Αυτό το μήνυμα ανάρτησε στο προσωπικό λογαριασμό ο Κυριάκος Σπυριδάκος στο facebook.

Διαλύεται το Ε.Σ.Υ.  Ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε η συστράτευση στο ΣΩΜΑΤΕΙΟ όλων των εργαζομένων στο Δημόσιο Νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ»

Facebook: Η Σελίδα Κυριάκος Σπυριδάκος βρίσκεται στο Facebook. Για να συνδεθείτε με τον Κυριάκο, συνδεθείτε στο facebook

Η δική μας άποψη για αυτή την ανάρτηση

Ιδιαίτερη εντύπωση μας προκάλεσε το μήνυμα αυτό. Όταν στις σελίδες του facebook βλέπουμε εντυπωσιακά ουσίας μηνύματα πρέπει να τα αναλύουμε και να τα αναδεικνύουμε. «Μηνύματα ουσίας» εμείς εννοούμε αυτά που προκαλούν  στην κοινωνία το γόνιμο προβληματισμό και όχι τον άθλιο εκφυλισμό. Προφανώς πρόκειται για εργαζόμενο στο αντικαρκινικό Νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ» του Πειραιά.

Τελικά διαλύεται όντως το Εθνικό μας Σύστημα Υγείας; Η δική μας άποψη για αυτή την ανάρτηση είναι: ναι διαλύεται το Ε.Σ.Υ. Όλοι οι εργαζόμενοι στον Τομέα Υγείας οφείλουν να οργανωθούν στα Σωματεία τους. Πιστεύουμε πως κινδυνεύει θανάσιμα η εργασία σε εμβολιασμένους και μη.

Τί συμβαίνει με το «ΜΕΤΑΞΑ» και σε άλλα Δημόσια Νοσοκομεία της χώρας;

Αμέτρητες φήμες κυκλοφορούν πως τα Νοσοκομεία, ύστερα από τις αναστολές εργασίας υπολειτουργούν επικίνδυνα σε βάρος της Δημόσιας Υγείας. Ποιος όμως μπορεί να το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει; Οι μόνοι που μπορούν είναι οι πολίτες. Όταν ένας ασθενής χρήζει χειρουργείου και αυτό καθυστερεί υπερβολικά πρέπει να υποβάλλεται μήνυση προς τη Διοίκηση, την Κλινική και παντός υπευθύνου. Το ίδιο πρέπει να εφαρμόζεται και για κάθε νοσοκομειακή αναγκαιότητα, και όχι μόνο των χειρουργικών.

Επίσης οι πολίτες οφείλουν να τα δημοσιοποιούν, τεκμηριωμένα, σε αξιόπιστα ΜΜΕ και όχι στα ύποπτα διαπλοκής που ψεύδονται ασύστολα. Αυτά, καθημερινά ακούμε το λαϊκό κατηγορώ. Κατηγορούνται από το λαό σαν κέντρα μαύρης προπαγάνδας. Γεγονός είναι  οι πολίτες έχουν κηρύξει στην τηλεόραση Lockdawn αφού οι δείκτες τηλεθέασης στα κεντρικά δελτία ειδήσεων είναι πολύ χαμηλοί!

Τελικά τί συμβαίνει με το «ΜΕΤΑΞΑ» και σε άλλα Δημόσια Νοσοκομεία της χώρας; Ακούμε κάθε βράδυ στο «ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ-ΑΛΕΡΤ», που παρουσιάζει ο Καψαμπέλης και συμμετέχουν οι  Σπίνος και Βλάχος φρικιαστικά πράγματα. Ακούσαμε την Παρασκευή πως νοσοκομειακός γιατρός τράβηξε την παροχή οξυγόνου σε ηλικιωμένη όταν του είπε πως είναι ανεμβολίαστη! Πριν λίγες ημέρες ακούσαμε μητέρα να καταγγέλλει, άλλον, επίσης νοσοκομειακό γιατρό. Η μητέρα κατήγγειλε ότι διέκοψαν τη νοσηλεία στη νεαρή κόρη της που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκα!

Τι συμβαίνει κύριοι Εισαγγελείς; Αν αυτά είναι αλήθειες πρόκειται για κακουργήματα, ή κάνουμε λάθος; Αλλά και ψέματα να είναι, πάλι πρόκειται για βαριά ποινικά αδικήματα των ψευδόμενων. Όταν όμως Εισαγγελείς, Δημοσιογράφοι. Ιατρικοί και Δικηγορικοί Σύλλογοι και τα ανάλογα Συνδικαλιστικά όργανα, μαζί με το κράτος σιωπούν κάτι συμβαίνει. Τί συμβαίνει;

Η μαύρη προπαγάνδα καταργεί τον αντίλογο και δολοφονεί τη Δημοκρατία

Υπάρχει, ή δεν υπάρχει αντίλογος σε όλο αυτό το πανδαιμόνιο με το Covid-19; Ναι, υπάρχει αντίλογος και μάλιστα πολύ σοβαρός, αφού τον κάνουν επώνυμοι και κορυφαίοι επιστήμονες σε διάφορους έγκριτους ιστότοπους. Γιατί όμως αυτός ο αντίλογος δεν γνωστοποιείται στην κοινωνία; Γιατί οι κοινοβουλευτικοί, εκτός ελαχίστων σιωπούν;

Να κάποιοι λογικοί αντίλογοι. Στα νοσοκομεία και στις κλινικές οι επισκέπτες των ασθενών οφείλουν να κάνουν τεστ για να εισέλθουν. Το ερώτημα που γεννάται ευλόγως είναι: γιατί δεν εφαρμόζεται το ίδιο και για τους εργαζόμενους; Που για τον οποιοδήποτε λόγο δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν; Γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη τους καταδικάζει στην ανεργία και την οικογενειακή εξόντωση; Ένα άλλο είναι πως άλλοτε οι απαγορεύσεις αρχίζουν στις 21:00 και άλλοτε στις 23:00 ή στις 24:00 κ.λ.π. Δηλαδή ρε παιδιά τι είναι ο κορωνοϊός; Και ο Δράκουλας ακόμη έβγαινε μόλις σκοτείνιαζε…

Ποιος αμφιβάλει πως η μαύρη προπαγάνδα καταργεί τον αντίλογο και δολοφονεί τη Δημοκρατία; Κανείς λογικός άνθρωπος. Δυστυχώς ταπεινά πιστεύουμε πως η μαύρη προπαγάνδα βασιλεύει και ο αντίλογος είναι πισώπλατα μαχαιρωμένος. Επομένως η Δημοκρατία εκπέμπει SOS! Να είναι απόλυτα βέβαιοι πως θα τη σώσει ο λαός της, αλλά και ο Θεός από τα νύχια της σατανικής Νέας Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.