Στην απόφαση να κλείνουν τα περίπτερα, τα μίνι μάρκετ και οι κάβες από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 5 το πρωί προχώρησε η κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει τον συνωστισμό στις πλατείες και να περιορίσει την περεταίρω εξάπλωση του κοροναϊού στη χώρα μας.

Στην απόφαση να κλείνουν τα περίπτερα, τα μίνι μάρκετ και οι κάβες από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 5 το πρωί προχώρησε η κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει τον συνωστισμό στις πλατείες και να περιορίσει την περεταίρω εξάπλωση του κοροναϊού στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, τόνισε πως η κυβέρνηση αποφάσισε την απαγόρευση λειτουργίας καταστημάτων λιανικού πώλησης από τις 12 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί. Συγκεκριμένα, το μέτρο αφορά περίπτερα, μίνι μάρκετ και κάβες.

Η απόφαση αυτή έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στους πολίτες, αφού τόσο τα περίπτερα όσο και τα μίνι μάρκετ πωλούν πολύ περισσότερα πράγματα από το αλκοόλ, τα οποία μπορεί να χρειαστεί κάποιος μετά τα μεσάνυχτα.

Φυσικά, αυτή η εξέλιξη δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από το twitter, με τους χρήστες να εκφράζουν την αντίθεσή τους άλλες φορές με κομψό τρόπο και άλλες… με όχι και τόσο.

πηγη in.gr

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.