Την Κυριακή το απόγευμα λιμενική και αστυνομική αρχή του Γυθείου οδήγησε σαράντα περίπου συλληφθέντες λαθρομετανάστες από τον Γερολιμένα του δήμου Ανατολικής Μάνης στο αμαξοστάσιο του δήμου στην περιοχή Πριτσιώτικο της τοπικής κοινότητας Γυθείου για να φιλοξενηθούν σε αποθήκη του δήμου, χωρίς να ειδοποιηθεί η τοπική κοινωνία, το δημοτικό συμβούλιο και οι εργαζόμενοι της καθαριότητας του δήμου!

λαθρομετανάστες καθαρίζουν μπροστά από την αποθήκη που φιλοξενούνται.

Οι εργαζόμενοι προχώρησαν σήμερα σε στάση εργασίας, φοβούμενοι για την υγεία τους, αφού υπάρχουν μόνο προφορικές διαβεβαιώσεις για την αρνητικότητα των αποτελεσμάτων covid-19 και όχι γραπτές όπως ζητούν οι εργαζόμενοι! Φοβούνται επίσης ότι αν κάποιος έχει λοιμώδες νόσημα, μπορεί να μεταδοθεί πολύ γρήγορα αφού οι άνθρωποι αυτοί κυκλοφορούν ανάμεσά τους!

Ο κ. Παύλος Μιχαλακάκος, σύμβουλος της αντιπολίτευσης του συνδυασμού ” μαζί για τον τόπο μας”, δηλώνει πράγματα ανήκουστα για την δημοτική αρχή! ο κ. Μιχαλολιάκος Κυριάκος επικεφαλής του ίδιου συνδυασμού δηλώνει ” ο κ. δήμαρχος λειτουργώντας με ιδιοκτησιακή νοοτροπία”, ο εργαζόμενος κ. Φώτης Παπαδάκος καταγγέλει τα διάφορα στην κάμερα του MANINEWS και στο Πέτρο Καπερναράκο από το vachosradio!

Δείτε το βίντεο!

Μπορεί να υπάρξει λύση; πιστεύουμε ότι μπορεί να υπάρξει! αρκεί να πέσουν οι τόνοι, ”οι σκουπιδιαραίοι” που κάποιοι τους θεωρούν παρακατιανούς, να γίνουν στα μάτια τους άνθρωποι με υπόληψη, εργαζόμενοι με αξία, γιατί χάρη σε αυτούς ο τόπος διατηρείται καθαρός και αυτοί που θεωρούν τους εαυτούς τους ” υπεράνω” να θυμηθούν την κότα που ” πίνει νερό κοιτάει και το Θεό”! ξέρουν αυτοί ότι απευθύνομαι σε αυτούς! Θα παρακολουθούμε το θέμα στενά και θα σας κρατάμε ενήμερους με νέες αναρτήσεις!

Τώρα, επισκεπτόμενοι το χώρο του αμαξοστασίου, φωτογραφίσαμε και το ένα από τα δύο δώρα των αιολικάδων! την περίφημη σκουπιδιάρα που α) δεν είδαμε  να έχει πινακίδες κυκλοφορίας, β) δεν λειτουργεί όπως μας ενημέρωσαν, και γ) μπορεί να λειτουργήσει μόνο σε κεντρικούς δρόμους λόγω του όγκου της!

Πρέπει να ευχαριστήσουμε τους δωρητές για το άχρηστο δώρο που έκαναν στον δήμο και προεκλογικά μάλιστα, για να μας θυμίζουν συνεχώς  ότι ο δήμαρχός μας είναι ικανός να διαχειριστεί άχρηστα δώρα παρκάροντάς τα για φύλαξη σε δημοτικό χώρο!

Κυρίες και κύριοι στο επανειδείν!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.