Ο ελληνικός  δημόσιος   τομέας υγείας που χρόνια τώρα  χωλαίνει! έχει ανάγκη  τέτοιους επιστήμονες και ανθρώπους . 

Ονομάζομαι Ιωάννα Παπαδοπούλου και είμαι εκπαιδευτικός. Είμαι από τις περιπτώσεις ενηλίκων που χειρουργήθηκαν από τον κύριο Καλαγκό.
Το καλοκαίρι του  2016 διαγνώστηκα με συγγενή καρδιοπάθεια (ειδικότερα :ανώμαλη εκβολή των δεξιών πνευμονικών φλεβών στην κάτω κοίλη φλέβα-γνωστό στην ιατρική κοινότητα ως “scimitar syndrome” ). O γιατρός που συνέβαλε στη διάγνωση  και με παρακολουθούσε ( κος Γιώργος Γιαννακούλας) μου πρότεινε τον κύριο Καλαγκό για την επέμβαση , ο  οποίος τα τελευταία χρόνια πηγαινοερχόταν στη χώρα μας .
 
Καθώς δεν υπήρχαν τα ανάλογα  χρήματα για το εξωτερικό, έναν χρόνο μετά , απευθύνθηκα στην ιδιωτική κλινική, στην οποία διατελούσε τότε   διευθυντής του τμήματος καρδιοχειρουργικής . Στις 29 Ιουνίου 2017 χειρουργήθηκα  στο “Μητέρα” της Αθήνας  από τον καθηγητή  Καλαγκό και τους συνεργάτες του  σε ηλικία 29 ετών .  Τα νοσήλια  και οι υπόλοιποι γιατροί της κλινικής πληρώθηκαν κανονικά εκτός από τον καθηγητή . Από όσο κατάλαβα από τα λεγόμενα των γιατρών επρόκειτο για μια σπάνια μορφή καρδιοπάθειας ,που ,αν δεν αντιμετωπιζόταν εγκαίρως, θα οδηγούσε  τα επόμενα χρόνια σε  ανεπάρκεια .
 
Νιώθω  την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς που συνέβαλαν,  από τη διάγνωση μέχρι την διόρθωση και παρακολούθηση (τους κ.κ. Γιαννακούλα, Καραμήτσο, Σφυρίδη ,  Φελουκίδη , Νταλαρίζου, Σταματελάτου ,Τζίφα), και να εκφράσω  ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Κύριο Καλαγκό που με ανέλαβε και μου ενέπνευσε ασφάλεια  . 
Εύχομαι ολόψυχα όλα να πάνε κατ’ ευχήν  . Ο ελληνικός  δημόσιος   τομέας υγείας που χρόνια τώρα  χωλαίνει έχει ανάγκη  τέτοιους επιστήμονες και ανθρώπους . 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.