ψήφισμα πολιτών για την κατάργηση των νομοθετικών διατάξεων για υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις καλεί όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ ο κύριος Αντωνιάδης

Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020, 1:30 μ.μ.

5842 !!!
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
5842 Έλληνες πολίτες έχουν ήδη υπογράψει για την κατάργηση των νόμων 4682/2020 & 4675/2020 για τις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις και την εξουσιοδότηση προς εμένα να επιδώσω εξώδικο αίτημα προς τον Πρόεδρο της Βουλής, απευθυνόμενο στους 300 βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, για την κατάργηση των διατάξεων της ντροπής και της παραβίασης του Ελληνικού Συντάγματος, και των κατοχυρωμένων απ’ αυτό ατομικών ελευθεριών και δικαιωμάτων μας.

Ο αριθμός αυτός, για αυτές τις λίγες ώρες από το άνοιγμα της πλατφόρμας, είναι εντυπωσιακός! Είναι πρωτοφανής!

Αποδεικνύει ότι οι Έλληνες πολίτες, λειτουργώντας ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΑ και πέρα από ιδεολογικές και πολιτικές εξαρτήσεις, και με μοναδικό γνώμονα και κίνητρο την προστασία των συνταγματικά κατοχυρωμένων ατομικών ελευθεριών και δικαωμάτων, των δικών τους και των παιδιών τους, ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ !!

Γιατί αυτό που κάνουμε, το κάνουμε πάνω απ’ όλα και όλους, για ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !! Για να τους εξασφαλίσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, στο οποίο τα ιερά δικαιώματά τους και οι ατομικές ελευθερίες τους θα γίνονται σεβαστά και θα προστατεύονται !!

Είναι το ΛΙΓΟΤΕΡΟ που αυτή τη στιγμή μπορούμε και ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να κάνουμε γι αυτά !!

Για αρχή !! Και μόνο για αρχή

Συνεχίζουμε !!

ΕΔΩ  Η ΠΛΑΤΦΌΡΜΑ

https://secure.avaaz.org/community_petitions/el/pros_ti_voyli_ton_ellinon_katargisi_ton_nomothetikon_diataxeon_gia_ypohreotikes_iatrikes_praxeis/?wQEkZqb&utm_source=sharetools&utm_medium=twitter&utm_campaign=petition-1066165-katargisi_ton_nomothetikon_diataxeon_gia_ypohreotikes_iatrikes_praxeis&utm_term=QEkZqb%2Bel&fbclid=IwAR2VhYGwCzRJudh5MpVP33QWaVwhqsK6C1IDkgwMxrMP86sGpQtVenFf5V0

ΟΜΩΣ  ΟΠΩς ΚΑΙ  Ο  ΙΔΙΟς ΠΕΡΊΜΕΝΈ ΤΟ  ΣΎΣΤΗΜΑ  ΚΑΝΕΙ  ΚΑΙ ΠΑΛΙ  ΟΤΙ  ΕΚΑΝΕ  ΠΑΝΤΑ …ΜΠΛΟΚΆΡΕΙ  …..ΤΥΧΑΙΟ???

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ  ΠΙΟ  ΚΑΤΩ !!!   ΝΕΑ  ΑΝΑΡΤΗΣΗ  ΤΟΥ  ΚΥΡΙΟΥ  ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ  ΛΕΕΙ .

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ TELEPERFOMΑNCE ;;;

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ “ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ” ΤΗΣ FACEBOOK, ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ;;;

ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ AVAAZ, ΕΠΕΙΔΗ “ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ” ;;;

ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ;;;

ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ;;;

Φίλη της γυναίκας μου, της έστειλε στο Messenger το μήνυμα που όλοι διαβάζετε.

Πολλοί άλλοι πολίτες διαμαρτύρονται ότι δεν τους επιτρέπεται να ψηφίσουν στην πλατφόρμα του Avaaz.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, και για να τελειώνει το παραμυθάκι της φασιστικής λογοκρισίας, προχωράμε με τις υπογραφές που σαρώνουν την πλατφόρμα, ΚΑΙ:

Όλοι όσοι έχετε παρόμοια προβλήματα, είτε με τους “αστυφύλακες” του Facebook είτε με το Avaaz, να με ενημερώνετε με μηνύματα στο Messenger ή την αποστολή email στη διεύθυνση nikantoffice@gmail.com, και οι υπογραφές σας θα προσμετρηθούν στο εξώδικο αίτημα που θα υποβάλω στην Βουλή.

Επίσης, όσοι μπλοκάρεστε από την Teleperfomance, για λογαριασμό της Facebook, στις κοινοποιήσεις της πλατφόρμας του Avaaz, να παραπέμπετε τους φίλους σας είτε στο προφίλ μου, το οποίο η Facebook δεν τολμάει να αγγίξει, μετά τον δικαστικό πόλεμο που ξεκίνησα μαζί της, είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνσή μου.

Ό,τι και να κάνετε, θλιβεροί εκπρόσωποι του συστήματος που καταρρέει, είμαστε χιλιάδες και δεν θα σας επιτρέψουμε να ανακόψετε την πορεία μας προς την αποκατάσταση του δικαίου, των συνταγματικών ελευθεριών μας και των πανάρχαιων αξιών και αρχών του ελληνικού πολιτισμού. Το σύστημα που καταρρέει θα σας παρασύρει μαζί του στον πάτο.

Άμεσα ετοιμάζω νέα εξώδικη καταγγελία προς την Teleperfomance Greece για να ενταχθεί στην αρχική καταγγελία μου και να αποτελέσει και αυτή αντικείμενο της εισαγγελικής και δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσης “αστυνόμευση του Facebook και παραβίαση του Συντάγματος από την εταιρεία Teleperfomance Greece”. Και οι δύο καταγγελίες θα κοινοποιηθούν και στην έδρα της Facebook στις ΗΠΑ για να δοθούν εξηγήσεις και από εκεί για τη δράση των συνεργατών της στη χώρα μας.

Ως εδώ !!

Υ.Γ. 1. Όσοι είστε ήδη φίλοι μου στο αρχικό προφίλ, παρακαλώ να μη μου κάνετε αιτήματα και στο δεύτερο! Ο σκοπός του δεύτερου προφίλ είναι να απορροφήσει τα δεκάδες νέα αιτήματα φιλίας! Αν δεχθώ τα αιτήματα όλων εσάς που είστε ήδη φίλοι μου, δεν θα προλαβαίνω να ανοίγω προφίλ. Όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν έχω άλλο σκύλο για να βάλω στην επόμενη εικόνα εξωφύλλου και θα πρέπει να αρχίζετε να μου δανείζετε τις φωτογραφίες των δικών σας…

Υ.Γ. 2. Όπως θα έχετε διαπιστώσει, μετά τη χθεσινή ανάρτησή μου για τη δράση των trolls στις αναρτήσεις μου, δεν έχει εμφανιστεί ούτε ένα στις τελευταίες. Γιατί και ο “Άγιος φοβέρα θέλει”… Μία δράση, άλλωστε, καταδικασμένη σε αποτυχία. Τι να κάνουν και τα κακόμοιρα τα τρολάκια, σε αναρτήσεις με τέτοια τεράστια απήχηση, που ούτε οι δημοσιεύσεις στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά sites στον κόσμο δεν έχουν, όπως π.χ. αυτή για το νόμο 4682/2020, με 2500 θετικές αντιδράσεις, 1600 σχόλια και 3600 κοινοποιήσεις (μία ανάρτηση που, σύμφωνα με τους πλέον μετριοπαθείς υπολογισμούς των ειδικών, έχει αναγνωστεί από περισσότερους από 1.000.000 ανθρώπους). Τους παρασύρει το τσουνάμι της μαζικής αγανάκτησης των Ελλήνων και τους πνίγει…

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Μαριάννα μου καλησπέρα! Πες στο Νίκο ότι το φατσοβιβλίο δεν με αφήνει να μοιράσω χωριστά σε φίλους το δημοψήφισμα σε μηνύματα, γιατί "παραβιάζει τους όρους της κοινότητας"!"

 

 

Σχόλια

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.