Λίγα λόγια από τον συντάκτη

Μέχρι και τις εκλογές του 2019, κυριαρχούσε πρωτοπόρος σε ψήφους στη Λακωνία! Μετά τις εκλογές του 2019 και παραλαμβάνοντας μέρος της Λακωνικής Σκυτάλης ο Νεοκλής Κρητικός, τα πράγματα άλλαξαν! Ένας νέος πολιτικός, με όρεξη για δουλειά, θέλοντας να παράγει έργο για την Λακωνία, τάραξε απότομα τα λιμνάζοντα επί δεκαετίες νερά της λίμνης Λακωνίας! Επισκέψεις σε υπουργεία, προτάσεις, λύσεις, αγώνας αδυσώπητος με το παρόν και το παρελθόν για ένα καλύτερο μέλλον! Χωρίς εμπειρία, χωρίς κομματικούς φιλικούς δεσμούς από το παρελθόν! Αλλά με μυαλό πολυμήχανο, με την ευγένεια και την σταθερότητα που τον διακρίνει, μπήκε στην πολιτική αρένα! Κατάφερε να σπάσει την επί δεκαετίες στασιμότητα της Λακωνικής καθημερινότητας! Κατάφερε να σπάσει την πολιτική τεμπελιά που ρήμαζε την Λακωνία τόσα χρόνια!

Γιατί όλα αυτά τα χρόνια η Λακωνία ήταν ένα από τα προπύργια της Νέας Δημοκρατίας! Γιατί όλα αυτά τα χρόνια βασίλευε το ” Αυτοί δικοί μας είναι”! Και η φουκαριάρα η Λακωνία κειτόταν ξεχασμένη παραδίπλα σαν φτωχός συγγενής! Τώρα, χάρη στον Νεοκλή Κρητικό, ξύπνησε! Απαιτεί όσα στερήθηκε όλα αυτά τα χρόνια! Ζητάει να δικαιωθεί απέναντι στην αφάνεια και τη στασιμότητα που της πρόσφεραν οι εκπρόσωποί της τόσα χρόνια! Συνεχείς παρεμβάσεις στη Βουλή, σε Υπουργούς, σε Υπουργεία, σε Πολιτικούς Προϊσταμένους κ.λ.π., ξύπνησαν το εγώ της Λακωνικής Γης!

Αυτός αγωνίζεται και η Λακωνία απολαμβάνει! Και σας θέτω αγαπητοί μου Λάκωνες ερωτήματα! Γιατί Κρεβατάς- Αφανιά δεν λυνόταν τόσα χρόνια; Γιατί το φράγμα της Κελεφίνας δεν προχωρούσε; Γιατί το αρδευτικό Τρινάσου δεν προχωρούσε; Το να απολογηθείς για το παρελθόν και την στασιμότητα ενώ δεν ήσουν σε βουλευτική έδρα, δεν θα το κάνεις! Δεν φταις εσύ για το ότι κάποιοι άλλοι αδιαφορούσαν! Θα απολογηθείς για το 2019 και μετά!

Απολογισμός του βουλευτικού σου έργου

Όταν θελήσεις να κάνεις απολογισμό του βουλευτικού σου έργου για το νομό, πρέπει να έχεις επιχειρήματα! Πρέπει να έχεις αποδείξεις γι αυτά που έχεις κάνει! Και να μην αναφέρεσαι συνεχώς σε ότι δεν έγινε, υποσχόμενος ότι θα γίνει τώρα! Και ειδικά όταν είσαι μια δεκάδα τετραετίες βουλευτής! Ναι σε επέλεξε ο Λακωνικός λαός να τον εκπροσωπήσεις, αλλά θέλει και έργα! Όχι να σου εξασφαλίζει μια καλή ζωή και να επαναπάευεσαι σε αυτό! Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει! Ο Νεοκλής Κρητικός ανέβασε τον πήχυ ψηλά! Και εσύ τι κάνεις; απλά ακολουθείς! γιατί η βουλευτική σου αδιαφορία έτσι σε έχει μάθει!

Αν παρατηρήσουμε τις προσωπικές σελίδες στα μέσα κοινωνικός δικτύωσης, βλέπουμε στο ένα προφίλ παρουσιάσεις τύπου ”γλάστρας” η ”να ήμουν και εγώ εκεί” χωρίς παραγωγή έργου! Ενώ στου Νεοκλή Κρητικού αντίθετα βλέπεις, έργο σαν γιατρός, έργο σαν αθλητής, έργο σαν βουλευτής κ.λ.π.! Κάθε επίσκεψη έχει ένα στόχο! Που σημαίνει ότι πρώτον δεν υπάρχει βουλευτική αδιαφορία και καλοπέραση, δεύτερον τρέξιμο και παραγωγή έργου! Το σίγουρο είναι ότι δεν θα έχει σε όλα επιτυχία, καθώς εξαρτάται από άλλους παράγοντες! Περισσότερο κομματικούς, αλλά και αντιζηλίας! Προσπαθεί για τα πολλά κερδίζει τα λίγα! Ποιος ωφελείται; η Λακωνία!

Η συνδρομή του σε ασκήσεις ετοιμότητας, των σωμάτων ασφαλείας, έφερε αποτέλεσμα! Εκπαίδευση πυροσβεστών και ιατρών σε συνθήκες πυρκαγιάς, και εκπαίδευση σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ)! Θα υπήρχε  τέτοιου είδους εκπαίδευση αν εσύ δεν το είχες παλέψει μαζί με τους αρμόδιους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας; σίγουρα όχι! Να λοιπόν που οι τρείς σου ιδιότητες (γιατρός, αθλητής, βουλευτής) φέρνουν χρήσιμα πράγματα στην υπηρεσία των Λακώνων πολιτών! Και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχιστεί αυτή η προσπάθειά σου! Γιατί υπάρχουν συνάνθρωποι που ζηλεύουν την προσπάθειά σου και θέλουν και αυτοί να μάθουν! Δικαιολογημένα λοιπόν σε στηρίζουν οι Λάκωνες πολίτες! Προσφέρεις αυτό που μπορείς και είναι χρήσιμο! Βλέπεις δεν είσαι της καρέκλας, αλλά χρησιμοποιείς την βουλευτική καρέκλα για να παράγεις έργο!

Λάκωνα δημότη στο χέρι σου είναι να είναι ο εκπρόσωπός σου

Λάκωνα δημότη, αν είσαι προσκείμενος στη Νέα Δημοκρατία, η αν θέλεις να απολαμβάνεις των υπηρεσιών του Νεοκλή Κρητικού, ψήφισέ τον! Δώσε του την ευκαιρία να συνεχίσει αυτό το καταπληκτικό έργο που έχει αρχίσει! Πόσα να προλάβει σε μια τετραετία; Να είμαστε και δίκαιοι! Άλλοι δεν έκαναν ούτε τα μισά! Και αν έχεις απορία γι αυτά που αναφέρω δεν έχεις παρά να ανατρέξεις στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης στο facebook που διαθέτει για να δεις το πλήρες έργο του! Κοίτα εδώ να ενημερωθείς  https://www.facebook.com/KRITIKOSNEOKLIS ! Πιστεύω ότι θα μείνεις ικανοποιημένος από την δράση του για τον Λάκωνα Πολίτη! Και θα τον επιλέξεις να σε εκπροσωπήσει στην επόμενη βουλή!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.