Παρακολουθήσαμε χθες 10 Οκτωβρίου 2020 το πρόγραμμα ”Υγεία για όλους” που εφαρμόστηκε στο Κ.Υ. Γυθείου από την Εταιρία Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας.
Είχαν καλυφθεί όλες οι ώρες των ραντεβού, σε όλες τις ειδικότητες των εθελοντών ιατρών, οι επισκέπτες όμως ζητούσαν και ειδικότητες που δεν ήταν ενταγμένες στο χθεσινό πρόγραμμα!
Το πρόγραμμα των ραντεβού χρησιμοποιήθηκε για να μην υπάρξει συνωστισμός, τηρώντας έτσι αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο του Ε.Ο.Δ.Υ. μας δηλώνει η συντονίστρια του προγράμματος κ. Ελένη Σωτηροπούλου!
Ας δούμε τι δηλώνουν στην κάμερα του MANINEWS και στο vachosradio η συντονίστρια του προγράμματος κ. Σωτηροπούλου Ελένη και η διευθύντρια του Κ.Υ.Γυθείου κ. Αγγελάκου Θεοδώρα!

Σημειωτέον ότι αν και οι διοργανωτές του προγράμματος ανέφεραν στους συνεργαζόμενους φορείς τον Δήμο Ανατολικής Μάνης, ο δήμος έλαμψε δια της απουσίας του!!!!!!!!! δημιουργώντας απορία τόσο στους επισκέπτες των ιατρικών ειδικοτήτων όσο και στην συντονίστρια του προγράμματος! ελπίζουμε την επόμενη φορά να τείνει ”χείρα βοηθείας” στην εφαρμογή του προγράμματος, καθώς οι εξεταζόμενοι από τους εθελοντές ιατρούς είναι δημότες του δήμου Ανατολικής Μάνης!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.