Εύλογα ερωτήματα έχουν δημιουργηθεί στο μυαλό μου μετά από την ανευθυνουπεύθυνη στάση κυβέρνησης και Κεραμέως στο θέμα της μάσκας μετά από το αλαλούμ των email’s το Σαββατοκύριακο, που έφερε πολλούς γονείς σε απόγνωση και εκτός εαυτού! Η ανοργάνωτη κ. Κεραμέως, που όλο το καλοκαίρι μάλλον άπλωνε μπουγάδα, δεν πρόλαβε να οργανώσει σωστά το σύστημα της εκπαίδευσης, και τώρα μέσα στο Σαββατοκύριακο προσπάθησε να μπαλώσει την ”βάρκα μας την κουρελού την χιλιομπαλωμένη, που ολο την εμπαλώναμε και ολο ηταν ξηλωμένη!”.
Ερωτήματα λοιπόν έχω στο μυαλό μου και τα απευθύνω στον κάθε κ. Εισαγγελέα κάθε πρωτοδικείου και κάθε πλημμελειοδικείου της χώρας!
Αξιότιμε κ. Εισαγγελέα
α) ο ΠΟΥ συνέστησε οδηγίες για την αντιμετώπιση του κορονοιού! τις ακολουθήσαμε και ακολουθούμε!
α1) Π.Ο.Υ. ( ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ: Oxι Μάσκες σε παιδιά κάτω των 12 ετών και όχι καθολική χρήση) δεν τις ακολουθούμε! Η κ. Κεραμέως τον γράφει (εκεί που δεν πιάνει το μελάνι)

β) Από την στιγμή που δεν υπάρχει εμπεριστατωμένη μελέτη με θετικό η αρνητικό πόρισμα στη χρήση της μάσκας, τότε γιατί εμείς οι πολίτες πρέπει να ακολουθήσουμε αυτά που λέει η κυβέρνηση!

γ) θα δώσουν μάσκες στα παιδιά στα σχολεία χωρίς να ενημερώνουν τους γονείς, ποιες είναι οι κατάλληλες, ποιες είναι οι προδιαγραφές που πρέπει να αναγράφονται επάνω στη μάσκα η στην συσκευασία της, αν είναι κατασκευασμένη σε χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης, αν δεν είναι να φέρει πιστοποίηση ce! Και αν υποθέσουμε ότι ένα παιδί την χάνει, πως θα ζητήσει ο γονείς να βρει καινούργια να αγοράσει; Θα δώσουν μάσκες στα παιδιά καινούργιες, συσκευασμένες, τις οποίες δεν γνωρίζουμε ως γονείς που έχουν κατασκευαστεί, από ποιόν έχουν κατασκευαστεί, και το κυριότερο; θα αναγκαστούν να τις φορέσουν τα παιδιά άπλυτες, ακόμα και αν ο εργαζόμενος η η εργαζόμενη στην κατασκευή τους έξυνε τα γεννητικά της όργανα την ώρα που τις έφτιαχνε! και μην μου πείτε ότι δεν συμβαίνει αυτό θα με αδικήσετε!

δ)Σας παραπέμπω κύριε Εισαγγελέα στις δηλώσεις του κ. Σύψα του σύμβουλου της Κυβέρνησης Μητσοτάκη (

Σύψας: «Οι μετανάστες δεν κινδυνεύουν από τον κορονοϊό γιατί είναι νέοι και παιδιά»

Εδώ κύριε Εισαγγελέα τίθεται το ερώτημα! Τα δικά μας παιδιά είναι γέροι και ηλικιωμένοι; Γιατί κ. Εισαγγελέα δεν παίρνετε θέση; Γιατί τους αφήνετε να φέρνουν τους πολίτες σε έξαρση και απόγνωση;

Ας μας απαντήσει κάποιος κύριος Εισαγγελέας σ αυτά τα ερωτήματα που μας καίνε ως γονείς!

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.