Κινέζοι γιατροί: Άλλαξε χρώμα το δέρμα τους από φάρμακα για τον κορονοϊό (video)

Οι συνάδελφοί τους που τους παρακολουθούν, πιστεύουν ότι η σημερινή τους κατάσταση οφείλεται σε μια παρενέργεια των φαρμάκων που πήραν.

Δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου έφεραν στο φως την ιστορία δύο γιατρών στην Κίνα, στην επαρχία Γουχάν, όπου «πολεμούσαν» τον κορονοϊό στα νοσοκομεία, αλλά σήμερα παλεύουν για τη ζωή τους και βλέπουν το δέρμα τους να αλλάζει χρώμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV, αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας σοβαρής ορμονικής διαταραχής που προέρχεται από βλάβη στο συκώτι.

Η κινεζική τηλεόραση μεταδίδει ότι ο ένας από τους δύο γιατρούς, ο οποίος είναι καρδιολόγος, διαγνώστηκε στις 18 Ιανουαρίου με κορονοϊό και ήταν συνδεδεμένος με μηχανήματα για 39 ημέρες.

Ο δεύτερος είναι ουρολόγος, νοσηλεύεται ήδη εδώ και 99 ημέρες στην εντατική και η κατάστασή του εξακολουθεί να θεωρείται κρίσιμη.

Οι συνάδελφοί τους που τους παρακολουθούν, πιστεύουν ότι η σημερινή τους κατάσταση οφείλεται σε μια παρενέργεια των φαρμάκων που πήραν και η οποία προκάλεσε βλάβη στο συκώτι.

Οι γιατροί θέλουν να πιστεύουν ότι θα γίνουν καλά όταν η βλάβη στο συκώτι τους αποκατασταθεί, λειτουργήσει ομαλά και επανέλθει το χρώμα του δέρματος τους.

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Open ΤV:

 

πηγή: ethnos.gr

Σχόλια

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.