Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε δει έργα της σειράς Star Wars.
Έχουμε όμως ποτέ αναρωτηθεί, γιατί τόσα ελληνικά στοιχεία μέσα σε αυτά τα έργα; Είναι έργα επιστημονικής φαντασίας, ή στέκουν κάπου στην πραγματικότητα;
Ποιος έδωσε αυτές τις πληροφορίες στον George Lucas (Γιώργος Λουκάς), που δεν γνωρίζουμε από που ακριβώς κρατάνε οι ρίζες του, άλλοι λένε Ισραηλίτης (Εβραίος), άλλοι λένε ευρωπαίος (Καθολικός ή Ορθόδοξος Χριστιανός), άλλοι λένε Αμερικανός (Άθεος) και μερικοί ότι είναι τρίτης γενεάς Έλληνας (Παγανιστής) αλλά θα καταλάβετε γιατί γράφω για εθνικότητες και θρησκείες, γιατί έχουν να κάνουν με τα έργα αυτά..
Υπάρχουν μερικά πράγματα που παρουσιάζει από την ελληνική μυθολογία όπως π.χ. Ο Δούρειος Ίππος ή το διαστημόπλοιο του Σόλο που είναι ένα (Ε) που υπάρχει ένα ίδιο βυθισμένο διαστημόπλοιο στην Βαλτική θάλασσα 9.000 χρόνια ίσως και περισσότερο. Η άστροπολιτεία Death Star είναι ακριβώς όπως ένα από τα φεγγάρια του πλανήτη Δια, ο Ιαπετός. Και τώρα στο καλύτερο οι σκοτεινοί με τους φωτεινούς. Οι άνθρωποι του Σκότους προσπαθούν να καταστρέψουν τους Φωτεινούς τους ΕΛ..
Ήμαστε πλέον στον αστερισμό του Υδροχόου, στον αστερισμό των φωτεινών, των Ελλήνων, ΕΛ-ΛΑΣ = άνθρωποι του φωτός, αυτά που έχουμε ακούσει και διαβάσει από πολλά βιβλία ότι θα πολεμάνε με φωτεινά σπαθιά εναντίων των ανθρώπων ή των ερπετών του σκότους με οντότητες του φωτός όπου υπάρχουν και μέσα στα έργα του.
Οι σκοτεινοί συνέχεια σκοτώνουν τις φωτεινές οντότητες ώσπου στο τέλος ενώθηκαν όλοι οι φωτεινοί και χτύπησαν την σκοτεινή οντότητα που ήταν άνθρωποι με ερπετά και διάφορα άλλα όντα.
Ο George Lucas πρέπει να ήξερε πολλά ή ίσως κάποιοι άλλοι να του έδωσαν πληροφορίες για την υπόθεση της σειράς.
Στην Βίβλο (το ιερό βιβλίο για μερικούς)λέει ότι οι Ελοχίμ (εβραϊκά πληθυντικός Θεοί όχι Θεός) είχαν πολέμους στους ουρανούς. Τι ήταν οι Ελοχίμ-θεοί και τι πολέμους είχαν στους (όχι στον) ουρανούς;;
Μήπως αυτό γίνεται και τώρα;
Πως τα ήξερε όλα αυτά ο George Lucas;; Ποιος του έδωσε όλες αυτές τις πληροφορίες;
Συμπτώσεις;
Τέλος πάντων!!! Δεν θα πω περισσότερα αλλά ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι σήμερα έφτασε το τέλος και (αν και δεν θέλω να μιλήσω πολιτικά, αλλά εκεί καταλήγει)στις ΗΠΑ δεν είναι πλέον εκλογές μεταξύ δυο κομμάτων αλλά μεταξύ σκοτάδι και φως.
Αυτόν που όλα τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης ΜΜΕ όλου του κόσμου θάβουν (γιατί τον φοβούνται;)την αλήθεια του φωτός.. Αυτός ο τρελός που λένε, ξεχνάνε ότι σταμάτησε τους πολέμους σε όλο τον πλανήτη. Έφερε ειρήνη στο πλανήτη αλλά δεν το αναγνωρίζουν. Όμως να ξέρετε ότι:
Εάν χάσουν θα φύγουνε μετά την θεία δίκη ΝΕΜΕΣΗΣ που θα γίνει.
Αλλά, εάν όμως νικήσουν θα ήμαστε σκλαβωμένοι στο σκοτάδι και θα υπάρχουν όλες οι αρρώστιες, πολέμους, μίσος, πείνα, εγκλήματα, που όλα αυτά κάνουν την μαύρη οντότητα να ζήσει. Γιατί έτσι ζουν, με τον πόνο και τον φόβο των καλών.
Για αυτό οι εκλογές στις ΗΠΑ είναι οι σημαντικότερες εκλογές των αιώνων, καταλαβαίνω ότι θα με βάλετε σε κατηγορία φευγάτων ων, δεν με πειράζει, αυτή είναι δικιά μου γνώμη αλλά ξέρω ότι παρά πολλοί ξέρουν πολύ καλά τι λέω.
Δεν είναι καθόλου πολιτικά αυτά που γράφω απλά  λέω τα πράγματα όπως έχουν. Σκεφτείτε λίγο.

Ο George Lucas ήξερε τι έργα έφτιαχνε και ήξερε πολλά γύρω από την πραγματικότητα του άσπρου μαύρου, καλού κακού και το άσχημο είναι ότι τον Δεκέμβριο βγαίνει το επόμενο και (ίσως) τελευταίο έργο της σειράς…
Ελπίζω να ζήσουμε με το φως και να δούμε το έργο…

Όλα αυτά που γράφω δεν είσαστε υποχρεωμένοι να τα πιστέψετε απλά είναι μια δικιά μου γνώμη μετά από αυτά που υπάρχουν στα έργα (πόλεμος των άστρων) και ελληνική ιστορία-μυθολογία.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.