ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητοί κύριοι Βουλευτές, Πολιτευτές, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης!
Θέτουμε υπ’ όψιν σας τα εξής πραγματικά γεγονότα και έγγραφα:

Α)Global Preparedness Monitoring Board (GPMB) είναι Παγκόσμιος Οργανισμός, εντός του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Τι είναι το GPMB;

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Παρακολούθησης Ετοιμότητας (GPMB) είναι ένα ανεξάρτητο όργανο παρακολούθησης και λογοδοσίας που διασφαλίζει την ετοιμότητα για παγκόσμιες κρίσεις υγείας. Αποτελούμενο από πολιτικούς ηγέτες, διευθυντές πρακτορείων και εμπειρογνώμονες παγκόσμιας κλάσης, το Διοικητικό Συμβούλιο παρέχει μια ανεξάρτητη και ολοκληρωμένη αξιολόγηση για τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και τον κόσμο σχετικά με την πρόοδο προς την αυξημένη ετοιμότητα και ικανότητα ανταπόκρισης για εκδηλώσεις ασθενειών και άλλες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης με επιπτώσεις στην υγεία. Εν ολίγοις, το έργο του GPMB θα είναι η χαρτογράφηση ενός χάρτη πορείας για έναν ασφαλέστερο κόσμο.

Δημιουργήθηκε ως απάντηση στις συστάσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Παγκόσμια Ομάδα για την Κρίση Υγείας το 2017, το GPMB συγκλήθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τον Όμιλο της Παγκόσμιας Τράπεζας και ξεκίνησε επίσημα τον Μάιο του 2018. Το GPMB διευθύνεται από τους συμπροέδρους του, Δρ Gro Harlem Brundtland, πρώην πρωθυπουργός της Νορβηγίας και πρώην γενικός διευθυντής της ΠΟΥ, και Elhadj As Sy, Πρόεδρος του συμβουλίου του Ιδρύματος Kofi Annan και πρώην Γενικός Γραμματέας του IFRC ”

Γραμματεία GPMB

Το GPMB διαθέτει μια μικρή γραμματεία, η οποία υποστηρίζει το Διοικητικό Συμβούλιο στο έργο παρακολούθησης και υπεράσπισης. Η Γραμματεία φιλοξενείται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και οι δραστηριότητές του ακολουθούν τους κανόνες, τους κανονισμούς και τις διαδικασίες του ΠΟΥ, αλλά λειτουργεί ανεξάρτητα και αναφέρεται στους συμπροέδρους του GPMB.”

Ο GPMB τον Σεπτέμβριο του 2019 (ενώ είναι κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία) δημοσιεύει την πρώτη του έκθεση όπου γίνεται ξεκάθαρα λόγος για παγκόσμια άσκηση πανδημίας! Και ότι πρέπει μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2020 να απελευθερωθεί φονικός ιός αναπνευστικού συστήματος! Έχετε αντίρρηση σε αυτό κ. Βουλευτές και πολιτευτές όλων των κομμάτων; https://apps.who.int/gpmb/assets/annual_report/GPMB_annualreport_2019.pdf

ΨΗΦΙΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ
Τον Οκτώβριο του 2019 ψηφίζετε κύριοι Βουλευτές τον νόμο 4633/2019 με ισχύ από τις 16-10-2020 όπου ιδρύετε τον Ε.Ο.Δ.Υ. και ορίζετε τα της αντιμετώπισης πανδημίας! Άρα γνωρίζετε ότι θα επέλθει πανδημία! Η οποία και ”σκάει” στις αρχές του 2020!

 

 

 

 

 

 

 

Ο GPMB  σε δεύτερη έκθεσή του ορίζει τα του COVID-19! https://apps.who.int/gpmb/assets/annual_report/GPMB_AR_2020_EN.pdf?fbclid=IwAR0CH-Vz2j4bNZxS5zS9Tz35rULSfohEpyUO3hfZpJz5WX3G0wueGClr8wA

Τυχαίο; δεν νομίζω! Να σας θυμίσουμε τι είχε πει ο κ. Άδωνης Γεωργιάδης στις 19 Απριλίου του 2020 https://www.facebook.com/watch/?v=2539240259678713 !

ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Στις 20 Αυγούστου του 2020 η Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας σε τηλεδιάσκεψη στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας κ. Πρεζεράκου αποφασίζει

πως η χρήση μάσκας στα μικρά παιδιά είναι ασπίδα προστασίας σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας στις  24 Αυγούστου 2020 δηλαδή τέσσερις ημέρες μετά!https://www.capital.gr/epikairotita/3476142/ti-anaferei-i-elliniki-paidiatriki-etaireia-gia-ti-xrisi-maskas-apo-ta-paidia-sta-sxoleia?fbclid=IwAR2KqXRM_jx44qA8n6kE3vh7ChLmiEtgYwdUA5qild-2jenWcKnRe5HaiXQ Αποφασίζει η επιτροπή στις 20 Αυγούστου με δήλωση της παιδιατρικής εταιρίας στις 24 Αυγούστου! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Επίσης την ανακοίνωση που επικαλείται η Επιτροπή Υγείας την υπογράφει ο πρόεδρος της εταιρίας και όχι το διοικητικό της συμβούλιο! και δεν λαμβάνει υπ’ όψιν της την εμπεριστατωμένη έρευνα του κ. Ιωάννη Κουντουρά καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών https://vachosradio.gr/archives/5825 ! Προφανώς τα οφέλη από την χρήση μάσκας σε παιδιά είναι περισσότερα από την μη χρήση μάσκας!
Μετά από αυτήν την συνεδρίαση της επιτροπής λοιπόν έρχεται η μεγάλη απάτη με τις μάσκες για άλογα, αγελάδες, γαιδούρια και τα παγουρίνο-σφηνάκια!

ΜΗΤΡΩΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ

Ερχεται να συμπληρώσει το παζλ ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας με την απόφασή του στις 30-10-2020 για την επιτροπή εμβολιασμών! Δείτε πως σχολιάζει ο κ. Ατωνιάδης  την απόφαση του κ. Κικίλια!

”Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΙΚΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ:

ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ !!

ΓΙΑ “ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ” !!”

-“Να, είδατε που σας τρομοκρατούσε ο Αντωνιάδης; Δεν θα είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Δεν το γράφουμε πουθενά στην απόφαση”.

Ερώτηση 1η: Γιατί, τότε, δεν καταργείτε την υποχρεωτικότητα του νόμου 4682/2020 (ποινή φυλάκισης έως δύο έτη για τη συμμόρφωση); Γιατί, προφανώς, σκοπεύετε να την αξιοποιήσετε, σωστά;

Ερώτηση 2η: Εντάξει, για αρχή δεν θα μας δένετε χειροπόδαρα, δεν θα στέλνετε την αστυνομία, ούτε θα μας φυλακίζετε.

Αλλά αν αρνηθούμε, χωρίς έστω εξαναγκασμό και ποινικές συνέπειες, δεν θα παίρνουμε τη βεβαιωσούλα, σωστά;

Και χωρίς τη βεβαιωσούλα, δεν θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα, σωστά;

Οπότε, καλύτερα να μας ρίχνατε δύο χρόνια με αναστολή, παρά η βεβαίωση.

Σωστά;

Πόσο ωραία δένει η απόφαση αυτή με το όλο σκηνικό του “δεύτερου κύματος”, των lockdown, των απαγορεύσεων και των περιορισμών, με “κρούσματα” χωρίς θανάτους, ε…;

“…Να καταστεί δυνατή η παραγωγή βεβαίωσης διενέργειας εμβολιασμών, στις περιπτώσεις που αυτή απαιτείται για συγκεκριμένες νόμιμες χρήσεις (όπως για την εγγραφή σε σχολική μονάδα, για ταξίδι σε χώρα με συγκεκριμένες υποχρεώσεις εμβολιασμού, κ.λπ.)”

Στο “κλπ.” κρύβεται ο διάβολος…

Αυτά για αρχή…

Γιατί θα μιλήσουμε και για το φακέλωμα του πληθυσμού.

Με “κοινωνικά χαρακτηριστικά”…

Επίσης κ.κ. Βουλευτές και πολιτευτές έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα χειραγώγησης μικρών παιδιών από εκπαιδευτικούς οι οποίοι προσπαθούν απαξιώνοντας την αξία των γονέων να πείσουν τα παιδιά ότι ”Αυτοί ξέρουν” και οι γονείς δεν ξέρουν! Με πρόσφατο παράδειγμα στην οικογένειά μου το οποίο θα διερευνήσω προσωπικά και αν χρειαστεί θα καταφύγω σε ένδικα μέσα!

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ

Μετά από όλα τα παραπάνω απευθύνω ερώτημα προς:
Ιατρικό Σύλλογο Λακωνίας, Δικηγορικούς Συλλόγους Λακωνίας, Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων σχολείων της Λακωνίας, Βουλευτές και Πολιτευτές νομού Λακωνίας, Εισαγγελικές Αρχές νομού Λακωνίας και κάθε άλλον αρμόδιο φορέα!

Μετά από όλα τα παραπάνω, που αποδεικνύουν περίτρανα το στημένο παιχνίδι της πανδημίας του COVID-19 τι προτίθεστε να κάνετε τόσο για την ασφάλεια των μικρών παιδιών από την μάσκα;
Τι προτίθεστε να κάνετε μετά την ανευθυνουπεύθυνη θέση της Εθνικής Επιτροπής Δημόσιας Υγείας;
Μέχρι πότε θα αφήσετε τους 31 σοφούς να ρημάζουν την χώρα με τα περίφημα lockdown; περιμένουμε τις απαντήσεις σας στο email vachosradio@gmail.com

Πέτρος Καπερναράκος

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.