ΜΑΝΤΡΩΣΤΕ τον Ahmad ΧΘΕΣ…!! ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ Μουσουλμάνος στην Θεσσαλονίκη… Καλεί τους λαθρομετενάστες στην Ελλάδα σε εξέγερσή…!!!

Εδώ και λίγες μέρες, κυκλοφορεί από ανώνυμη σελίδα ένα κείμενο που προτρέπει τους “καταπιεσμένους” μετανάστες να εξεγερθούν, αποσταθεροποιώντας ολοκληρωτικά τη χώρα μας εκ των έσω.

Ένας απ τους διακινητές της λεγόμενης “εξέγερσης”, ο Ahmad παλιός γνώριμος σε τέτοια καλέσματα, εργάζεται σε γνωστό Αραβικό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης που συνεργάζεται με την Metro Tourizm, σύμφωνα με πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Καθημερινά είναι τα γεγονότα στον Έβρο με παράνομους μετανάστες να επιτίθενται σε περιουσίες κατοίκων και να προκαλούν πολλά προβλήματα. Αυτήν την φορά, παράνομοι μετανάστες επιτέθηκαν σε κάτοικο του χωριού Ιτέα και αφού τον έδεσαν, του έκλεψαν χρήματα αλλά και το αυτοκίνητο του, όπως αναφέρει το e-evros.

Συγκεκριμένα το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν ο παθών βρισκόταν στο αγρόκτημα του. Σημειώνεται ότι δύο άτομα περίπου 30 ετών τον πλησίασαν και με την απειλή μαχαιριού κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν δένοντας τον με καλώδια.

Οι δράστες αφαίρεσαν από τον αγρότη χρήματα, το κινητό του τηλέφωνο αλλά και το αγροτικό του τζιπ ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας οι Αρχές εντόπισαν το αγροτικό όχημα ακινητοποιημένο στην περιοχή του Αρδανίου, ενώ αναζητούνται οι δύο δράστες.

Αυτό αποτελεί ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στις περιοχές που έχουν “φορτωθεί” με παράτυπους μετανάστες, αλλά και των πιθανών συνεπειών μιας γενικευμένης εξέγερσης στα hot spot και σε πιθανούς πυρήνες “αγανακτισμένων” που ενδέχεται να έχουν δημιουργηθεί

https://twitter.com/stavroforos_?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1275796894917308417%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.stoxos.gr%2F2020%2F06%2Fahmad.html

Σταυροφόρος
@stavroforos_
ΓΑΙΑΝ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΟΥ ΔΙΔΟΜΕΝ
ΕλλάςΈγινε μέλος: Απρίλιος 2017

Tweet του χρήστη Σταυροφόρος

Καρφιτσωμένο Tweet

Σταυροφόρος
@stavroforos_

Ο πόλεμος δεν έρχεται, ο πόλεμος σε μια άγνωστη μορφή για τους πολλούς, έχει ξεκινήσει εδώ & χρόνια. Η Ελλάδα δέχεται μια ασύμμετρη επίθεση απο ένα ολοκληρωμένο σχέδιο υβριδικών επιχειρήσεων. Γεωτρύπανα,Fake News, πρόσφυγες,μειονοτικά,χάρτες & μισθοφόροι ειναι κάποια απ τα όπλα.
Εικόνα
Εικόνα

Profile photo, opens profile page on Twitter in a new tab

Σταυροφόρος
@stavroforos_
Εδώ και λίγες μέρες, κυκλοφορεί απο ανώνυμη σελίδα ένα κείμενο που προτρέπει τους “καταπιεσμένους” ψευδοπρόσφυγες να εξεγερθούν. Ένας απ τους διακινητές του, ο Ahmad παλιός γνώριμος, εργάζεται σε γνωστό Αραβικό εστιατόριο της Θεσ/νίκης που συνεργάζεται με την Metro Tourizm.
ImageImage
ImageImage
.stoxos.gr
Σχόλια

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.