Συγκινεί το πανελλήνιο η κινητοποίηση των συνανθρώπων μας για την συλλογή αίματος και αιμοπεταλίων για τον ”νταλικιέρη” της Σπάρτης, όπως την ονόμαζε ο πατέρας της Δημήτρης Βαβριτσιώτης, Δέσποινα Βαρβιτσιώτη, που δίνει τη δική της μάχη ενάντια στον καρκίνο, στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας! Δύσκολος αγώνας, όπως μου εξομολογήθηκε ο Δημήτρης πριν από λίγο σε τηλεφωνική επικοινωνία! δύσκολος ο αγώνας γιατί μια αναπάντεχη μόλυνση στην περιοχή του αιδίου και των μηρών, έφερε την Δέσποινα να δέχεται πολύ δυνατές αντιβιώσεις, με αποτέλεσμα να είναι συνεχώς καταβεβλημένη, και το πιθανότερο να οδηγηθεί στο χειρουργείο τις επόμενες ημέρες, για να αντιμετωπισθεί το μολυσμένο σημείο!

Ήταν κάτι που φοβόμασταν και δεν θέλαμε να συμβεί, μου εξηγεί ο Δημήτρης, ήταν κάτι που ήδη γνωρίζαμε οτι θα καταβάλει την Δέσποινα και θα δυσκολέψει την κατάστασή της! Ο αγώνας δύσκολος και βραχύχρονος!

Μεταξύ όλων των άλλων μου ζήτησε να ευχαριστήσω εκ μέρους της Δέσποινας, όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της για αίμα και αιμοπετάλια, καθώς και τα λόγια συμπαράστασης όπου και αν γράφτηκαν!

Σε ερώτησή μου για το θέμα διαμονής και χρημάτων μου είπε ”Φίλε μας φιλοξενεί η φίλη μας η παπαδιά, αλλά για πόσο; χρειαζόμαστε και σπίτι κοντά στον Άγιο Σάββα αλλά και οικονομική στήριξη!

Ενημερώνω τους αγαπητούς αναγνώστες μας ότι α) χρειάζεται ένα σπίτι για φιλοξενία των γονιών της Δέσποινας, Δημήτρη και Στέλλα, όσο πιο κοντά γίνεται στον Άγιο Σάββα και β) οικονομική ενίσχυση για να αντιμετωπισθούν τα έξοδα της οικογένειας και της Δέσποινας! Παρακαλούμε για την κοινοποίηση του άρθρου και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ευαισθησία σας!

Το τηλέφωνο του Δημήτρη Βαρβιτσιώτη, πατέρα της Δέσποινας, είναι το 6986883934 και ο τραπεζικός λογαριασμός της Δέσποινας είναι    GR3201725110005511089049205
TPAΠEZA ΠEIPAIΩΣ           ΔEΣΠOINA KANEΛΛA BAPBITΣIΩTH

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.