κ ηρεμία μου υποσχέθηκε ότι θα παλέψει κ θα κάνει το καλύτερο κ το έκανε είμαι εδώ 7 χρόνια μετά κ δουλεύω δύο δουλειές …..

Θέλω να πω ότι στέκεσαι δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο κ νιώθεις όλη την ηρεμία …την δύναμη ….από την πρώτη στιγμή παίρνει κάθε σου φόβο ….όταν βγήκε από το χειρουργείο κ μου είπε ότι τελείωσε η επέμβαση του γιου μου δεν θα ξεχάσω τα μάτια του κ το φως όλο που είχε η παρουσία του ….του φίλησα το χέρι κ με δάκρυα τον ευχαρίστησα που χάρισε ζωή στον γιο μου κ ξέρετε τι μου είπε πρώτα ο Θεός κ μετά εγώ ….κ όταν έφτασε η στιγμή κ ρώτησα ποια είναι η αμοιβή για να τον πληρώσω ξέρετε τι μου είπε??????
Ότι τον πλήρωσα την στιγμή που τον ευχαρίστησα ….το καταλαβαίνετε …????????? Τι να μπορούν να πουν μεμτό για τον Άγιο αυτόν που έχει έρθει στην γη να προσφέρει να χαρίζει απλόχερα κ με ανιδιοτέλεια το δώρο της ζωής ?????? Δεν υπάρχει κάτι πέρα από ευγνωμοσύνη αγάπη δέος ….να νιώσεις για αυτόν τον άνθρωπο ……ο γιος μου έμεινε τον λιγότερο χρόνο σε εξωσωματιστή κ ούτε καν 24 ώρες σε εντατική ….δεν το πίστευε κανείς ……κ σε μένα πέτυχε το ακατόρθωτο ….πήγα με μια καρδιά διαλυμένη κ όμως μου χάρισε την ζωή …..δεν μπορώ να δεχτώ ότι σε αυτόν τον Θρύλο κάνουν τα πάντα να τον διώξουν αντί να κάνουν τα πάντα μα τα πάντα για να τον κρατήσουν …..νιώθω θλίψη απογοήτευση …..κάνεις εδώ δεν μπορεί να φτάσει το μεγαλείο του κάνεις κ το ξέρω από προσωπική εμπειρία ….ότι χρειαστεί θα κάνουμε για να μείνει εδώ ο Κ Καλαγκός …..εκτός αν νιώσει τόση απογοήτευση κ πικρία που δεν θέλησε πια εκείνος να μείνει ….γιατί δυστυχώς η χώρα που τόσο αγαπάει κ ήθελα απλόχερα να προσφέρει κοίτα πως να τον εξοντώσει ….ντροπή…. είμαι δίπλα του κ θα κάνω ότι χρειαστεί για να λάμψει η αλήθεια κ το φως ……σας ευχαριστώ από καρδιάς για τον χρόνο σας

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.