Συνθήκες… Ιουλίου θα θυμίζουν οι επόμενες ημέρες στην χώρα με ένα ασυνήθιστο, για την εποχή, κύμα καύσωνα να κάνει την εμφάνισή του. Ποια μέρα στην Αθήνα ο υδράργυρος θα φτάσει τους 40 βαθμούς! Αναλυτικά πώς θα εξελιχθεί ο καιρός.Νωρίς μας θυμήθηκαν φέτος οι ζέστες με τον καιρό να αλλάζει άρδην μέσα στις επόμενες ημέρες. Και μπορεί να είμαστε στα μέσα Μαϊου αλλά οι συνθήκες καύσωνα που θα βιώσουμε μέχρι την προσεχή Δευτέρα θα θυμίζουν… Ιούλιο.

Από αύριο ο υδράργυρος θα αρχίσει να ανεβαίνει φτάνοντας σε συνθήκες καύσωνα στο τέλος της εβδομάδας, καθώς το θερμόμετρο σε πολλές περιοχές θα δείξει και 40 βαθμούς. Μάλιστα αυτός ο καύσωνας μας φέρνει χαμόγελα και χαμόγελα, αφού σύμφωνα με τους επιστήμονες η ζέστη μπορεί να αποδειχθεί ένα μεγάλο όπλο στη μάχη κατά του κορονοϊού.Τα προεόρτια λοιπόν του καύσωνα ξεκίνησαν ήδη καθώς σε πολλές περιοχές της χώρας το θερμόμετρο σήμερα έδειξε πάνω από 30 βαθμούς. Από την Πέμπτη και μετά όμως ο καιρός θα μας ψήσει για τα καλά με την θερμοκρασία να φτάνει μέχρι και τους 40 βαθμούς.

Ξεπέρασε τη Δευτέρα τους 34 βαθμούς η θερμοκρασία
Στους 34 βαθμούς έφτασε η θερμοκρασία το μεσημέρι της Δευτέρας 11/05 με τον καιρό να αρχίσει να μπαίνει σε καλοκαιρινούς ρυθμούς. Η μέγιστη θερμοκρασία της ημέρας σημειώθηκε στην Κωπαΐδα και ήταν 34.4 βαθμούς Κελσίου σύμφωνα με το meteo.gr.
πηγη cnn greece

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.