Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του vachosradio τα δύο κρούσματα που βρέθηκαν στην Λακωνία, είναι ανάμεσα σε αλλοδαπούς εργάτες, τα οποία βρήκε το κλιμάκιο Υγείας που εδρεύει στο δήμο Ευρώτα υπό την εποπτεία της περιφέρειας και σε στενή συνεργασία με την δημοτική αρχή. Τα κρούσματα βρέθηκαν στην περιοχή της Γλυκόβρυσης! Το κλιμάκιο Υγείας σε συνεργασία με την δημοτική αρχή και του δημάρχου Δήμου Βέρδου, βρίσκεται συνεχώς σε επιφυλακή, εδώ και αρκετούς μήνες για την ανίχνευση και διαχείριση κρουσμάτων στην περιοχή ευθύνης του!
Όσον αφορά τους αλλοδαπούς εργάτες, ο δήμαρχος είναι σε επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς, για την διαχείρισή τους! Όπως μας μετέφερε κάτοικος της περιοχής, εμπιστεύονται το σχεδιασμό για τον εντοπισμό και διαχείριση κρουσμάτων αν προκύψουν και όταν προκύψουν, της νυν δημοτικής αρχής, καθώς πέρασαν ήδη μια δύσκολη εποχή καθαροί!
Βέβαιο είναι ότι εν όψει της εποχής συγκομιδής πορτοκαλιών, ελιών, κ.λ.π. θα προσέλθουν στην περιοχή αλλοδαποί οι οποίοι δεν θα έχουν ελεγχθεί!
Εδώ πιστεύουμε εμείς ότι θα έχει μεγαλύτερη εφαρμογή ο σχεδιασμός του δημάρχου και του κλιμακίου υγείας του δήμου!
Θα πρέπει να επισημάνουμε την αγαστή συνεργασία των εργοδοτών με την δημοτική αρχή, καθώς οι αλλοδαποί εργάτες που προσλαμβάνονται στην εργασία τους θα πρέπει να δηλώνονται στην δημοτική αρχή και να εξετάζονται! Μια μικρή αμέλεια ενός εργοδότη μπορεί να φέρει εύκολα ένα lockdown στο δήμο Ευρώτα! Σε τέτοιες περιπτώσεις καλά θα είναι να πρυτανεύει η λογική, να υπάρχει συνδρομή καλής θέλησης στη δημοτική αρχή και όχι να ζητάμε να σταυρώσουμε το Χριστό, ενώ εμείς οι ίδιοι είμαστε στη θέση του Βαραβά!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.