Λόγια του συντάκτη

Προσφάτως παρακολουθήσαμε και καταγράψαμε με τις κάμερες του vachosradio, εσπερίδα στο Επιμελητήριο Γυθείου, σχετικά με την νέα τεχνολογία που μπορεί να χρησιμοποιήσει το Πυροσβεστικό Σώμα! Η εσπερίδα αυτή είχε διοργανωθεί από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου ”Πύραρχος Κωνσταντίνος Καστρής” και την Drager

Ιωάννης Ρέτσιος

Hellas! Εκεί γνωρίσαμε τον κ. Ιωάννη Ρέτσιο ως παρουσιαστή της νέας τεχνολογίας της Drager , και την επόμενη ημέρα τις Κροκεές ως εκπαιδευτή πυροσβεστών στις νέες τεχνολογίες της Drager!

Εντυπωσιακό το αποτέλεσμα της όλης διοργάνωσης, καθώς εντυπωσιακή ήταν και η συμμετοχή σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε άσκηση πυροπροστασίας που είχε διοργανωθεί από τους διοργανωτές!

Ευχόμαστε ολόψυχα, να διοργανώνονται κάθε χρόνο τέτοιες εκδηλώσεις εκπαίδευσης στον Δήμο Ανατολικής Μάνης, και στον Δήμο Ευρώτα, καθώς και οι δυο Δήμοι υποφέρουν από πυρκαγιές και όχι μόνο κάθε χρόνο!

Σας παραθέτουμε άρθρο του κ. Ιωάννη Ρέτσιου για νέες τεχνολογίες, καινοτόμες, που αφορούν τόσο την δική μας ασφάλεια ως πολίτες, αλλά και την ασφάλεια των Πυροσβεστών κατά την εκτέλεση του καθήκοντός τους!

Διαβάστε το άρθρο στην παρακάτω διεύθυνση!

https://www.fire.gr/egkyklopaideia/epistimoniki-arthrografia/technologikes-kainotomies-ston-choro-tis-pyrosvesis-kai-tis-diasosis/?fbclid=IwAR3JgXF27Jhe8_LRxNLVflQyNRvSiCBNzFIAfm50Q9ke_vtMHUaEv_2XLRs

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.