Δ1-ο Δικηγόρος

Πολλές φορές, σε προηγούμενα άρθρα μας, έχουμε αναφερθεί στον δικηγόρο Αθηνών Νίκο Αντωνιάδη, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του μάχεται ενάντια στο σύστημα, ενάντια στην μάσκα, ενάντια στο παιχνίδι του κορονοϊού, ενάντια σε όλα αυτά που θέλουν να καταπατήσουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την ελευθερία μας!

Μάχεται ενάντια στα πιόνια της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που θέλουν να στραγγαλίσουν την ψυχή, το νου και το σώμα των Ελλήνων! Προσπαθεί με ένδικα μέσα να σταματήσει την προσπάθεια χειραγώγησης των πολιτών όλων των ηλικιών από το κυβερνητικό σχήμα και να βάλει τέλος στα δολοπλόκα σχέδιά τους!

Εμβολιασμοί, τσιπαρίσματα, μάσκες, παγουρίνο, μίζες, δώρα σε μμε και τόσα άλλα είναι μέσα στην ατζέντα όλων αυτών των κατ’ επάγγελμα πολιτικών εκπροσώπων του λαού, οι οποίοι σαν στόχο έχουν “να σώσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες”!
Μα αναρωτιέμαι εγώ ο ταπεινός ανθρωπάκος! Αν σώσουν την Ελλάδα θα έχουν μετά επάγγελμα; Σίγουρα όχι! Άρα λοιπόν παλεύουν για “να σώσουν την Ελλάδα” η οποία με αυτούς δεν θα σωθεί ποτέ!

Δ2-η Διακυβέρνηση

Στην αντίπερα όχθη από τον Νίκο Αντωνιάδη η πολιτική συντεχνία! Πολιτικοί, γιατροί, τεχνοκράτες, γλείφτες για μια θέση, όλοι παίζοντας πρωταγωνιστές στο θέατρο σκιών, στην παράσταση ”Διακυβέρνηση της Χώρας”, προσπαθούν να αποδομήσουν τον αγώνα του Νίκου Αντωνιάδη με διάφορα τερτίπια! Εκείνος, απτόητος ως τώρα, τους εκθέτει καθημερινά δημοσιεύοντας στην σελίδα του ντοκουμέντα και τις νομικές διαδικασίες εναντίον τους!

Δ3-η Δικαιοσύνη

Στη μέση της διαμάχης; Η Δικαιοσύνη! Το σύνολο των Δικαστών της Χώρας! οι οποίοι δίνουν τιτάνιο αγώνα όχι για να απονείμουν δικαιοσύνη, αλλά για να κρατηθούν στην 83η θέση, σε σύνολο 141, ως προς την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης από το πολιτικό καθεστώς της χώρας! Ναι κυρίες και κύριοι, αγαπητοί αναγνώστες και αναγνώστριες! Σε σύνολο 141 χωρών, η χώρα μας κατέχει την 83 θέση ως προς την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης!

Αν η δικαιοσύνη ακολουθούσε τα βήματα του Νίκου Αντωνιάδη, σίγουρα θα κέρδιζε μια καλύτερη θέση όσον αφορά την ανεξαρτησία της, αλλά και θα σταματούσε την κατάφορη παραβίαση της προσωπικότητας του πολίτη από την συντεχνία!

Επίσης θα σταματούσε όλο αυτό το αλαλούμ των λοιμοξιολόγων στους θανάτους από κορονοϊό! Ένα αλαλούμ που σαν αποτέλεσμα έχει την εμπορία φαρμάκων και σκευασμάτων από εταιρείες που συμμετέχουν οι ίδιοι αυτοί λοιμοξιολόγοι!

Κι εμείς οι “ψεκασμένοι”

Και εμείς οι ”ψεκασμένοι” όπως μας αποκάλεσε ο πρωθυπουργός της χώρας αντιδράμε σε όλο αυτό το κομφούζιο, για να του δείξουμε ότι πιο πολύ μας αρέσει να είμαστε ψεκασμένοι παρά πουλημένοι στην Μέρκελε και άβουλα θύματα της πολυεθνικής φαρμακοβιομηχανίας!
Πιο πολύ μας αρέσει το αυθεντικό σπίτι των ψεκασμένων παρά το σπίτι της Νουδούλας που φιλοξενεί αψέκαστους από όλα τα κόμματα, πολιτικούς γλύφτες του πρωθυπουργού!

Οχι κύριοι της συντεχνίας! Εμείς θα είμαστε και θα παραμείνουμε ψεκασμένοι -όπως μας αποκαλείτε- υποψιασμένοι όπως είναι το σωστό,  για να είμαστε σε θέση να σας δικάσουμε δίκαια όταν ωριμάσει η ώρα!

Πέτρος Καπερναράκος

Εικόνα: pixabay.com

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.