Είμαι τόσο ευτυχισμένη γιατρέ που μέσα από μια τόσο αγχωτική στιγμή της ζωής μου ειχα την ευκαιρία και γνώρισα ένα άνθρωπο που δεν θα ξεχάσω ποτε! 

Καλησπέρα και από μας! Συγχαρητήρια για αυτήν την πρωτοβουλία σας! 

Το 2016 όταν ήμουν 5 μηνών έγκυος διαπιστώθηκε πως υπήρχε κάποιο πρόβλημα στην καρδούλα του μωρού μας. Στην Θεσσαλονίκη δεν υπήρχε κλινική που να αναλαμβάνει τέτοια περιστατικά και μας είπαν να πάμε στην Αθήνα να δουν το έμβρυο κ να μας πουν αν μπορεί να γεννηθεί. Αφού κάναμε πολλές έρευνες για το που θα βρούμε τον καλύτερο γιατρό γιατί το μωράκι μας είχε κάτι εξαιρετικά σπάνιο ( ολική ανώμαλη εκβολή πνευμονικών φλεβών ) και θέλαμε να είναι στα καλύτερα χέρια δυστυχώς μάθαμε πως στο δημόσιο είναι λίγο ρίσκο διότι όπως μας είπαν είχαν έλλειψη αναισθησιολόγων και πως τα μωράκια ταλαιπωρούνται στην αναμονή και επίσης πολλοί γιατροί με εμπειρία αποχώρησαν και πήραν ειδικευόμενους.
Τότε με την οικογένεια μου αποφασίσαμε να βρούμε ποιος είναι ο καλύτερος γιατρός που υπάρχει και μετά να λύσουμε το οικονομικό πρόβλημα που ενδεχομένως θα δημιουργηθεί αν ο γιατρός που θα βρίσκαμε θα ήταν σε ιδιωτικό.
Όλες μας οι έρευνες κατέληξαν στον κ. Καλαγκο! Ευτυχώς! Ο άνθρωπος αυτός είναι σαν Άγιος! Όλοι οι γιατροί που συναντούσαμε ένιωθαν ότι είναι σημαντικοί εκτός από αυτόν τον ταπεινό άνθρωπο που μιλούσε με τις πράξεις του και τα μάτια του. Μόλις μας είδε δυο νέα παιδιά 26 χρόνων τότε στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και με τόσο φόβο μας καθησύχασε και μας ανέλαβε το ίδρυμα του χωρίς κανένα αντάλλαγμα! Έγινε όλη επέμβαση και η νοσηλεία του μωρού που κράτησε περίπου 20 μέρες στο σύνολο εντελώς δωρεάν!
Πήγαν όλα τέλεια! Το παιδί δεν έχει απολύτως τίποτα όταν πριν από λίγα χρόνια μωράκια με αυτή την πάθηση πεθαίνανε! Επίσης όταν το μωρό ήταν στην εντατική κανένας γιατρός δεν αναλάμβανε να ρισκάρει και να κάνει πρόβλεψη για την εξέλιξη του μωρού μετά το χειρουργείο γιατί ήταν 5 ημερών και φοβόντουσαν όλοι. Ο γιατρός μας μόλις μας είδε στεναχωρημένους μας καθησύχασε και μας είπε ότι το μωράκι μας μόλις ξυπνήσει θα είναι μια χαρά όπως και έγινε. Ακόμα κ ένα χρόνο μετά όταν 2 καρδιολόγοι στην Θεσσαλονίκη είδαν αυξημένες τιμές στην καρδούλα του παιδιού κ έβλεπαν κάποιο πρόβλημα και πήγαμε ξανα στην Αθήνα και ολόκληρη ομάδα γιατρών συμφώνησε με την Θεσσαλονίκη μόνο ο γιατρός μας βρήκε ότι ήταν απεικονιστικο λάθος του υπερήχου και έβαλε σε όλους τα γυαλιά. Σε τουλάχιστον 5 γιατρούς. Παρόλα αυτά προχωρησαμε σε καθετηριασμό για να είμαστε σίγουροι και φυσικα ο γιατρός μας για ακόμη μια φορά είχε δίκιο. 
Τέλος, το πιο υπέροχο πράγμα με αυτόν τον άνθρωπο είναι πως σου μιλάει και σου φέρεται σαν να είσαι η οικογένεια του, σε σέβεται, σε ακούει κ σου εξηγεί οποιαδήποτε απορία έχεις! 
Είμαι τόσο ευτυχισμένη γιατρέ που μέσα από μια τόσο αγχωτική στιγμή της ζωής μου είχα την ευκαιρία και γνώρισα ένα άνθρωπο που δεν θα ξεχάσω ποτέ! Μακάρι όλοι μας να σας μοιάζαμε έστω και στο ελάχιστο. Σας αγαπάμε τόσο μα τόσο πολύ ♥️ 
Ο Νικολής μας τώρα 7 χρόνων υγιής και με μια καρδούλα που όταν την ακούει ο παιδίατρος μας συγκινείται γιατί λέει δεν ακούει το παραμικρό περίεργο και είναι τέλεια σαν να μην την έχει ακουμπήσει ποτέ κανείς!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.