”Εσείς οι Άνθρωποι”Δύο ανήλικα παιδιά με αναπηρία ζητούν την βοήθειά μας” Οι ” 4 Εποχές” αρωγοί στην προσπάθεια της ομάδας VachosRadioTeam!


Σχετικό μας άρθροπατήστε εδώ

Μιλάει στην ομάδα του vachosradio η κ.Παναγιώτα Μαραγκοπούλου, νόμιμη εκπρόσωπος της μητέρας και των δύο ανήλικων παιδιών, καθώς η μητέρα είναι αδύνατον να μετακινηθεί εκτός της οικίας της.Μας εξηγεί αναλυτικά την κατάσταση των δύο παιδιών.Εμείς δεν δημοσιεύουμε ονοματεπώνυμα της οικογένειας για ευνόητους λόγους καθώς σε προηγούμενο περιστατικό και συγκεκριμένα της κ. Θεμελίνας Φαγά κάποιοι με διεστραμμένο μυαλό έστελναν χυδαία και υβριστικά μηνύματα καθώς και άσεμνες φωτογραφίες. Όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνήσει με την κ. Μαραγκοπούλου στο τηλέφωνο 6946235945

Σημειωτέον ότι η μητέρα καθώς δεν μπορεί να εργαστεί,αφού το μικρό παιδί της είναι γατζωμένο στην κυριολεξία στον ώμο της και έχει να κοιμηθεί κανονικά τέσσερα χρόνια, είναι ανασφάλιστη και ότι χρειάζεται τα αγοράζει με την στήριξη της συνταξιούχου μητέρας της.

Ας δούμε αναλυτικά την κατάσταση την οποία βιώνει η οικογένεια και τα αναλώσιμα που χρειάζεται καθημερινά!Τι μας αφηγήται η μητέρα!

Η κόρη μου 13 ετών που πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 ινσουλινοεξαρτώμενο ,βαριάς μορφής κάνουμε 6 με 7 φορές ινσουλίνη την ημέρα και οι μετρήσεις γλυκόζης φτάνουν και τις 20 την ημέρα, δεν έχουμε ασφάλεια και δεν καλύπτονται τα αναλώσιμα που χρειάζεται τα οποία είναι ταινίες μέτρησης σακχάρου, ταινίες μέτρησης κετόνης, βελονάκια, βελονάκια για πένες ινσουλίνης, οινόπνευμα, βαμβάκι, κρέμες φαρμακευτικές για τα πόδια της. Παραμένει αρρύθμιστη με υψηλή γλυκοζυωμένη διότι το διαιτολόγιο που μου έδωσαν οι γιατροί που την παρακολουθούν είναι απαιτητικό και θα πρέπει να ακολουθείται πιστά, εγώ είμαι άνεργη και δεν μπορώ να της το καλύψω. Τα αναλώσιμα που χρησιμοποιούμε είναι της εταιρείας MENARINI.

Έχω και τον γιο μου 4 ετών που πάσχει από σπανιοτατο σύνδρομο χωρίς θεραπεία μέχρι σήμερα, το σύνδρομο kabuki, έχει μικροκεφαλια, δυστονια των άκρων, δεν στηρίζει τον αυχένα και το σώμα του. Έχει 85%αναπηρία πιστοποιημένη, παραπληγια τετραπληγία, νοητική καθυστέρηση, το φαρμακείο του κάθε μήνα προσεγγίζει τα 100 ευρώ, καθώς και χρειάζεται πανες, βρεφικό γάλα σκόνη, κρέμες, και η διατροφή του πρέπει να είναι πλούσια σε φρούτα λαχανικά κρεας ψάρι, φυσικά όλα τα τρώει αλεσμενα δεν μπορεί να μασήσει τροφή. Επίσης χρειάζεται ένα εντατικό πρόγραμμα από φυσικοθεραπειες, λογοθεραπειες και εργοθεραπειες, που σαφώς θα βελτιωσουν την κατάσταση του. Για όλα αυτά χρειάζονται και τα απαραίτητα βοηθήματα τα οποία έχουν μεγάλο κόστος και αδυνατώ να καλύψω.

Είμαι μονογονεϊκη οικογένειά, άνεργη επειδή πρέπει να ειμαι διπλα στα παιδιά μου που με χρειάζονται 24ωρες,δεν διαθέτω μεταφορικο μέσο και οι μετακινήσεις μας είναι δύσκολες.Για τον μικρο χρησιμοποιούμε πολλές σύριγγες για να φάει, και η κόρη μου είναι πιστοποιημένη με 50% αναπηρία.

Οι ”4 Εποχές” ενοικιαζόμενες τουριστικές κατοικίες στο Βαθύ του δήμου Ανατολικής Μάνης

χορηγός της εκπομπής του www.vachosradio.gr ”Εσείς οι Άνθρωποι” θα διαθέσει την χορηγία στην μητέρα των δύο παιδιών για να αγορασθούν αναλώσιμα για τα δύο παιδιά!Ευχαριστούμε θερμά την κ. Γιαννακάκου Σταυρούλα για την ευαισθησία της και την βοήθειά της! γνωρίστε τις ”4 Εποχές” μέσα από την ιστοσελίδα  τους και απο την σελίδα τους στο facebook   4 Εποχές 

Σχόλια

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.