Είχε καταδικαστεί για το μαχαίρωμα της συζύγου του.
Πατέρας δολοφόνησε την 9χρονη κόρη του αφού βγήκε από τη φυλακή, εξαιτίας των μέτρων ανάσχεσης της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ο Muslum Aslan είχε φυλακιστεί την περασμένη χρονιά επειδή μαχαίρωσε τη σύζυγό του Rukiye Aslan στην πόλη Gaziantep της Τουρκίας.

Όπως αναφέρει η Mirror, ο άνδρας απελευθερώθηκε την περασμένη βδομάδα από τη φυλακή στο πλαίσιο των μέτρων αμνηστίας που έχει λάβει η κυβέρνηση Ερντογάν για την αποσυμφόρηση των σωφρονιστικών ιδρυμάτων με στόχο να σταματήσει η εξάπλωση της πανδημίας.

Τοπικά Μέσα αναφέρουν ότι ο 33χρονος αφού βγήκε από τη φυλακή, πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του και προσπάθησε να απαγάγει τα 3 τους παιδιά, κάτι που προκάλεσε καυγά μεταξύ του ζευγαριού, κατά τη διάρκεια του οποίου η μικρή Ceylan Aslan ξυλοκοπήθηκε από τον πατέρα της μέχρι θανάτου.

Μετά το τραγικό περιστατικό ο δράστης φέρεται να διέφυγε από το σημείο και να συνελήφθη αργότερα σε ένα πάρκο.

Η μικρή Ceylan μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά της.

«Ήταν βίαιος με τα παιδιά συνεχώς» λέει η μητέρα τους, που είχε υποβάλει αίτηση διαζυγίου. «Κρέμασε τη μεγαλύτερη κόρη μου από τα μπράτσα της στον τοίχο και στη συνέχεια την ξυλοκόπησε με ένα λάστιχο. Άφησε την Ceylan αιμόφυρτη στο πάτωμα, πήρε ένα ταξί και έφυγε. Η κόρη μου είναι νεκρή. Θέλω αυτός ο φόνος να τιμωρηθεί αυστηρά».
phgh newbest

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.