Η καταγγελία ενός ιδιοκτήτη εμπορικού καταστήματος, που δεν άντεχε πλέον να πληρώνει «προστασία, αποτέλεσε την αρχή για την εξάρθρωση συμμορίας «μπράβων» – Ρομά, που είχαν γίνει φόβητρο στη Δυτική Αττική.

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 49χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι αρχηγός της εγκληματικής ομάδας, έχει ταυτοποιηθεί ένας 41χρονος συνεργός του και αναζητούνται τουλάχιστον άλλα 5 μέλη. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών έστησαν σε χρόνο… dt επιχείρηση για την επ’ αυτοφώρω σύλληψη του 49χρονου «μπράβου», την ώρα που λάμβανε χρήματα για την «προστασία» σε εμπορικό κατάστημα.

Κατά την προανάκριση προέκυψε ότι η συγκεκριμένη συμμορία είχε γίνει φόβος και τρόμος για χρόνια, ωστόσο, η αναλγησία που έδειξε ακόμη και την περίοδο της «καραντίνας» φαίνεται πως ξεχείλισε το ποτήρι της οργής και βοήθησε να ανοίξουν στόματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 49χρονος και οι συνεργοί του φέρονται να απαιτούσαν αναδρομικά τα… συμφωνημένα χρήματα ακόμη και για την περίοδο που ήταν κλειστά τα εμπορικά καταστήματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.