Με προσωπικό μήνυμα, απάντησε ο συντονιστής της πυροσβεστικής στην πυρκαγιά στη Μάνη, Γιάννης Πετρούτσος, μετά το σχετικό δημοσίευμά μας που αναφέρεται όχι μόνο στο πρόσωπο του συντονιστή ,αλλά και στο πρόσωπο όλων των πυροσβεστών!
Μεταξύ άλλων αναφέρει:
”Σας ευχαριστώ παρά πολύ για τα λόγια που γράψατε για το πυροσβεστικό σώμα ! Αυτή είναι η δουλειά μας! να προστατεύουμε τους συνανθρώπους μας και τις περιουσίες τους , ξέρεις με τη φύση δεν μπορείς να τα βάλεις! άλλες φορές το καταφέρνεις και άλλες νιώθεις απογοήτευση που δεν μπόρεσες να σώσεις τις περιουσίες τους! γιατί αυτές μπορεί να είναι το μοναδικό εισόδημα που έχουν . Μιας και είσαι εθελοντής πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ κι σε αυτούς τους ανθρώπους που γνώρισα εκεί κάτω !
Αναφερόμενος στην πρόσκλησή μας να έρθει στα μέρη μας για ένα τσίπουρο απάντησε:
”Εννοείται και θα έρθω αν είμαστε καλά, προς το χειμώνα! θα κατέβω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους τους φορείς και κάποιους φίλους που μου πρόσφεραν ένα νερό!
Εμείς οφείλουμε να επισημάνουμε την ταπεινότητα, την ανθρωπιά, το φιλότιμο, που διέπει όχι μόνο τον συντονιστή από την Πάτρα, αλλά και τους διοικητές και τους απλούς πυροσβέστες των δύο υπηρεσιών Αρεόπολης και Γυθείου, καθώς τους ζήσαμε στην μάχη κατά της καταστροφικής πυρκαγιάς που κατέκαψε περίπου δέκα οχτώ χιλιάδες στρέμματα άγριας και καλλιεργήσιμης γης! Καθώς επίσης και την ομαδικότητα που καθορίζει τα λεγόμενά του! ”ΕΜΕΊΣ” και όχι ”ΕΓΩ”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.