Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο Αντιπεριφερειάρχη της περιφ. ενότητας Λακωνίας, η ομάδα Κ.ΟΜ.Υ. Σπάρτης θα κάνει δειγματοληπτικά τεστ στον περιβάλλοντα χώρο του Διοικητηρίου στην Σπάρτη!
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου με θέμα ”Λήψη τεστ για τον COVID 19 από την ΚΟΜΥ Σπάρτης στον περιβάλλοντα χώρο του Διοικητηρίου Π.Ε. Λακωνίας” 

Με προτεραιότητα τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας  και με γνώμονα την αναγκαιότητα περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID 19,  ενημερώνουμε τους πολίτες ότι το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020 έχει προγραμματιστεί η διενέργεια δειγματοληπτικού ελέγχου ανίχνευσης του ιού SARS-CoV-2, στη Σπάρτη, και ειδικότερα στον περιβάλλοντα χώρο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, από κλιμάκιο της Κινητής Μονάδας του ΕΟΔΥ (ΚΟΜΥ Σπάρτης) κατά τις ώρες από 09:30 έως και 14:30.

Η λήψη θα πραγματοποιείται χωρίς οικονομική επιβάρυνση στους επιβάτες των διερχόμενων αυτοκίνητων και δίχως να απαιτείται η αποβίβαση των υποβαλλόμενων σε εξέταση.

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους πολίτες όπως προσέλθουν για εξέταση φέροντας τα ακόλουθα ταυτοποιητικά τους στοιχεία: αριθμό ΑΜΚΑ, αριθμό Αστυνομικής Ταυτότητας και αριθμό κινητού τηλέφωνου.

Εκ του Γραφείου Αντιπεριφερειάρχη

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.