Η Μαρία Χρυσανθακοπούλου, ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια εντάχθηκε στην ομάδα υποστήριξης Va.Ra.Te. (Vachos Radio Team ) του vachosradio.Η συμμετοχή της δίνει την δυνατότητα στην ομάδα να υποστηρίξει και σε επιστημονικό επίπεδο οικογένειες,η μέλος της οικογένειας αντιμετωπίζοντας έτσι τα όποια προβλήματα υπάρχουν.”Είμαστε υπερήφανοι αλλά και χαρούμενοι που μια επιστήμονας πλαισίωσε την ομάδα μας δηλώνει η Ευδοκία Γερακουλάκου αρχηγός του γυναικείου τμήματος της ομάδας στην δημοσιογράφο και ρεπόρτερ του vachosradio Σταματία Δασκαλάκη!Είμαστε υπερήφανοι και για την επιστημονική της κατάρτιση αλλά και για την Μανιάτικη καταγωγή της!Τώρα μας δίνεται η δυνατότητα να υποστηρίξουμε και ψυχολογικά μια οικογένεια εκτός των υλικών αγαθών που προσφέραμε!”

Δείτε ένα μικρό βιογραφικό της Μαρίας Χρυσανθακοπούλου ψυχολόγου ψυχοθεραπεύτριας, όπως το αποτύπωσε η Σταματία Δασκαλάκη

”Η Χρυσανθακοπούλου Μαρία είναι Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια και ασχολείται με τη Ψυχοθεραπεία ενηλίκων. Ασχολείται με εκπαιδευτικές ομάδες γονέων και είναι εισηγήτρια σεμιναρίων και εκπαιδεύσεων σε διάφορα σχετικά θέματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η Αναπτυξιακή Παιδοψυχολογία είναι στα επαγγελματικά της ενδιαφέροντα, ενώ στις παράλληλες δράσεις της, αρθρογραφεί στη γνωστή ιστοσελίδα Ψυχολογίας psychology.gr και εκπονεί ερευνητικές ιδέες. Έχει βραβευθεί με υποτροφία για τον μεταπτυχιακό της τίτλο MSc Integrative Counselling and Psychotherapy. Παράλληλα, το Digital Expo την έχει εμπιστευθεί στην εισήγησή της περί Ψυχολογίας και Gaming.
Η Ψυχολογία πρόκειται για την επιστήμη που τη συναρπάζει και η διάθεσή της να μοιραστεί τις ακαδημαϊκές και εμπειρικές τις γνώσεις θα είναι διαθέσιμη και για το VachosRadio.
Μπορείτε να την βρείτε
στην σελίδα της στο facebook    

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.