Μετά την αποστολή των ενημερωτικών email’s σε γονείς και κηδεμόνες σήμερα Σάββατο 12/09/2020 και μεσημεριανές ώρες, εξαγριωμένοι γονείς, μετά την κεραμίδα που τους ήρθε στο κεφάλι από την κ. Κεραμέως, Σαββατιάτικο και ενώ οι περισσότεροι βρίσκονταν εν ώρα εργασίας, καταγγέλλουν στο vachosradio την ανευθυνότητα της υπουργού και των αρμοδίων υφισταμένων της, ως προς την ανευθυνότητα που τους διέπει, την προχειρότητα που χειρίζονται το θέμα της εκπαίδευσης των παιδιών τους τόσο στο δημοτικό όσο και στις υπόλοιπες βαθμίδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης! Συγκεκριμένα ζητεί με την κεραμίδα της η κ. Κεραμέως τα ”πρωτάκια” τα οποία διαμένουν μακριά από την έδρα του σχολείου και μεταφέρονται με ταξί η με λεωφορείο στο σχολείο να πάνε για πρώτη ημέρα χωρίς την συνοδεία γονέων στο σχολείο φορώντας μάσκα μέσα και κατά την διάρκεια της διαδρομής του μεταφορικού μέσου, ”αιχμάλωτα” της ανικανότητας της ηγεσίας να διαχειριστεί την ”επιδημία” όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας Γιώργος Πατούλης!

Οταν ο κ. Σύψας δηλώνει ότι οι αλλοδαποί (Πακιστανοί, Αφγανοί, Σομαλοί κλπ) είναι νέοι και δεν κολλάνε κορονοιό, τότε μάλλοον η κ. Κεραμέως διευθύνει το κομμάτι των νέων που κολλάνε κορονοιό! Σαν δε ντρέπεστε λίγο; και να πάμε στους ηλικιωμένους με πρόσφατο παράδειγμα στην φωτιά της Μάνης! Ο υπουργός κολλάει, ο Δήμαρχος παρουσία βουλευτή δεν κολλάει 

ο υπουργός κολλάει, ο βουλευτής δεν κολλάει

δημοτικοί σύμβουλοι και αρχηγός της πυροσβεστικής δεν κολλάνε

και επειδή όλοι αυτοί οι κύριοι βουλευτές, υπουργοί, δημοτικοί σύμβουλοι δεν κολλάνε, βγαίνουν μπροστά στην κάμερα για να δείξουν ”να είμασταν εκεί” !τότε δεν κολλάνε! κ. Κεραμέως σας ακυρώνουν οι δικοί σας άνθρωποι, οι άνθρωποι αυτοί που αύριο θα βρεθείτε στη βουλή να ψηφίσετε αυτό που θα σας επιβάλλει το κόμμα σας!

Που είναι οι μάσκες που θα χορηγήσει το υπουργείο; Από την στιγμή που δεν υπάρχει εμπεριστατωμένη μελέτη για το όφελος η μή της μάσκας, τι αποφασίζετε και διατάζετε κ. Κεραμέως, κ. Κικίλια; κ. Τσιόρδα και κ. Σύψα; μάλλον αποφασίσατε να καλύψετε την ανικανότητά σας να διαχειριστείτε μια επιδημία, φορώντας μάσκα ακόμα και στα ”πρωτάκια”! προσπαθείτε να το παίξετε σπουδαίοι, ότι να και καλά εμείς διαχειριστήκαμε την επιδημία και όχι πανδημία όπως διατείνεστε, μα η αγανάκτηση των γονιών γρήγορα θα πέσει στα κεφάλια σας!

Δείτε αγαπητοί μας αναγνώστες τα email’s που ήρθαν με την κεραμίδα στους γονείς!

Στις 10 Σεπτεμβρίου στις 12:28 τη νύχτα! είχαν πει προφανώς στην Διευθύντρια να κοιμηθεί στο σχολείο για να στείλει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους γονείς!

Επίσης της είπαν Σάββατο μεσημέρι να πάει στο σχολείο και να στείλει τα δύο παρακάτω μηνύματα

πρώτο μήνυμα στις στις 14:06

δευτερο μήνυμα στις 15:06 δηλ μία ώρα μετά!τόσο έκαναν να αποφασίσουν ενώ είχαν ένα καλοκαίρι μπροστά τους!

 

Επειδή λοιπόν κ. ανευθυνουπεύθυνοι υπουργέ και υφιστάμενοι υφυπουργοί ενεργήσατε κατά τρόπο απαράδεκτο απέναντι στους γονείς, πιστεύω πως πολύ σύντομα θα κληθείτε να τους αντιμετωπίσετε!

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.