Σοφόν το σαφές» έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες και επειδή πολλή παραφιλολογία εκφράζεται από τα παπαγαλάκια του τίποτα για το πουθενά του κανενός μας, πρέπει να αρχίσουμε ως άτομα και ως λαός να ονομάζουμε ξεκάθαρα ότι αυτά που πιστέψαμε για όνειρα έγιναν εφιάλτες μας και δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς αφού μετά το Β’ Παγκόσμιο πόλεμο ο Σιωνισμός μας σερβίρισε για όραμα το Αμερικανικό πρόσωπο και οι Αμερικανοί μεταπολεμικά δεν ήθελαν συμμάχους αλλά πελάτες. Έτσι λοιπόν κατάντησαν αυτό που οι ηγέτες του μεταπολεμικού Γερμανικού φόβου ονόμασαν αλληλοσυγκρουόμενων απωθημένων ανάλογα με τον ρατσισμό του καθενός και το ζητούμενο το ελληνικό είναι τι θέλει ο αμνός της ζωής στην αγέλη των λύκων.
Μήπως πλήρωσε πανάκριβα το ελληνικό κράτος και ο ελληνικός λαός αυτό το πείραμα των ανθρώπων της γηραιάς ηπείρου να ενωθούν για να ξεφύγουν από τον Γερμανικό φόβο αφού διαφαίνεται ότι πίσω από τα Γοτθικά στίφη βρίσκεται ο Σιωνισμός;
Μία απάνθρωπη συνωμοσία ανθρωποειδών οι οποίοι νομίζουν και πασχίζουν με πολιτικές και χειρισμούς να ποδηγετήσουν τους λαούς, προκειμένου να καταφέρουν αυτά να επιβάλλουν στον κόσμο των ανθρώπων τον κόσμο των μπαμπουΐνων. Τι δουλειά έχουμε εμείς οι Έλληνες σε ένα τέτοιο σκηνικό;
Είμαστε πέντε χρόνια σε ύφεση, δηλαδή χωρίς ανάπτυξη και οι Κινέζοι μας προειδοποιούν και προβλέπουν ότι η ετήσια ύφεση από το 2012 θα είναι τις τάξεως του 6,5%. Όποιος λοιπόν δεν επιθυμεί τα παιδιά των Ελλήνων να γίνουν δούλοι των ελεεινών είναι κομμουνιστής κατά την ”Καρατζαφέρειο” άποψη ή σκοταδιστής ή αναχρονιστικός; Δηλαδή πρόοδος είναι να δέχεσαι τα χαράτσια, την εξαθλίωση, την ξεφτίλα του ανθρώπινου σου εγώ, διότι δήθεν η ευρωπαϊκή ένωση είναι η πρόοδος; Η Γερμανία που βάζει του όρους έχει χρέος που αντιστοιχεί στο 80% του Α.Ε. Προϊόντος της και διερωτούμαι πως είναι δυνατόν η Μέρκελ και ο Σόϊμπλε να απαιτούν από τους λαούς της Ευρώπης να νοικοκυρευτούν όταν εκείνοι δανείζονται με μηδενικά επιτόκια οι άλλοι να υποθηκεύονται με τοκογλυφικές τακτικές. Δύο μέτρα και δύο σταθμά στις κοινωνίες δηλώνουν με έναν όρο τον Φασισμό. Την νοοτροπία δηλαδή των ψυχανώμαλων που πιστεύουν ότι όποιος βάλει το πάνω χέρι, είναι ο δυνατός. Αυτό ίσχυε στην συνείδηση της αγέλης και αν αυτός είναι ο κανόνας της ΕOΚ τότε για εμάς τους Έλληνες που συνθέσαμε την συνείδηση της φυλής και οι πρόγονοί μας είχαν εισέλθει στην συνείδηση του όλου δηλαδή στην έννοια που ο Ναζωραίος αποτύπωσε στην άποψη του ”Καλού Σαμαρείτη”, είναι οπισθοδρόμηση να μείνουμε με αυτούς τους μπαμπουΐνους προκειμένου όπως λέει η λαϊκή σοφία ”ας με λένε συμπασίνα και ψωφάω από την πείνα”.
Θα πεινάσουμε πατριώτες όπως τα καταφέραμε. Έγινε βίαιη ανατροπή της καθημερινότητάς μας και γίναμε πολίτες εξαθλιωμένοι. Μας δαιμονοποίησαν χρεώνοντας μας το έγκλημα της κλοπής που έγινε στην πατρίδα μας και παλεύουν να αγιοποιήσουν του ενόχους ”Κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμιου”. Μας λένε ότι η ”εφεδρεία” θα λύσει το πρόβλημα και δεν διερωτήθηκε ούτε ένας πως γίνεται στην πτώχευση με παρκάρισμα του εργατικού δυναμικού να ξεχρεώσεις. Πως με ”ορίζοντα” την τεμπελιά και την αναλγησία θα ξαναχτίσεις αυτό που γκρέμισε η λαίλαπα τον ελεεινών που έλεγαν ότι η οικονομία μας είναι κραταιά και ξέσκιζαν την πατρίδα μας με δάνεια.
Επειδή καθημερινά βγάζουν ψηφίσματα στην βουλή για την εξαθλίωση του Έλληνα και την υποθήκη της πατρίδος μας, επειδή κινδυνεύει η πατρίδα μας πρέπει κάτι να κάνουμε ως λαός για να χαλάσουμε την παρτίδα των ελεεινών.
Θέλει αρετή και τόλμη η Ελευθερία. Ας αποδείξουμε ότι διαθέτουμε αρετή και μετά ας αναδείξουμε την τόλμη μας απλά αποφασιστικά, λογικά, με μια λέξη ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
Βασίλειος Πατρικάκος
Ιατρός
πηγη manivoice.gr
Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.