Έχοντας δημιουργήσει οι νεοταξίτες τις κοινωνικές προϋποθέσεις που τους βόλευαν μέσα στα κράτη, ήταν εύκολο να επιχειρήσουν την αλλοίωσή τους. Έχοντας δημιουργήσει “ευήκοα ώτα”, ήταν εύκολο να ακουστεί το “παραμυθάκι” τους. Όλο το μυστικό της άλωσης των κρατών βρισκόταν στην αλλαγή του σχεδιασμού της ανώτατης εκπαίδευσης. Από τη στιγμή που πετυχαίνεις την αλλοίωση της ταυτότητας της νεολαίας, δεν έχεις σοβαρό εχθρό απέναντί σου. Όταν δεν έχεις απέναντί σου την νεολαία, είναι εύκολο να οδηγήσεις τα πράγματα εκεί όπου σε βολεύουν.
 
Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί, όταν καταστρέφεις κάτι, οι πρώτοι που αντιδρούν είναι αυτοί, οι οποίοι θίγονται πρώτοι. Όταν, για παράδειγμα, καταστρέφεις την παραγωγή ενός κράτους, θεωρητικά την νεολαία θίγεις, γιατί αυτή είναι που εκείνη την ώρα “φλέγεται” να μπει στη ζωή ...Εκείνη περιμένει να βγουν κάποιοι από τους προηγούμενους εργαζόμενους στη σύνταξη, ώστε να τους διαδεχθεί. Εκείνη αντιδρά άμεσα, όταν οι θέσεις εργασίας μειώνονται και αυτή δεν βρίσκει “χώρο” για να ξεκινήσει τη ζωή της. Όταν αυτήν την νεολαία την έχεις στείλει για να “ψευδομορφώνεται” στην Κάτω Μαγουλίτσα, δεν έχεις αντιδράσεις. Δεν την απασχολεί αν κλείνουν εργοστάσια. Την ενδιαφέρει να ανοίγουν νέες σχολές, για να βολεύονται όσο το δυνατόν περισσότεροι.
 


Αυτό κατάφερε η Νέα Τάξη. Έβαλε μπροστά τους Κολεγιόπαιδες του Ψυχικού και τα παιδιά τής Παντείου να επιβάλουν τα νέα “ήθη” στην ελληνική νεολαία ...Τα “μοντέρνα” ήθη …Αυτά, τα οποία οι προηγούμενες γενιές επί αιώνες δεν “καταλάβαιναν”, αλλά τα καταλάβαιναν τις τελευταίες δεκαετίες οι “επιστήμονες” του τρία και του πέντε. Ο δρόμος είχε πλέον ανοίξει διάπλατα για τη σημερινή αθλιότητα. Έχοντας επιτεθεί σε όλες τις έννοιες, οι οποίες μέχρι τότε συντηρούσαν τα εθνικά συστήματα, ήταν εύκολο να τα διαβρώσουν.

Έννοιες όπως ο “πατριωτισμός”, η “θρησκεία”, η “οικογένεια” ή “χειρονακτική εργασία” πετάχτηκαν στο πυρ το εξώτερον. Αυτές οι έννοιες, οι οποίες “ανατρίχιαζαν” τους φοιτητές του Σημίτη, άρχισαν να γίνονται αντιπαθητικές για ολόκληρη την νεολαία …Την νεολαία, η οποία είχε ανοίξει ένα “σεντούκι” και μάζευε πτυχία …Άχρηστα πτυχία και αστεία πιστοποιητικά …”Πιστοποίηση” ότι ξέρει να ανοίγει τον υπολογιστή …”Πιστοποίηση” ότι ξέρει αγγλικά σερβιτόρου και όχι υπαλλήλου τράπεζας …”Πιστοποίηση” ότι παρακολούθησε σεμινάρια για την αξία των πιστοποιήσεων. Τέτοια σοβαρά πτυχία μάζευαν και δυστυχώς κάποιοι γονείς τα πλήρωναν.
Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου
Από τη στιγμή που οι νεοταξίτες το κατάφεραν αυτό, ήταν εύκολο να επιτεθούν στην ελληνική παραγωγή και βεβαίως στην περιουσία του ελληνικού κράτους. Από τη στιγμή που θρησκεία, πατρίδα και οικογένεια έπαψαν να δημιουργούν συλλογικές άμυνες, ήταν θέμα χρόνου να “επιτεθούν” στην αγορά και να την αλώσουν …Να την αλώσουν εις βάρος των συμφερόντων του ίδιου του λαού, ο οποίος θα έκανε τις εις βάρος του επιλογές. Ο ίδιος ο λαός, ο οποίος θα θιγόταν από την εισβολή των πολυεθνικών, θα ήταν αυτός ο οποίος θα στήριζε τις πολυεθνικές. Μιλάμε για τραγικά πράγματα. Έχοντας στείλει την νεολαία για “σπουδές” στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, άρχισαν να αλωνίζουν. Την ώρα που οι “επιστήμονες” θα έπαιζαν Counter Strike, οι άλλοι θα αλώνιζαν.
 
Τότε χρησιμοποίησαν και πάλι τους αγαπημένους τους ομοφυλόφιλους. Αυτούς, που, όπως είπαμε, είχαν συμφέρον να μετατρέψουν την αγορά σε έναν “στίβο” αγώνα επίδειξης πλούτου. Γι’ αυτόν τον λόγο ξεκινήσαμε την ανάλυσή μας από τα χαρακτηριστικά των ομοφυλόφιλων. Μόνον αν γνωρίζει κάποιος τα χαρακτηριστικά τους μπορεί να καταλάβει πώς λειτουργεί ένα “μέτρο” σχεδιασμού. Μπορεί να καταλάβει το πώς δημιουργούνται οι τάσεις μέσα στην κοινωνία …το πώς δημιουργούνται οι διάφορες μόδες.
ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ: ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ – ΚΑΝΩ ...
Μπορεί επίσης να καταλάβει την ευφυΐα των αρχαίων Ελλήνων, οι οποίοι απαγόρευαν στους ομοφυλόφιλους τον δημόσιο λόγο. Δεν επέτρεπαν έναν λόγο, ο οποίος “παράγει” συλλογικές συμπεριφορές σε ανθρώπους, οι οποίοι διαφοροποιούνταν από το σύνολο. Δεν επέτρεπαν να κυριαρχεί ή έστω να “κυκλοφορεί” στην κοινωνία ένας λόγος, του οποίου τα “ελατήρια” δεν μπορούσαν να διερευνήσουν …Να καταλάβουν αν αυτό, το οποίο προτείνει κάποιος, είναι καλύτερο για την κοινωνία ή για τον ίδιο και τους ομοίους του.
 
Η Νέα Τάξη, γνωρίζοντας τι ακριβώς συμφέρει την ίδια και τους ισχυρούς της, έκανε το αντίθετο από αυτό που έκαναν οι αρχαίοι εφευρέτες της Δημοκρατίας …Έβαλε τους ομοφυλόφιλους να “επιτεθούν” στην κοινωνία …Τους έδωσε σχεδόν το μονοπώλιο στον δημόσιο λόγο …Τους τοποθέτησε αυθαίρετα σε όλα τα κέντρα διαμόρφωσης της κοινής γνώμης και τους άφησε ελεύθερους να εξυπηρετήσουν τους εαυτούς τους. Αυτό το έκανε, γιατί γνώριζε πως, αν αυτοί κατόρθωναν να εξυπηρετήσουν τους εαυτούς τους, αυτό θα ήταν επωφελές και για τους ίδιους. Αν νικούσαν, θα μοιράζονταν μεταξύ τους τα κέρδη και αν έχαναν, δεν υπήρχε ιδιαίτερη ζημιά για την Νέα Τάξη.
Ο Βαλλιανάτος στα Σκόπια...; Ως τι κ. Παπανδρέου;; - Ελληνων Αφυπνιση
Αντιλαμβανόμαστε ότι η “επίθεση” αυτή ήταν για τους ομοφυλόφιλους η μία και μοναδική ευκαιρία, που τους δόθηκε ποτέ …Ήταν γι’ αυτούς ένας “ιερός πόλεμος” …Ο μεγάλος “πόλεμος” της “φυλής” τους. Τα “επαγγέλματα”, τα οποία ανέλαβαν για την Νέα Τάξη, ήταν γι’ αυτούς πόλεμος μέχρις εσχάτων για την ίδια τους την ύπαρξη. Δεν αγωνίζονταν για τη μόδα ή για τα καλλυντικά μόνον από επαγγελματική ευσυνειδησία. Αγωνίζονταν για την επιβίωσή τους ως όντα. Ήταν η μοναδική ευκαιρία που τους είχε δοθεί μέσα στους αιώνες να επιβληθούν πάνω στην κοινωνία και να πραγματοποιήσουν τα φιλήδονα όνειρά τους.
 
Αυτά τους τα χαρακτηριστικά τούς έκαναν χρήσιμους για κάποιους …Κάποιους πολύ ισχυρούς παράγοντες της Νέας Τάξης …Παράγοντες, οι οποίοι είχαν ανάγκη τους δικούς τους έμπιστους ανθρώπους, για να σπάσουν τα “στεγανά” των εθνικών αγορών και να επιβάλουν τα δικά τους προϊόντα …Τα “προχωρημένα” προϊόντα, τα οποία πάντα τα βρίσκουν οι πιο “ψαγμένοι”, οι πιο “ευαίσθητοι”, οι πιο “ειδικοί”, οι πιο… …Ακόμα κι αν αυτά τα “απαιτητικά” στην επιλογή τους προϊόντα είναι σώβρακα και τιράντες. Δεν είναι τυχαίο που την ίδια ώρα, κατά την οποία σε όλα τα κράτη ανέλαβαν την εξουσία οι “επιστήμονες” των Χάρβαρντ και της Μπίλντερμπεργκ, οι λαοί “ανακάλυψαν” τα προϊόντα των πολυεθνικών.

…Μιλάμε για ολόκληρο κύκλωμα. Τα Κολέγια των ΗΠΑ συνεργάστηκαν άψογα με τις ελληνικές “παράγκες” της επαρχίας. Κάποιοι αμερικανοτραφείς “επιστήμονες”, που εξουσίαζαν, συνεργάστηκαν με κάποιους άλλους επαρχιοτραφείς “συναδέρφους” τους, για να πείσουν τους λαούς για τον νεοταξίτικο τρόπο ζωής …Τον τρόπο εκείνον, που εμφάνιζαν σαν σωστό οι “επιστήμονες”, προκειμένου οι λαοί να καταναλώνουν με τον τρόπο που επέβαλε το παράλογο “μέτρο” των ομοφυλόφιλων …Τον τρόπο εκείνον, που έβαλε τον λαό στο “σφαγείο” του σημιτικού χρηματιστηρίου …Τον τρόπο εκείνον, που μπορούσες να τα απολαύσεις όλα χωρίς κόπο …Τον τρόπο εκείνον, που σε έσπρωχνε στις τράπεζες, οι οποίες “χάριζαν” χρήμα σε “ψαγμένους”. Υπήρχε δηλαδή συντονισμός ενεργειών, προκειμένου να “ξεκολλήσουν” οι λαοί τόσο από τα εγχώρια προϊόντα όσο και από τη φοβία τους απέναντι στις τράπεζες και τον δανεισμό.
Φώφη Γεννηματά: Η μοναδική αρχηγός κόμματος που πήγε στο Athens pride
Εκεί αναζητούμε τον ρόλο των ομοφυλοφίλων, οι οποίοι είχαν κέρδος από τις αλλαγές των συλλογικών συμπεριφορών …Τον άμεσο ρόλο, αλλά και τον έμμεσο ρόλο …..Τον άμεσο, ως προπαγανδιστών της Νέας Τάξης και τον έμμεσο, ως “μέτρο” καταναλωτικής φρενίτιδας. Ανάμεσα σε αυτούς αναζητούμε εκείνους, οι οποίοι είπαν ότι δεν είναι πολύ “in” το ελληνικό παπούτσι ή το ελληνικό φόρεμα. Κάποιοι από αυτούς είπαν ότι δεν “τρέχει” και τίποτε αν κλείσει το ελληνικό εργοστάσιο. Αφού δεν ήταν ανταγωνιστικό απέναντι στους ασυναγώνιστους, γιατί να μην κλείσει; Αυτούς χρησιμοποίησε το σύστημα, για να αλώσει τις εθνικές αγορές. Αυτοί κυριαρχούν ως προπαγανδιστές των προϊόντων των πολυεθνικών.
 
 Μέσα σε λίγα χρόνια οι ομοφυλόφιλοι έμποροι αντιπρόσωποι των πολυεθνικών έγιναν οι κυρίαρχοι της αγοράς. Οι βιομήχανοι και οι βιοτέχνες, οι οποίοι μέχρι τότε κυριαρχούσαν, θεωρήθηκαν πολύ “συντηρητικοί” και παλαιομοδίτες για να διατηρήσουν τον έλεγχο της αγοράς. Η Νέα Τάξη τούς είχε βάλει στο “στόχαστρο” και είχε αμολήσει από πίσω τους τις στρατιές των “λυσσασμένων”. Κάθε φορά που έκλεινε ένα ελληνικό εργοστάσιο, οι “Γαβαλάδες” της αγοράς έκαναν νέο πάρτι, για να διασκεδάσουν τα toy-boy’s τους. Μιλάμε για συμμορία. Συνεργάζονταν μεταξύ τους με κοινό στόχο την κατάκτηση της αγοράς …Συγκοινωνούντα δοχεία τα τερματικά της αγοράς με τους μηχανισμούς προπαγάνδας.
Το blog του Βύρωνα: Η Zωή Κωνσταντοπούλου στο Athens Gay Pride...
Γι’ αυτόν τον λόγο τούς “προώθησαν” παντού. Αυτοί, οι οποίοι πάντα κατήγγειλαν τις “ρατσιστικές” πρακτικές, οι οποίες τους απέκλειαν από την αγορά εργασίας, προωθήθηκαν σε όλους τους τομείς με καθαρά ρατσιστικά κριτήρια. Για περισσότερο από μία δεκαετία και μόνο να ήταν κάποιος gay, αποτελούσε επαγγελματικό προσόν. Τους έβαλαν στα κινηματογραφικά στούντιο, τα lifestyle περιοδικά, τα τηλεοπτικά σήριαλ, στις διαφημιστικές εταιρείες. Τους έβαλαν στα κομμωτήρια, στα ινστιτούτα αισθητικής κλπ.. …Όπου μπορούσαν με τις “καλοπροαίρετες” συμβουλές τους να ωθήσουν μαζικά το καταναλωτικό κοινό προς τα προϊόντα των πολυεθνικών …Προς τα πανάκριβα προϊόντα, τα οποία η συνεχής κούρσα της μόδας τα “γυαλίζει” και τα “θαμπώνει” σε χρόνους ρεκόρ.
 
Μιλάμε για κολοσσιαία συμφέροντα. Αν εξαιρέσει κάποιος τη βαριά αμυντική βιομηχανία ή την αυτοκινητοβιομηχανία, σε όλους τους υπόλοιπους χρυσοφόρους κλάδους τα κέρδη βγαίνουν από την προπαγάνδα των ομοφυλόφιλων …Την προπαγάνδα της σπατάλης και της επίδειξης. Αρκεί και μόνον να σκεφτεί κάποιος ότι η βιομηχανία καλλυντικών και των ειδών εκείνων, τα οποία έχουν σχέση με την προσωπική περιποίηση και υγιεινή, είναι ίσως η ισχυρότερη και πιο κερδοφόρα στον κόσμο …Πιο κερδοφόρα ακόμα και από την αυτοκινητοβιομηχανία …Βιομηχανία “θωρακισμένη”  απολύτως από τα νεοταξίτικα πνευματικά δικαιώματα …Βιομηχανία “θωρακισμένη” με μύθους “μαγικών” αποτελεσμάτων, αλλά και φοβερών “ζημιών” σε περιπτώσεις αντιγραφής …Τσάντα “μαϊμού” βρίσκεις και την αγοράζεις, αλλά όχι κρέμα ματιών. Ρολόι “μαϊμού” βάζεις ακόμα και στον γάμο σου, αλλά όχι κρέμα νυχτός πριν ξαπλώσεις.
 
Έχοντας εξασφαλίσει τον απόλυτο έλεγχο της αγοράς, άρχισαν να “ξεφεύγουν”. Ο τεράστιος πλούτος και η ρευστότητα —που εξασφαλίζει πάντα το “ταμείο” της λιανικής— τους έκανε πραγματικά μεγάλους οικονομικούς παράγοντες της χώρας. Εξέφραζαν λόγο ακόμα και σε θέματα τα οποία φαινομενικά δεν ήταν του άμεσου ενδιαφέροντός τους …Το έκαναν με πάθος και με μια διάθεση εκδίκησης. Ήταν πανίσχυροι και ένιωθαν πως θα ήταν πλέον ασφαλές να εκδικηθούν και λίγο τους “ταπεινούς” Έλληνες για τη “συντηρητικούρα” τους …Για τα χρόνια της ταπείνωσης και της χλεύης …Για τα χρόνια που γελούσαν μαζί τους και τους αποκαλούσαν “φούστηδες”.
Ο Αλέξης Τσίπρας φωτογραφίζεται για το μεγαλύτερο gay περιοδικό ...
Έχοντας αυτήν την επιθετικότητα, δεν δίστασαν —και εξακολουθούν να μην διστάζουν— να επιτεθούν στους Έλληνες σε όλα τα θέματα. Πάντα βεβαίως με γνώμονα το ότι με την κάθε επίθεση όχι μόνον δεν θίγουν τα συμφέροντα της Νέας Τάξης και των αφεντικών τους, αλλά αντίθετα τα προασπίζονται …Τα γενικότερα συμφέροντα της Νέας Τάξης, τα οποία βεβαίως δεν είναι μόνον οικονομικά αλλά και γεωπολιτικά. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι χλεύαζαν τα ελληνικά προϊόντα, για να εξυπηρετήσουν τα οικονομικά συμφέροντα της Νέας Τάξης των πολυεθνικών, ήταν οι ίδιοι που χλεύαζαν τις ελληνικές εθνικές θέσεις, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα γεωπολιτικά συμφέροντα της Νέας Τάξης.
 
…Μιλάμε για πράγματα πρωτόγνωρα …Μιλάμε για ανθρώπους, οι οποίοι παίρνουν τον δημόσιο “λόγο” χωρίς καμία άλλη ιδιότητα πέραν της ιδιομορφίας τους. Στην Ελλάδα, για παράδειγμα, δημόσιο “λόγο” —ακόμα και στα εθνικά θέματα— έχει εκφράσει ακόμα και ο Βαλιανάτος. Ποιος όμως είναι ο Βαλιανάτος; Εξαιτίας ποιας ιδιότητάς του απολαμβάνει το προνόμιο να εκφράζει δημόσιο λόγο; Για ποιο ακριβώς έργο του είναι διάσημος ο συγκεκριμένος κύριος; Ο “ευρύπρωκτος” —όπως θα έλεγε και ο Αριστοφάνης— Βαλιανάτος είναι απλά ο “πρόεδρος” των Ελλήνων ομοφυλόφιλων …Κολλητός του νεοταξίτη Γιωργάκη …”Επώνυμος” μόνον εξαιτίας του κώλου του. Τι μας είπε; Ότι πρέπει να το πάρουμε απόφαση πως το “Μακεδονικό Ζήτημα” θα λυθεί όπως βολεύει τους Σκοπιανούς και όπως πληγώνει τους Έλληνες …Ως ειδικός μάλιστα στο “τσούξιμο”, μας απείλησε ότι θα μας “τσούξει”.
 
Αφού ο “πρόεδρός” τους και οι λοιποί τοποθετήθηκαν στα εθνικά μας θέματα, θεώρησαν καθήκον τους να “διορθώσουν” και όλα τα κακώς κείμενα της κοινωνικής μας λειτουργίας. Θεώρησαν καθήκον τους να αποκαταστήσουν τις αδικίες που υπέστησαν από τους “πρωτόγονους” και τους “καθυστερημένους”. Παντού σε ολόκληρο τον κόσμο επιχειρούν να επιβάλουν αλλαγές στο λεγόμενο Οικογενειακό Δίκαιο. Επιδιώκουν νομοθετικές “ρυθμίσεις”, οι οποίες θα περιλαμβάνουν και τους ίδιους, αναγνωρίζοντάς τους σαν “κανονικούς” …Σαν ένα νέο ανθρώπινο “είδος” …Ένα “είδος”, το οποίο πάντα υπήρχε και καταπιεζόταν και τώρα πρέπει να αποκατασταθεί.
 
Σε αυτήν τους την προσπάθεια έχουν υποστηρικτές όλους τους “επιστήμονες” ηγέτες των κρατών της Νέας Τάξης …Από τον Ομπάμα και την Μέρκελ μέχρι τον Ολάντ και τον Γιωργάκη. Αυτοί προσπαθούν να νομοθετήσουν υπέρ των γάμων των ομοφυλόφιλων. Τι επιδιώκουν από αυτήν την νομοθετική “ρύθμιση”; …Μήπως έπιασε ο “ανθρωπισμός” κτήνη όπως την Μέρκελ; Με αυτήν τη “ρύθμιση” προσπαθούν να “θεσμοθετήσουν” μέσα στις ανθρώπινες κοινωνίες μια νέα τεχνητή κοινωνική “τάξη”, η οποία θα είναι απόλυτα εξαρτώμενη από τους ίδιους.
Merkel apre ai matrimoni gay e spiazza l'Spd - Tiscali Notizie
Προσπαθούν να δημιουργήσουν μέσα σε κάθε εθνικό κράτος μια τεχνητή “τάξη” ανθρώπων, την οποία θα ελέγχουν απόλυτα και την οποία θα διατηρούν σε μόνιμη “ομηρία” …Μια “τάξη” ανθρώπων απάτριδων, οι οποίοι μπορούν να κάνουν το οτιδήποτε εις βάρος της κοινωνίας και του έθνους στο οποίο ανήκουν, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις ιδιόμορφες και πολυέξοδες προσωπικές τους ανάγκες. Τύψεις δεν έχουν οι ομοφυλόφιλοι γι’ αυτήν τους την εξάρτηση από τα διεθνή κέντρα του ιμπεριαλισμού, αφενός γιατί κατά βάση μισούν την κοινωνία για τη στάση της απέναντί τους και αφετέρου γιατί οι ανάγκες τους είναι φλέγουσες. Χρήματα θέλουν οι ομοφυλόφιλοι και αυτά ρέουν άφθονα στις ΜΚΟ του Σόρος και των άλλων νεοταξιτών χορηγών.
 
Αυτήν την νέα κοινωνική τάξη προσπαθούν οι νεοταξίτες να την “θωρακίσουν”, ώστε να αντέχει σε όλου του είδους τις επιθέσεις. Προσπαθούν να την “οπλίσουν” με δικαιώματα, για την σταθεροποιήσουν, αλλά και να την εμπλουτίσουν με νέα μέλη, ώστε να την ισχυροποιήσουν. Γι’ αυτόν τον λόγο άλλαξαν τους νόμους περί απολύσεων στις επιχειρήσεις, βάζοντας μέσα και την παράμετρο εκείνη, η οποία έχει σχέση με τις “κοινωνικές” διακρίσεις. Μπορείς να απολύσεις τους πάντες εκτός από τον ομοφυλόφιλο υπάλληλό σου. Λατρεύουν οι ομοφυλόφιλοι τους νεοταξίτες, οι οποίοι τους προστατεύουν στο περιβάλλον της εργασίας …Το περιβάλλον εκείνο, όπου για όλους τους εργαζόμενους είναι “ρευστό”, εκτός από τους gay.

Ανάλογο στόχο έχει και η προσπάθεια που κάνουν, για να επιτρέψουν στους gay την υιοθεσία παιδιών …Δεν είναι θέμα ευαισθησίας …Δεν έπιασε η ευαισθησία τα κτήνη. Δεν μπορεί να είναι ευαίσθητο ένα κτήνος, το οποίο χρηματοδοτεί βομβαρδισμούς στη Σερβία, στο Ιράκ ή μεθοδεύει τον εμφύλιο στη Συρία και την ίδια ώρα νοιάζεται για τα “αισθήματα” των gay. Γιατί το κάνει; Θέμα αριθμητικής είναι. Εμπλέκουν περισσότερα άτομα σε ένα πρόβλημα, το οποίο δεν τους συμφέρει να είναι περιθωριακό. Στον έναν gay, που με τα χρήματά του θα “αγοράσει” τον σύντροφό του, θα του δώσουν τη δυνατότητα να υιοθετήσει και δύο-τρία παιδιά και θα πενταπλασιάσουν τον “όγκο” της νέας κοινωνικής τάξης.
 
Οι τύραννοι των εθνών.
What Being Gay Taught Me About Zionism - AWiderBridge
Από τη στιγμή που θα εξασφαλίσουν ένα ανθρώπινο δυναμικό με ειδικά χαρακτηριστικά και απόλυτα φιλικό προς αυτούς, είναι εύκολο να του δώσουν την μορφή μιας νέας κοινωνικής τάξης. Από εκεί και πέρα είναι εύκολος ο χειρισμός αυτής της κοινωνικής τάξης …Υπάρχει η απαιτούμενη τεχνογνωσία. Όπως έλεγε και ο εμπνευστής του σιωνισμού Χέρτσλ: …αν δεν υπήρχαν οι διωγμοί, δεν θα υπήρχαν και οι Εβραίοι. Υπήρχε γνώση, ώστε να γίνει διαχείριση μιας προνομιούχου μειονότητας …Μιας μειονότητας όχι ιδιαίτερα συμπαθούς στην κοινωνία και πολύ ευνοημένης, ώστε να περνά απαρατήρητη …Μιας μειονότητας, η οποία έπρεπε να είναι σχετικά προκλητική, ώστε η εχθρότητα του περιβάλλοντος να την διατηρεί συσπειρωμένη και υπό την ομηρία της ηγεσίας της και των προστατών της.
 
Όπως οι διωγμοί, η κοινωνική απόρριψη και ο ρατσισμός συνέφεραν τους Εβραίους, έτσι σχεδίασαν την κατάσταση γύρω από την κοινότητα των ομοφυλόφιλων …Μια κοινότητα αρκετά διευρυμένη σ’ ό,τι αφορά τα μέλη της, ώστε να παριστάνει την ιδιόμορφη κοινωνική τάξη, άσχετα αν δεν είναι όλοι τους ομοφυλόφιλοι. Οι σύντροφοι των gay θα έχουν ανάγκη το σύστημα, το οποίο εξασφαλίζει την εργασία και άρα τον πλούτο των “εργοδοτών” τους, όπως και τα υιοθετημένα παιδιά τους θα έχουν ανάγκη το σύστημα, το οποίο τα προστατεύει από τον ρατσισμό των συμμαθητών και των γονιών τους.
 
Μέσω αυτού του σχεδιασμού προσπάθησαν να δημιουργήσουν μια από τις κυρίαρχες μειονότητες μέσα στα εθνικά κράτη. Υπό αυτήν τη γωνία, αν δει κάποιος τα πράγματα, θα καταλάβει ότι τα περίφημα Gay Parade, τα οποία οργανώνονται συστηματικά σε όλες τις πρωτεύουσες του Κόσμου, έχουν κάποιο στρατηγικό χαρακτήρα …Έχουν διπλό στόχο. Από τη μία “δεσμεύουν” τους ομοφυλόφιλους στα συμφέροντα της Νέας Τάξης και από την άλλη μεταφέρουν ένα “μήνυμα” στους κατά τόπους αυτόχθονες.
 
Σ’ ό,τι αφορά το πρώτο, τα πράγματα είναι απλά και έχουν εφαρμοστεί σε πολλές ανάλογες περιπτώσεις. Οι παρελάσεις αυτές δεν διαφέρουν από τις παρελάσεις των Ναζί ή της Χρυσής Αυγής. Το νόημα αυτών των παρελάσεων είναι να δεσμεύσουν κάποιους …Να έχουν φωτογραφίες τους, για να τους απειλούν με εκβιασμό …Να τους διατηρούν υπό την ομηρία τους …Να τους απειλούν με καταστροφή σε περίπτωση που δεν συμμετέχουν στις κοινές εκδηλώσεις της “κοινότητας” …Να τους απειλούν με καταστροφή αν αποκτήσουν άλλες απόψεις …Να τους έχουν ετοιμοπόλεμους “στρατιώτες”. Αυτό συμβαίνει και με τους ομοφυλόφιλους στις Gay Parade …”Στρατιώτες” τους θέλουν. Δεν είναι δυνατόν η Νέα Τάξη να φροντίζει γι’ αυτούς και αυτοί να μην τρέξουν να κάνουν μια εκδήλωση, που την βολεύει στον έλεγχο των πληθυσμών.
Αυτός ο έλεγχος είναι το ζητούμενο. Γι’ αυτόν τον έλεγχο γίνεται όλη αυτή η φασαρία. Από εκεί και πέρα το “μήνυμα”, το οποίο στέλνεται στην κοινωνία από αυτές τις “παρελάσεις”, είναι πολύ συγκεκριμένο. Σε προκαλούν και περιμένουν να αξιολογήσουν τις αντιδράσεις σου. Θέλουν να σε τρομοκρατήσουν, για να μάθουν τα όριά σου. Στόχος τους είναι να σου μάθουν ποιος είναι το “αφεντικό”. Να σου διδάξουν ότι δεν μπορείς να αντιδράς, όσο κι αν προκαλείσαι. Όταν δεν αντιδράς σε αυτήν τη γελοιότητα, είναι βέβαιον ότι δεν θα αντιδράσεις και στα πιο σοβαρά. Αν αντιδράσεις, θα την “πατήσεις”.
 
Με αυτές τις παρελάσεις κάνουν “μετρήσεις”. “Μετράνε” κατά πόσο οι κυβερνήσεις είναι “δικές” τους αλλά και κατά πόσο ελεγχόμενος και υποταγμένος είναι ένας λαός. Μια τέτοια παρέλαση δεν είναι πολύ διαφορετική από αυτήν του Olster, όπου οι Προτεστάντες διακηρύσσουν την “περηφάνειά” τους μέσα στις γειτονιές των Καθολικών …Η εκφοβιστική παρέλαση των κυρίαρχων …Όποιος αντιδρά εντοπίζεται ως εχθρός και από εκεί και πέρα μπλέκει.
 
Ας ψάξει κάποιος να βρει ποιοι κρύβονται πίσω από τα περίφημα Gay Parade …Πίσω από αυτό το πολύχρωμο και προκλητικό “τσίρκο” ανθρώπων, οι οποίοι θεωρητικά τις τριακόσιες εξήντα τέσσερις ημέρες τον χρόνο προσπαθούν να πείσουν τους πάντες ότι είναι φυσιολογικοί άνθρωποι και μία μέρα αυτού του χρόνου βγαίνουν στους δρόμους, για να δείξουν σε όλους πόσο διαφορετικοί είναι. Κάτι περίεργο συμβαίνει σε αυτές τις εκδηλώσεις. Δεν είναι δυνατόν να προκαλείς σε βαθμό που να σε στοχοποιεί και αυτό να το κάνεις με πάθος. Κάτι περίεργο συμβαίνει γύρω από αυτό το χάπενινγκ. Απειλούνται ολόκληρα κράτη, αν αρνηθούν να δεχθούν τις παρελάσεις των ομοφυλόφιλων.
 
Πίσω από όλο αυτό το gay-συνονθύλευμα κρύβονται τεράστια οικονομικά συμφέροντα …Τα συμφέροντα ολόκληρης της Νέας Τάξης. Δεν χρειάζεται να κάνει κάποιος τον ντετέκτιβ, για ν’ ανακαλύψει μυστικές πληροφορίες. Υπάρχουν αυτές οι πληροφορίες διαθέσιμες στον τύπο. Διαβάζουμε, για παράδειγμα, ότι τα έξοδα διοργάνωσης της Gay Parade στην Ιαπωνία τα ανέλαβαν η Google, η Bank of America, η Merrill Lynch και η Citigroup …Αυτά δεν είναι φήμες …Αυτά δήλωσε η εκπρόσωπος του Gay Parade στην Ιαπωνία Hideki Sunagawa. Εύλογες είναι οι απορίες, οι οποίες προκύπτουν από αυτήν την είδηση. Τι δουλειά έχει η “αλεπού στο παζάρι”. Γιατί δόθηκε αυτή η είδηση; Για να ενημερωθούμε ή για να τρομάξουμε; Τι σχέση έχουν οι μεγαλύτερες τοκογλυφικές εταιρείες της Νέας Τάξης με τους gay; Τι τους συνδέει μεταξύ τους; Αυτοί, οι οποίοι λεηλατούν κράτη και λαούς, οδηγώντας τους στην απόλυτη εξαθλίωση, δείχνουν ευαισθησία για τα “παιδιά”, τα οποία θέλουν να φορέσουν τα ροζ και να βγουν για παρέλαση;
 
Τα ίδια περίεργα υπάρχουν παντού. Και στην Ελλάδα έχουμε αντίστοιχα φαινόμενα. Τη διοργάνωση του Gay Parade της Αθήνας την ανέλαβε ο Δήμος της Αθήνας. Ο σχεδόν χρεοκοπημένος Δήμος της Αθήνας —εν μέσω Μνημονίου και με την Τρόικα να περιφέρεται στους δρόμους— ανέλαβε όλα τα έξοδα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Κατά σύμπτωση αυτό έγινε όταν δήμαρχος της Αθήνας ήταν ο λαθρολάγνος Κολεγιόπαιδας Καμίνης. Ποιος έσπευσε να τον συγχαρεί και να δηλώσει ότι θα ήθελε να τον μιμηθεί, παρά την προβληματικότητα των καιρών; …Ο επίσης λαθρολάγνος και επίσης Κολεγιόπαιδας Μπουτάρης …Καμίνης, Μπουτάρης, Bank of America, Merrill Lynch και Citigroup έχουν ακριβώς τις ίδιες “ευαισθησίες”.
HSBC Pride, Toronto editorial stock photo. Image of sponsor ...
Οι δανειστές μας, δηλαδή, έχουν τις ίδιες ευαισθησίες με αυτούς που υπογράφουν τα Μνημόνια …Με τους Γιωργάκηδες, τους Παπακωνσταντίνου και τους Σαμαράδες. Αντιλαμβανόμαστε πως όλοι αυτοί οι άνευ αντικειμένου αμερικανοσπουδαγμένοι “σωτήρες”, μαζί με τους ομοφυλόφιλους και τους λαθρομετανάστες, είναι “μοχλοί”, μέσω των οποίων οι σημερινοί πανίσχυροι παράγοντες της Νέας Τάξης προσπαθούν να εκφοβίσουν τους λαούς μέσα στις ίδιες τους τις πατρίδες …Να τους ταπεινώσουν, όπως ταπεινώνουν οι Προτεστάντες τους Καθολικούς μέσα στην Ιρλανδία …Να τους προκαλέσουν σε βαθμό τέτοιο, που, αν αντιδράσουν, να τους τιμωρήσουν.
 
Υπάρχει δηλαδή ένας κρυφός “άξονας”, ο οποίος ξεκινάει από τις τράπεζες των τοκογλύφων της Νέας Υόρκης και μέσω των αμερικανικών Κολεγίων συνδέει τα Κολεγιόπαιδα —που μας οδήγησαν στο ΔΝΤ— με τους ομοφυλόφιλους και τους λαθρομετανάστες. Δεν είναι τυχαίο που ο τοκογλύφος Σόρος είναι ταυτόχρονα καί προστάτης του Γιωργάκη καί χρηματοδότης των ΜΚΟ, οι οποίες κρύβονται πίσω από τη λαθρομετανάστευση. Υπάρχει ένας “δεσμός” ανάμεσα στον Κολεγιόπαιδα Γιωργάκη, τον σύμβουλό του Βαλιανάτο και το κτήνος της Πάρου. Υπάρχει ένας “δεσμός” ανάμεσα στον αγράμματο “σωτήρα” μας, τον ανώμαλο “συνδικαλιστή” και τον απελπισμένο δολοφόνο. Όλοι τους —και ο καθένας για τους δικούς του λόγους— υποστηρίζουν μέχρι θανάτου την Νέα Τάξη …Υποστηρίζουν τις “αδερφές” και τους λαθρομετανάστες, για να εξυπηρετήσουν την υπερεθνική Νέα Τάξη.
 
Αυτοί είναι που κάνουν τις “πλάτες” στους τοκογλύφους, οι οποίοι λεηλατούν την πατρίδα μας. Οι Κολεγιόπαιδες θαυμάζουν μια “ξένη” πατρίδα, οι ομοφυλόφιλοι μισούν τη δική τους πατρίδα και οι λαθρομετανάστες απλά δεν έχουν πατρίδα. Έχοντας αυτές οι κοινωνικές ομάδες εχθρικά συμφέροντα απέναντι σε οποιαδήποτε εθνική —την καλώς εννοούμενη συντηρητική και βεβαίως αυτοσυντηρητική— νοοτροπία των λαών, είναι εχθρικοί απέναντι σε ό,τι απειλεί την Νέα Τάξη. Μισούν τον πατριωτισμό, τον εθνικισμό, τον ρατσισμό κλπ., όχι από “ανωτερότητα”, αλλά από συμφέρον. Εξαιτίας αυτών των συμφερόντων θέτουν τους εαυτούς τους στην “ομηρία” του συστήματος …Της Global Government και όλων των ΜΚΟ, που είναι τα “μάτια” και τα “αυτιά” της Νέας Τάξης …Των ΜΚΟ, οι οποίες χρηματοδοτούνται από τους κυβερνητικούς Κολεγιόπαιδες, διευθύνονται από τους ομοφυλόφιλους “επιστήμονες” και προστατεύουν τους λαθρομετανάστες.
 
Όπως αντιλαμβανόμαστε, αυτήν την “ομηρία” ανθρωπίνων συνόλων μπορεί να την χειριστεί το σύστημα. Η μέθοδος εκφοβισμού και τρομοκρατίας είναι εύκολα εφαρμόσιμη …Πάντα στο όνομα του “πολιτισμού” και του “ανθρωπισμού” βεβαίως. Παρακολουθούν τους πάντες και τα πάντα. Όποιος πει οτιδήποτε διαφορετικό από αυτό, το οποίο οι ίδιοι έχουν επιβάλει στις κοινωνίες σαν πολιτικά “ορθό”, κινδυνεύει …Κινδυνεύει να απομονωθεί ως επιχειρηματίας, να απολυθεί ως εργαζόμενος ή να απαξιωθεί ως πνευματικός άνδρας …Δημοκρατία δίνουν “άφθονη” μόνον σε όσους συμφωνούν μαζί τους …Για τους υπόλοιπους δεν υπάρχει τίποτε.
 
Όπως, όποιος πει οτιδήποτε εναντίον των Εβραίων, παίρνει την καταδικαστική “ταμπέλα” του αντισιωνιστή, έτσι συμβαίνει και με τους ομοφυλόφιλους. Ό,τι κι αν πεις, θα σε χαρακτηρίζουν ομοφοβικό και ρατσιστή. Είναι τόσο μεγάλη η απειλή, που μπορεί να τρομάξει τον οποιονδήποτε. Διαβάσαμε μια πρόσφατη συνέντευξη του Λέχ Βαλέσα και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Ένας σκληροπυρηνικός και σκληροτράχηλος εργάτης ναυπηγείων, όπως ήταν ο Βαλέσα, ο οποίος κάποτε δεν δίστασε να τα βάλει με το σταλινικό καθεστώς, μιλώντας για τους ομοφυλόφιλους, έδειξε να “μασάει” τα λόγια του. Είπε περίπου αυτά τα οποία αισθάνεται γι’ αυτούς, αλλά στη συνέχεια αποκάλυψε τον φόβο του και ζήτησε την προστασία τόσο του ιδίου όσο και των απογόνων του από το μένος τους.
Adolf-Hitler - Holocaust Matters
Όλα αυτά τα “τρομοκρατικά” μονοπάτια είναι γνώριμα. Αν σκεφτεί κάποιος ότι οι σιωνιστές τοκογλύφοι είναι οι κυρίαρχοι της Νέας Τάξης, μπορούμε να καταλάβουμε τον λόγο που επέλεξαν αυτήν τη μεθοδολογία …Αυτήν τη μεθοδολογία γνώριζαν κι αυτήν εφάρμοσαν. Είμαστε βέβαιοι πως όχι απλά εκμεταλλεύτηκαν μια κατάσταση που βρήκαν μπροστά τους, αλλά τη δημιούργησαν οι ίδιοι. Δεν θεωρούμε δηλαδή τυχαίο πως αυτοί, οι οποίοι σήμερα είναι “βαπτισμένοι” με το “φωτοστέφανο” του “μάρτυρα”, είναι οι Εβραίοι και οι ομοφυλόφιλοι. Κατά σύμπτωση, δηλαδή, αυτοί, οι οποίοι σήμερα είναι ευνοημένοι στην εβραιοκρατούμενη Νέα Τάξη, είναι αυτοί, τους οποίους “βάπτισε” ο Χίτλερ …Αυτοί, οι οποίοι “αγιοποιήθηκαν” από τους διωγμούς τού Χίτλερ, ο οποίος χρηματοδοτήθηκε από τους Εβραίους, για να πραγματοποιήσει τους διωγμούς αυτούς …Μιλάμε για “σύμπτωση” όχι πλάκα…..
vachosradio.gr
Σχόλια

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.