(ΓΙΑ ΠΟΛΥ Α Π Α Ι Τ Η Τ Ι Κ Ο Υ Σ αναγνώστες).Τα παίζουν όλα για όλα. Θα κ ά ψ ο υ ν τον πλανήτη για να μην πάνε ΦΥΛΑΚΗ ! – του Δημήτρη Τζώρα πολιτικού αναλυτού.

Θα ήθελα να ξεκινήσω την ανάλυση μου με μερικές αποκαλύψεις, άγνωστες, ακόμα και για τον μέσο Ευρωπαίο Πρωθυπουργό.
Ήταν προς τα τέλη Νοεμβρίου του 2016, αμέσως μετά την ιστορική νίκη Τραμπ στις εκλογές…

2020 Election Odds: Donald Trump Has Only 33% Probability of ...

Cartoons

Πολλές οι συζητήσεις στο παρασκήνιο για τα πρόσωπα που θα στελέχωναν την νέα κυβέρνηση και ποιες θα ήταν οι άμεσες γεωπολιτικές της προτεραιότητες. 
Θα σας δώσω λίγο από το κλίμα των ημερών εκείνης της περιόδου.
Όπως συμβαίνει πάντα, λίγο πριν την σύσταση μίας νέας κυβέρνησης, πολλά και διάφορα κέντρα πολιτικής επιρροής, ήθελαν να τοποθετήσουν τους δικούς τους ανθρώπους στο Υπουργικό Συμβούλιο. 
 
Οι μεγαλύτερες μάχες στην Ουάσινγκτον, δίνονται για το ποιος θα είναι επικεφαλής του Υπουργείου Εξωτερικών, Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας και Υπουργός Οικονομικών. 
 
Τα νευραλγικά πόστα της Αυτοκρατορίας δηλαδή. Ειδικά η θέση του Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας, είναι πιο κρίσιμη από αυτή του Υπουργού Εξωτερικών, διότι στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας, αναφέρονται όλα σχεδόν τα Υπουργεία, συμπεριλαμβανομένου και των Οικονομικών. Είναι μία μικρή κυβέρνηση, μέσα στην κυβέρνηση.
 
The same people who think Obama is a Muslim think Trump is a ...
 
Ο Πρόεδρος Τραμπ, πέρα από τα άτομα που ήταν στενοί του συνεργάτες στην προεκλογική περίοδο, δεν είχε μπει στη διαδικασία, εκ των προτέρων, επιλογής των ανθρώπων που θα συγκροτούσαν το Υπουργικό του Συμβούλιο. 
 
Αυτό, συνέβαινε για τον εξής απλό λόγο. 
 
Δεν μπορούσε να πιστέψει, εκείνος και εμείς, ότι θα μας άφηναν να κερδίσουμε τις εκλογές. Παρ΄όλο που παρακολουθούσαμε τις τάσεις του εκλογικού σώματος και γνωρίζαμε, ότι οι δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονταν ήταν χαλκευμένες, ήταν τέτοια η εσωτερική δύναμη του παρακράτους Ομπάμα μέσα στο σύστημα, που ακόμα και όταν κερδίσαμε τις εκλογές, δεν πιστεύαμε ότι ζούσαμε εντός της πραγματικότητας.
 
Joe Biden on Twitter: "If John Bolton's accounts are true, it's ...
 
Ήταν, σαν να έρρεες μέσα σε ένα όνειρο! Κερδίσαμε, ακόμα και με τη φοβερή νοθεία που έκαναν οι Δημοκρατικοί, με τα εκατομμύρια των παράνομων μεταναστών που έστειλαν να ψηφίσουν!!! 
 
Έβγαιναν οι γελοίοι στα κανάλια και έλεγαν ότι κέρδισε η Χίλαρι την λαϊκή ψήφο, όταν η λαϊκή ψήφος συγκροτούνταν από εκατομμύρια παράνομες ψήφους.
Τέλος πάντων. 
 
Τότε, άρχισε το Ομπαμικό παρακράτος να βγάζει στην επιφάνεια τη δήθεν εμπλοκή των Ρώσων στην προεκλογική εκστρατεία Τραμπ. Σε ανάλυσή μου λοιπόν, εκείνο το διάστημα, έκρουσα τον κώδωνα του κινδύνου αυτής της υποθέσεως και μέχρι που μπορεί να τη φτάσει ο Κενυάτης Μουσουλμάνος, πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ. 
 
The untold story of Obama's mother | The IndependentObama's Young Mother Abroad - The New York Times
[ΑΝΩΤΕΡΩ, ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΜΙΚΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΣΤΑΝΛΕΫ ΑΝΝ ΝΤΑΝΑΜ, ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ. (ΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ….ΑΝΔΡΙΚΟ ΜΙΚΡΟ ΟΝΟΜΑ, ΤΟ ΣΤΑΝΛΕΫ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ).
ΔΕΞΙΑ ΕΦΗΒΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ….]
392 Best First Ladies and their china choices images | China ...Obama reflects on his father's absence in weekly address | MSNBC
[ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ MIΣΕΛ ΡΟΜΠΙΝΣΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ (ΠΑΧΥΣΑΡΚΗ ΤΟΤΕ) ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΝ.
ΔΕΞΙΑ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ (!) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΠΑΡΑΚ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΝΥΑΤΗ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟ, ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΚΟ ΦΟΙΤΗΤΗ ΤΗΣ ΚΕΝΥΑΣ ΣΤΗΝ …ΧΑΒΑΗ! Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΙΧΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΟΛΙΣ …10′ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ!
ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΠΟΤΕ!]
Book questions Obama mom story - POLITICO
ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΙΝΔΟΝΗΣΙΟΣ ΠΑΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΠΑΡΑΚ, Ο ΛΟΛΟ ΣΟΕΤΟΡΟ.
(ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΣΠΟΥΔΑΣΕ Ο ΜΠΑΡΑΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΟΜΠΑΜΑ!)
ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ – ΠΟΥ ΜΩΡΟ ΤΟΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ ΟΠΟΥ
ΦΟΙΤΗΣΕ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ…-
ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΜΑΓΙΑ ΣΟΕΤΟΡΟ, ΠΟΥ ΤΗΝ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ….
Dr. Maya Soetoro-Ng honors her and President Barack Obama's mother ...
 
Δεν με πίστεψαν, διότι ήταν τόσο εξωφρενικά γελοίος ο ισχυρισμός τους, που ακόμα και παλιές καραβάνες των Ρεπουμπλικανών, δεν πίστευαν ότι θα έφταναν τόσο μακριά, αυτή την στημένη και προδοτική υπόθεση.
Σε σχέση με τους Αμερικανούς φίλους και συναδέλφους, δεν πείστηκα. Όχι, επειδή ήμουν πιο μάγκας και ισχυρογνώμων από το επιτελείο των ανθρώπων του Προέδρου, αλλά επειδή γνώριζα και γνωρίζω πολύ καλά, την Ισραηλινή πολιτική σκηνή και είχα γνώση των μεθόδων που θα χρησιμοποιούσε αυτό νοσηρό, παγκόσμιο διευθυντήριο. 
 
Τα είχαν κάνει, πριν από τον Τραμπ και στον Μπίμπι Νετανιάχου, οπότε διέκρινα εγκαίρως τι έχουμε να περιμένουμε.
Φτάνουμε λοιπόν, σιγά – σιγά στο τέλος αυτής της ιστορίας. 
Ο Πρόεδρος Τραμπ, σε συνέντευξή του πριν από μία εβδομάδα, χρησιμοποίησε τον όρο «προδοσία» για την υπονόμευση της κυβερνήσεώς του από το σύστημα Ομπάμα-Κλίντον και δεν ανέφερε τυχαία αυτό τον όρο. 
 
Τώρα, που τελειώνουν οι ανακριτικές έρευνες και αρχίζουν και διαρρέουν οι μαρτυρίες των πρακτόρων του FBI και της CIA, ο Τύπος και ο πολιτικός κόσμος, αρχίζει και μιλάει πλέον επίσημα και φανερά, για εσχάτη προδοσία.
 
Barack Obama, Joe Biden - Barack Obama and Joe Biden Photos ...
 
Δεν είναι μόνο η υπόθεση παρακολούθησης του Αμερικανού Προέδρου και η παγίδευσή του από τις υπηρεσίες ασφαλείας, που θα καθίσουν στο σκαμνί τον Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα και την Χίλαρι Κλίντον. 
 
Democrats Rallying Around Joe Biden Could Alienate Generations of ...
 
Είναι και η υπόθεση του γιού του Τζο Μπάϊντεν, με την Ουκρανική εταιρεία ‘Μπουρίσμα’ και το λάδωμα της οικογένειας Μπάϊντεν από την εν λόγω εταιρεία.
Θα είναι η πρώτη φορά στην Αμερικανική ιστορία, που πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ θα καθίσει στο εδώλιο για εσχάτη προδοσία. 
 
Ο Ομπάμα, δεν είναι απλά ένας πρώην Πρόεδρος, αλλά ο αχυράνθρωπος των Αδελφών Μουσουλμάνων στις ΗΠΑ, η μαριονέτα του Σόρος και το μακρύ χέρι της Γερμανικής Καγκελαρίας στις ΗΠΑ. 
 
Gateway Pundit Attacks Obama For Defending "Patriotic Muslims ...
 
Αυτό το ανεκδιήγητο τυπάκι, τόλμησε να πει μετά τις εκλογές του 2016, ότι ηγέτης του Ελεύθερου κόσμου, είναι πλέον οι Άνγκελα Μέρκελ!!! 
 
Obama a Muslim? Rumors gain steam, defying facts - The San Diego ...
Μόνο προδότες της πατρίδας τους ξεστομίζουν τέτοιες κουβέντες !!!
 
Bill O'Reilly reveals pictures of a young Obama at an Islamic ...
Το σύστημα Ομπάμα, θέλει να αποφύγει πάση θυσία να δει τον πρώην Πρόεδρο να φορά βραχιολάκια και να οδηγείται στην αίθουσα του δικαστηρίου. 
 
Θα κάψουν τις ΗΠΑ, όπως έχουν ξεκινήσει να κάνουν σε πολλές Αμερικανικές πόλεις. 
 
Θα επαναφέρουν την υστερία για τον κορωνοϊό, όπως κάνουν πάλι, (άρχισαν ήδη να μιλάνε για δεύτερο κύμα) μέχρι να γονατίσει η Αμερικανική οικονομία. Θα κάνουν τα πάντα, για να μη βρεθούν φυλακή!
Θα τινάξουν όλες τις οικονομίες του πλανήτη στον αέρα. 
Αναγκάζουν τις Ευρωπαϊκές ηγεσίες να παίξουν το παιχνίδι του κορωνοϊού, καταστρέφοντας τις Εθνικές τους οικονομίες, οδηγώντας εκατομμύρια Ευρωπαίους στην πλήρη ανέχεια, για να πείσουν το Αμερικανικό εκλογικό σώμα, ότι υφίσταται πανδημία και μετά το τέλος αυτής, εάν και εφ΄όσον κερδίσει ο Μπάιντεν, θα εγκαθιδρύσουν την πιο σκληρή Οργουελιανή Χούντα, που έχει γνωρίσει ποτέ το ανθρώπινο είδος.
Θα προκαλέσουν χάος μέσα στις Ευρωπαϊκές πόλεις με την Αντίφα και τους Μουσουλμάνους και θα κατηγορήσουν τον Αμερικανό Πρόεδρο και κάθε πατριωτική φωνή μέσα στον Ευρωατλαντικό κόσμο. 
 
Θα δείτε πολλά παράξενα να συμβαίνουν μέχρι τις εκλογές. 
Πιστεύω, ότι θα θελήσουν να χτυπήσουν και από το εξωτερικό τις ΗΠΑ. Θεωρώ πολύ πιθανό, η Αμερική, να δεχθεί κάποιου είδους ασύμμετρο πλήγμα, που θα προκαλέσει πολιτική ζημιά στον Πρόεδρο.
Ξέρουν, ότι ο Μπάιντεν θα χάσει. 
 
Creepy-Uncle-Joe-Skandal: Shitstorm! Joe Biden kommt Frau von ...
 
Είναι ένας ανώμαλος παιδόφιλος, που πάσχει από γεροντική άνοια και τον κρύβουν από τα πλήθη και το φως της δημοσιότητας, για να μην κάνει γκάφες ή τον πάρει ο ύπνος στον αέρα κάποιας τηλεοπτικής εκπομπής
 
Πιστεύουν, ότι καταστρέφοντας την Αμερική, εκ των έσω, θα ρίξουν τον Τραμπ. 
 
Is Joe Biden betting on Trump's 'law and order' strategy backfiring?
 
Παίζουν τα ρέστα τους, σε ένα παιχνίδι, που το τέλος του προβλέπει ότι, it can be only one…
 
“Ιωάννης Καποδίστριας”

 

Σχόλια

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.