΄΄Οι κουμπάροι΄΄ της κ. Γκάγκα δεν θέλουν τον Καλαγκό

Με απόφαση του Β. Κικίλια, συγκροτήθηκε ειδική Επιτροπή στο Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας (ΚΕΣΥ), η οποία θα καθορίσει κριτήρια ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών στα παιδοκαρδιοχειρουργικά κέντρα στη χώρα μας. Πρόεδρος έχει αναλάβει ο Παιδοκαρδιοχειρουργός Δρ. Γιώργος Σαρρής, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Παιδοκαρδιοχειρουργικής Εταιρείας.

Κύριε Σαρρή σας συνδέει σχέση κουμπαριάς με την Υφυπουργό Υγείας κ. Γκάγκα;

Κύριε Σαρρή που έχετε δημοσιεύσει τα χειρουργικά σας αποτελέσματα; Με ποια εμπειρία κρίνετε εσείς και οι υπόλοιποι της επιτροπής τα παιδοκαρδιοχειρουργικά κέντρα;

Η “Επιτροπή Συγγενών Καρδιοπαθειών Παίδων και Ενηλίκων” – όπως ονομάζεται- είναι 9μελής και ανάμεσα στα άλλα, έχει αναλάβει να προσδιορίσει τη διαδικασία αδειοδότησης, τα κριτήρια καταλληλότητας και κυρίως την τακτική αξιολόγηση των παιδοκαρδιοχειρουργικών κέντρων, τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα.

Είναι αλήθεια κύριε Σαρρή ότι ένα μέλος της επιτροπής έχει καταδικασθεί επί δύο φορές και ο Υπουργός και η Υφυπουργός Υγείας τον καλύπτουν; Σύντομα θα εκτεθείτε όλοι σας ανεπανόρθωτα!

Μαθαίνουμε ότι ένα μέλος της επιτροπής, προστατευόμενος του κ. Παπασάββα (διοικητή Αγ. Σοφία), του Υπουργού Υγείας κ. Πλεύρη, της υφυπουργού Υγείας κ. Γκάγκα, έχει καταδικασθεί επί δύο φορές στα ποινικά δικαστήρια για παράνομες πράξεις! Συντελεί στην κάλυψη και ο πρόεδρος της επιτροπής κ. Γεώργιος Σαρρής!

Το Υπουργείο Υγείας ακύρωσε την Σύμβαση Καλαγκού με το Αγ. Σοφία!

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Καλαγκός ” Επιπλέον, σε ότι αφορά στο Παίδων Αγία Σοφία, μόλις πρόσφατα ενημερώθηκα ότι το Υπουργείο έχει καταργήσει το μνημόνιο συνεργασίας το οποίο μου επέτρεπε να χειρουργήσω αφιλοκερδώς στο πλαίσιο του δημοσίου και να αναβαθμίζω την ποιότητα της χειρουργικής δραστηριότητας των περίπλοκων περιστατικών.

Δυστυχώς έχουν καταργήσει το μνημόνιο συνεργασίας χωρίς να έχω λάβει καμία ενημέρωση εγγράφως.”

Εξ’ όλων των παραπάνω προκύπτει ότι οι ”κουμπάροι” της κ. Γκάγκα δεν θέλουν τον Καλαγκό στο Αγ. Σοφία να χειρουργεί!

Κύριε Υπουργέ Υγείας συγκροτείστε επιτροπή να αξιολογήσει τους ΄΄τους κουμπάρους” για τα χειρουργικά τους αποτελέσματα!

Γιατί οι γονείς καρδιοπαθών παιδιών πρέπει να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Σύφμωνα με ανάρτηση του κ. Καλαγκού στο facebook : ΄΄τέσσερα χρόνια πριν, είχα το σχέδιο να στήσω ένα Πανεπιστημιακό Κέντρο Συγγενών Καρδιοπαθειών στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, ο πρώην Υπουργός κύριος Ανδρέας Ξανθός είχε προκυρήξει μια θέση καθηγητή για την έδρα της παιδοκαρδιολογίας και μια άλλη για την έδρα της παιδοκαρδιοχειρουργικης. Δυστυχώς το κονκλάβιο του Πανεπιστημίου Αθηνών και της τότε Ιατρικής Σχολής δεν μπήκαν στην διαδικασία να μετατραπεί η κλινική ΕΣΥ της καρδιοχειρουργικής σε πανεπιστημιακή κλινική για να μπορέσουν με αυτόν τον τρόπο να δώσουν αυτές τις 2 θέσεις σε άλλους συναδέλφους του κονκλαβίου και με αυτόν τον τρόπο να εμποδίσουν αυτό το σχέδιο εθνικού ενδιαφέροντος να υλοποιηθεί. ”

Πάλι ”κουμπάροι” βολεύτηκαν εις βάρος καρδιοπαθών παιδιών!

”Όπως βλέπετε σε αυτήν την τελευταία δεκαετία η παρουσία μου στην χώρα δεν ήταν πάντα καλοδεχούμενη από ορισμένους πολιτικούς, συναδέλφους και τους συμμάχους τους που εξακολουθούν να εμποδίζουν την αλλαγή νοοτροπίας που χρειάζεται η χώρα για να μετατραπεί σε μια πραγματική ευρωπαϊκή χώρα με λειτουργικές δομές, ιδρύματα και δημόσιες εθνικές δραστηριότητες, αποκτώντας τα κατάλληλα λειτουργικά συστήματα.

Σε αυτή την δεκαετία μέσα, κατάλαβα με ακρίβεια γιατί οι γιατροί της χώρας εγκαταλείπουν την χώρα που τους έχει σπουδάσει λόγω έλλειψης δημιουργίας κατάλληλων εθνικών δημόσιων συστημάτων.”

Σύντομα αγαπητοί αναγνώστες, και με την αρχή του νέου έτους, θα αποκαλύψουμε τα πραγματικά πρόσωπα των ”κουμπάρων” και ”κολλητών” του Υπουργού Υγείας κ. Πλεύρη, και της Υφυπουργού Υγείας κ. Γκάγκα, μέσα από τις εκπομπές ΄΄Οι Σταύλοι του Αυγεία, ψάχνοντας τον Ηρακλή” της τηλεόρασης του vachosradio.

Γονείς καρδιοπαθών παιδιών σκεφτείτε το συμφέρον του παιδιού σας! Ο Αυξέντιος Καλαγκός πρέπει να μείνει στο Αγ. Σοφία, όχι μόνο σαν γιατρός, αλλά σαν Διοικητής, να το εκσυχρονίσει, στέλνοντας τους ”κουμπάρους”, τους ”κολλητούς” και τους χαραμοφάηδες στο σπίτι τους!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.