του Πέτρου Καπερναράκου

Πύρινος καταπέλτης, άλλη μια φορά, ο γνωστός Δικηγόρος των Αθηνών Νίκος Αντωνιάδης που έχει κηρύξει πόλεμο στην κυβέρνηση και τους αρμόδιους φορείς για την επιβολή της μάσκας στους μικρούς μαθητές. Στην προσωπική του σελίδα στο facebook, δηλώνει ότι είναι έκθετη τόσο η κυβέρνηση Μητσοτάκη, όσο και οι τριάντα ένας Σοφοί της Επιτροπής για τον κορονοιό διότι επικαλέστηκαν ανύπαρκτη -κατά την επίμαχη συνεδριασή τους- ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, η επιτροπή για τον κορονοιό στο απόσπασμα πρακτικού της 107ης συνεδρίασής της σχετικά με την μάσκα στα σχολεία… επικαλείται το δελτίο τύπου του προέδρου της παιδιατρικής εταιρίας –όχι του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας- για να δικαιολογήσει τη χρήση μάσκας στα μικρά παιδιά. Μόνο που αυτό το Δελτίο Τύπου  εκδόθηκε τέσσερις ημέρες μετά την συνεδρίαση της επιτροπής!

 Τα σχόλια και τα συμπεράσματα δικά σας κυρίες και κύριοι! Πάντως εγώ ντρέπομαι σαν Μανιάτης να λέω ότι Μανιάτης γιατρός, αναγνωρισμένος πανευρωπαϊκά,  διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης, με τόσο μεγάλη φήμη και όνομα, συμμετέχει σε μια επιτροπή τέτοιων ανθρώπων. Ανάργυρε Μαριόλη παραιτήσου τώρα από αυτήν την επιτροπή πριν χάσεις την αξιοπρέπειά σου και σέρνεσαι μαζί τους στα δικαστήρια από τον Νίκο Αντωνιάδη!

Ας δούμε πως εκθέτει την Επιτροπή Υγείας την Επιτροπή των 31 Σοφών ο Νίκος Αντωνιάδης μέσα από την προσωπική του σελίδα:

“ΠΡΟΪΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ Η Κ.Υ.Α.
ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ !!!

ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΤΙΣ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΗΣ 24ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ;;;
________________________

ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ Α Ν Υ Π Α Ρ Κ Τ Η ΚΑΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ !!!
_________________________

ΜΗΝΥΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ
_________________________

Χθες, όπως προσέξατε, καθυστέρησα τη δημοσίευση του περιεχομένου της εισήγησης. Ο λόγος είναι ότι έπρεπε να σιγουρευτώ με τους συνεργάτες μου, ότι κρατούσα μπροστά μου την απόλυτη απόδειξη ότι η Κ.Υ.Α. για την υποχρεωτικότητα της μάσκας στα σχολεία είναι προϊόν εγκλήματος. Προϊόν ψευδούς βεβαίωσης.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία περί αυτού. Η Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού, επικαλείται την Έλληνική Παιδιατρική Εταιρεία και την “εκτενή ανακοίνωσή της”, στην οποία “εκθέτει όλους τους λόγους για τους οποίους η μάσκα είναι και απόλυτα ασφαλής και εξαιρετικά πολύτιμο εργαλείο για την προστασία των παιδιών”.

Αυτό που κατ’ αρχάς ανέδειξα στη χθεσινή ανάρτησή μου, ήταν η απόλυτη αοριστία και η παντελής επιστημονική γύμνια της εισήγησης με την οποία νομιμοποιήθηκε το σύμβολο της υποταγής των παιδιών μας. Ούτε μία μελέτη, ούτε ένα επιστημονικό στοιχείο, που να τεκμηριώνει τόσο την αναγκαιότητα χρήσης μάσκας από τα προνήπια, όσο και για την ασφάλεια της χρήσης της από τα παιδιά μας. Ούτε πολλώ μάλλον, μελέτες και επιστημονικά στοιχεία που να ανατρέπουν τις αντίθετες μέχρι τότε επιστημονικές παραδοχές. Αφορισμοί και γενικότητες στο απολυταρχικό πνεύμα του “αποφασίζομεν και διατάσσομεν”.

Όμως, το έγκλημα δεν είναι μόνο αυτό. Δεν είναι τελικά μόνο αυτό.

Η Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας συνεδρίασε στις 20 Αυγούστου. Επί τη βάσει προγενέστερης, άνευ ημερομηνίας, εισήγησης της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγονες, η οποία πιθανότατα και αυτή να βασίστηκε σε άλλη εισήγηση, ίσως σε κάποιο χρησμό της Πυθίας.
Ελλείψει οποιασδήποτε αναφοράς σε μελέτες και επιστημονικές μελέτες, γίνεται επίκληση της “εκτενούς ανακοίνωσης της Παιδιατρικής Εταιρείας”.
“Βλέπετε; Το λέει η Παιδιατρική Εταιρεία. Επομένως, ναι, μάσκες και στα προνήπια”.
Κάπως έτσι.
Επικαλέστηκαν όμως, και οι δύο επιτροπές, ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ κατά το χρόνο των εισηγήσεών τους ανακοίνωση της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας. Η οποία, στην πραγματικότητα, είναι ανακοίνωση του προέδρου της.

Η συμπεριφορά αυτή συνιστά τον ορισμό του εγκλήματος της ψευδούς βεβαίωσης, κατά το άρθρο 242 του Ποινικού Κώδικα.

Σε μία εισήγηση, της 20ης Αυγούστου, στην οποία γίνεται αναφορά στην “ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση στη χρήση μάσκας από το Νηπιαγωγείο έως τη Γ΄ Γυμνασίου”.
Φυσικά. Γιατί η μάσκα, το σύμβολο αυτό της υποταγής, δεν είναι εδώ για προσωρινούς ιατρικούς λόγους. Είναι εδώ για να μείνει. Και στα σχολεία και παντού.

Και σε μία ανακοίνωση της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας, η οποία έλαβε υπόψη της,

α) τη σύσταση του CDC της Αμερικής, που δημοσιεύθηκε στις 11.8.2020
https://www.cdc.gov/…/schools-childca…/cloth-face-cover.html

και

β) τη σύσταση της Αμερικάνικης Ακαδημίας Παιδιατρικής, που δημοσιεύθηκε στις 13.8.2020
https://www.aappublications.org/…/covid19facecoverings081320

…αντί να λάβει υπόψη της τις συμβουλές του Π.Ο.Υ. που δημοσιεύθηκαν στις 21.8.2020
https://www.who.int/…/WHO-2019-nCoV-IPC_Masks-Children-2020…

οι οποίες δεν συνιστούν τη χρήση μάσκας σε παιδιά που έχουν ηλικία έως πέντε ετών:
«Based on the expert opinion gathered through online meetings and consultative processes, children aged up to five years should not wear masks for source control».

Απίστευτοι όλοι!!!

Τι σημαίνει η ψευδής αυτή βεβαίωση και στις δύο εισηγήσεις;
Δύο τινά:
-Είτε ότι την εισήγηση αυτή την ετοίμασαν ΑΦΟΥ εγώ τη ζήτησα, εξού και η μεγάλη καθυστέρηση στη χορήγησή της.
-Είτε ότι δόθηκε εντολή εσπευσμένα τότε στις επιτροπές να εισηγηθούν την υποχρεωτικότητα της μάσκας στα σχολεία, δεν υπήρχε χρόνος για ανακοινώσεις, και αυτοί, αφού συνεννοήθηκαν με τον πρόεδρο της παιδιατρική εταιρείας, επικαλέστηκαν την ανακοίνωσή της που αυτός ΘΑ έβγαζε μετά.
Έτσι εξηγείται και η απουσία ημερομηνίας στην παραπομπή στην ανακοίνωση.
Δεδομένου ότι κανείς δεν είχε ζητήσει την εισήγηση, και ούτε είχαν σκοπό να τη δημοσιοποιήσουν ποτέ, αλλά βρέθηκα εγώ στο δρόμο τους και πήγα στο τέλος και με εισαγγελική εντολή και την πήρα, αποκαλύφθηκε τελικά το έγκλημα.
Επόμενο βήμα είναι να ζητήσω τα πρακτικά ΚΑΙ της συνεδρίασης της πρώτης επιτροπής.
Προηγουμένως όμως, τη Δευτέρα το πρωί, θα καταθέσω μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Εγκλήματα εσείς; Μηνύσεις εγώ.
Επειδή θα μου πείτε κάποιοι, πάλι, “πρέπει να αντιδράσουμε κύριε Αντωνιάδη!”:
Εμένα ο ρόλος μου είναι να ενημερώνω τον κόσμο και να μάχομαι νομικά. Και να στήνω στον τοίχο το σύστημα. Να αποκαλύπτω τα εγκλήματά του. Να ροκανίζω το σύστημα και να αποδομώ την απάτη. Μέσα από τις μεθοδικές, σκληρές και επικίνδυνες νομικές ενέργειές μου.
Να σας ενημερώνω. Γιατί η γνώση είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ όπλο.
Και να σας προστατεύω.
Τον ίδιο ρόλο που έχουν στη Γερμανία, στην Ιταλία, στις Η.Π.Α. και αλλού, άξιοι συνάδελφοί μου.
Δεν πρέπει ποτέ, όμως, να ξεχνάτε ότι εγώ πρέπει να είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ προσεκτικός σε ό,τι κάνω και ό,τι λέω. Περιθώρια για λάθη δεν υπάρχουν για μένα. Ούτε ένα. Το σύστημα με περιμένει στη γωνία. Μία “διέγερση σε ανυπακοή” και τέλος ο Νίκος Αντωνιάδης.
Με όλα αυτά όμως έχετε ήδη γίνει 50.000 που με ακολουθείτε. Και κάθε μέρα αυξάνεστε.

Είστε οι “λίγοι ψεκασμένοι” στο χυδαίο διάγγελμα του Μητσοτάκη.

Είστε το τσουνάμι της οργής…”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.