Ένας 37χρονος ιερέας από τη Λουιζιάνα είχε ερωτικές επαφές με δυο γυναίκες μέσα σε εκκλησία της Νέας Ορλεάνης, την ώρα που ήταν κλειστή για το κοινό. Ο ίδιος μάλιστα κατέγραφε τις ερωτικές περιπτύξεις τους με τις δύο γυναίκες, που ήταν ντυμένες με δερμάτινα, κορσέδες και ψηλοτάκουνες μπότες

Σάλο έχει προκαλέσει στην κοινότητα των καθολικών της Νέας Ορλεάνης το απίστευτο ερωτικό σκάνδαλο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Ένας 37χρονος ιερέας από τη Λουιζιάνα είχε ερωτικές επαφές με δυο γυναίκες μέσα σε εκκλησία της Νέας Ορλεάνης, την ώρα που ήταν κλειστή για το κοινό. Ο ίδιος μάλιστα κατέγραφε τις ερωτικές περιπτύξεις τους με τις δύο γυναίκες, που ήταν ντυμένες με δερμάτινα, κορσέδες και ψηλοτάκουνες μπότες.

Τι συνέβη
Η 41χρονη Μίντι Ντίξον και η 23χρονη Μελίσα Τσενγκ ταξίδεψαν στο Περλ Ρίβερ της Λουιζιάνα για να συναντήσουν τον 37χρονο Τράβις Κλαρκ.

Οι δύο γυναίκες, που συνηθίζουν να ανεβάζουν άκρως προκλητικές φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, εμφανίστηκαν αμετανόητες. Και οι δύο υποστήριξαν ότι όλοι οι συμμετέχοντες ήταν ενήλικες και το περιστατικό έλαβε χώρα σε κλειστό, ιδιωτικό χώρο.

Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να ρίξουν το φταίξιμο στον «περίεργο» περαστικό που έριξε κρυφές ματιές μέσα στην εκκλησία και τους «τσάκωσε», ειδοποιώντας και την αστυνομία.

Η καθολική Αρχιεπισκοπή της Νέας Ορλεάνης έδωσε εντολή να καεί η Αγία Τράπεζα, πάνω στην οποία ο αδίστακτος ιερέας φέρεται να είχε ερωτική επαφή με τις δύο γυναίκες . Ο Αρχιεπίσκοπος της Νέας Ορλεάνης εμφανίζεται οργισμένος σε αυτό το βίντεο να καταδικάζει τη χυδαία, όπως της χαρακτηρίζει, βεβήλωση στη Λουιζιάνα.

Ο ιερέας και οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν με την κατηγορία της προσβολή της δημοσίας αιδούς αλλά αφέθηκαν και οι τρεις ελεύθεροι με εγγύηση. Αν καταδικαστούν αντιμετωπίζουν ποινές από 6 μήνες έως και τρία χρόνια. Ο 37χρονος απομακρύνθηκε από την εκκλησία και δεν θα λειτουργήσει ποτέ ξανά ως καθολικός ιερέας.
πηγη in.gr

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.