Οι σαρκοφάγοι του Ελληνισμού που δεν χορταίνουν ποτέ !

Τα παρών ευρήματα κυμαίνονται από το 1979 που εκδόθηκε το παρόν βιβλίο με τίτλο ΟΙ ΣΑΡΚΟΦΑΓΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
Φυσικά τα γεγονότα που παραθέτει το βιβλίο είναι έρευνα πολλών ετών πίσω , απλά εμείς τα παρουσιάζουμε λόγο της επικαιρότητας για τον ορυκτό πλούτο της χώρας μας και που κάποτε ΤΟΛΜΗΣΕ ένας Ελληνας ο κύριος ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ με άδεια της τότε κυβέρνησης να κάνει εξόρυξη πετρελαίου και η ίδια κυβέρνηση απαγόρευσε. την εκτέλεση της επιτυχημένης λειτουργίας !!!
δείτε τα έγραφα και τα σχόλια ….δικά σας !!!

το πετρέλαιο Ζακύνθου

Το θέμα  πετρελαίων  Ζακύνθου και ιονίου γενικά δεν θα το  δω από  την σκοπιά του πόσοι υδρογονανθρακες και  άλλα  πετρελαιοειδη  υπάρχουν και  αν και κατά πόσον είναι  εκμεταλευσιμα .  Αυτό  είναι θέμα που  αφορά στους αρμόδιους φορείς .

Θα το  εξετάσω όμως  από πλευράς συμπεριφοράς του ελληνικού δημοσίου έναντι ενός Ελληνα πολίτου ο οποίος με προσωπικές δαπάνες και κατόπιν  σχετικής άδειας επίσημου του κράτους προβαίνει σε  έρευνες και το  ίδιο τα κράτος για να τον  εμποδίσει να  προχωρήσει τον μηνύει και τον  στέλνει  στα  δικαστήρια γιατί προσπάθησε  να  βγάλει πετρέλαιο .

Όχι μην απατάσαι  αναγνώστη ούτε λάθος κάνω ούτε παρανοϊκοι είναι οι  εκδωσοντες την  άδεια και μετέπειτα μηνυσαντες τον Σωτήρη Σοφιανοπουλο .

Προκειτε περί  συμπεριφοράς σκόπιμου !!

Έτσι  δρα  και λειτουργεί το  κράτος προκειμένου  να  σκοτώσει την ιδιωτική πρωτοβουλία των  ελληνων πολιτών και να  ενθαρρύνει των ξένων και των  Σιωνιστών !

ΣΩΤΗΡΙΟΣ  Α . ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΔΟΣ   ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ   1

ΑΘΗΝΑΙ 907

ΤΗΛ 2281603

Αθήναι τη 20η  φεβρουαριου 1979

ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ

Εξοχότατο κύριον

Κων/νον Καραμανλή

Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβερνήσεως

Ενταύθα

Εξοχότατε κύριε πρόεδρε μετά λύπης μου θέλω να σας πληροφορήσω οτι η εντολή  στην οποίαν εδωσατε  την 1.1.1979 εις τον επί της βιομηχανίας υπουργόν σας κ. κων. Εβερτ δεν εξετελεσθει .Εν αντιθέσει,εκτός της μηνύσεως που μου υπεβλήθη υπό του ως άνω υπουργού σας δια το αδίκημα μου της παραγωγής αργού πετρελαίου ούτως με ενέπαιξαν κατά  τον χειρότερον τρόπον προσποιουμενος ότι εκτελεί την εντολήν σας .

Επί τούτοις διατελώ ,

υπογραφή

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

 

ΑΦΟΥ  ΒΡΗΚΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΑ  ΔΙΩΧΘΕΙΣ

 

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ  ΑΚΟΜΑ  ΑΡΚΕΤΑ  ΕΓΡΑΦΑ

ΔΕΝ  ΘΑ  ΠΟΥΜΕ  ΟΥΤΕ  ΘΑ  ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ  ΤΙΠΟΤΑ ,,,,,ΕΜΕΙΣ

ΤΑ  ΣΧΟΛΙΑ  ΕΙΝΑΙ  ΔΙΚΑ  ΣΑΣ!!!

VACHOSRADIO.GR

 

 

 

Σχόλια

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.