Ο Τσίπρας τα έκανε ΟΛΑ με σχέδιο….και έχει πλάτες! Μιλάμε για έγκλημα προμελετημένο!

Ο Τσίπρας είναι στην κυριολεξία μία “κατασκευή” τής ΣΤΑΖΙ και του Κόκκαλη. Μιλάμε για κανονική “κατασκευή”. Η πρωθυπουργική θέση γι’ αυτόν ήταν ένας ρόλος και όχι ένας στόχος. Προετοιμάστηκε γι’ αυτόν τον ρόλο και δεν αγωνίστηκε για την κατάκτησή του. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάει για “Γενάρηδες” και “Φλεβάρηδες” με τη “φωνή” τού Παπανδρέου σαν γιδοβοσκός από τα Κιούρκα. Δεν είναι ανταγωνιστικός, ώστε να έχει κερδίσει τη θέση του μέσα από μάχες με ομοίους του. Δεν έχει στοιχειώδεις γνώσεις. Με τις γνώσεις τού εξυπνάκια τού Γυμνασίου πορεύεται στη ζωή του και γι’ αυτό καταλήγει άλλες φορές στη “Λέσβο” και άλλες φορές στη “Μυτιλήνη”. Μιλάμε για αστοιχείωτο άνθρωπο, που, όπως αποδείχθηκε και με την όψιμη “αγγλομάθειά” του, δεν καταλαβαίνει ούτε καν πότε αγνοεί ένα θέμα. Μιλάμε για μπετόβλακα, όπως θα έλεγαν και τα μέλη των αγαπημένων του δεκαπενταμελών. Αυτό μας κάνει να αμφιβάλουμε ακόμα και για την νομιμότητα της εισαγωγής του στο Πολυτεχνείο. Για τα μαθήματα δεν το συζητάμε καν …Όπως όλοι οι “καθωσπρέπει” Κνίτες, ούτε καν το πρόγραμμα σπουδών πρέπει να έχει διαβάσει.

Γι’ αυτόν τον λόγο είμαστε πεπεισμένοι πως αποτελεί μια “κατασκευή”, η οποία επιλέχθηκε από πολύ μικρή ηλικία και γενικώς “λούφαρε”, γνωρίζοντας το μέλλον της …Μια “κατασκευή” από τους ειδικούς των κομμουνιστικών “παιδομαζωμάτων” …Ένας “γενίτσαρος”, που, από τότε που υπάρχει, έχει ταυτίσει τη δική του προσωπική “επιτυχία” με την καταστροφή τού Ελληνισμού. Στη συνέχεια αυτός ο “εκλεκτός” τής ΣΤΑΖΙ “διορίστηκε” αρχηγός στο ΚΚΕ-εσωτερικού, το οποίο με τις “μεταλλάξεις” και τις “μεταμφιέσεις” που υπέστη εμφανίστηκε σαν δήθεν δημοκρατικό ΣΥΡΙΖΑ των Μπολσεβίκων τού ΚΚΕ. Αυτό το “κατασκεύασμα” της ΣΤΑΖΙ ήταν εκείνο που έλεγε “go back madam Merkel” στη ΣΤΑΖΙνή Καγκελάριο. Αντιλαμβανόμαστε κι από πού πήρε το “ερώτημα” του δημοψηφίσματος ο εκλεκτός τής ΣΤΑΖΙ. Αντιλαμβανόμαστε από πού παίρνει την αυτοπεποίθησή του ένας τέτοιος τενεκές, για να νομίζει πως είναι Too Hard to die.

Με την περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα επαναλήφθηκε η μόνιμη πρακτική τους …Επαναλήφθηκε αυτό, το οποίο λέγαμε στην αρχή ως “τυφλοσούρτης” …Τους αρκεί ακόμα και με ψέματα ν’ αρπάξουν την εξουσία και μετά έχουν τον τρόπο τους να τη διαχειρίζονται. Πάντα υπάρχουν οι Μπολσεβίκοι, οι οποίοι θα στελεχώσουν τα όργανα εκείνα, τα οποία πρέπει να λειτουργούν αντιδημοκρατικά και πάντα θα υπάρχουν και τα χαϊβάνια εκείνα, τα οποία θα νομίζουν ότι “δικαιώνονται” ιδεολογικά. Στην πραγματικότητα πέτυχαν αυτό, το οποίο πριν μερικές δεκαετίες θα φαινόταν απίθανο. Με την πετυχημένη μέθοδό τους “έκλεψαν” την εξουσία στην Ελλάδα. Όπως είχαν βάλει μια συμμορία Μπολσεβίκων να κυβερνά τη χαώδη Ρωσία ή μια άλλη συμμορία Ναζιστών να κυβερνά την ταραγμένη Γερμανία, έτσι έκαναν και στην Ελλάδα. Σε μια Ελλάδα, η οποία βυθιζόταν στα Μνημόνια, φώναξαν – ψευδώς – “σωσίβιο” και έκλεψαν την εξουσία. Οι άνθρωποι των τοκογλύφων – και με την άδεια αυτών – φώναξαν εναντίον τους και “έκλεψαν” την εξουσία…
Θα το ξαναγράψουμε και θα το γράφουμε όσες φορές κι αν χρειαστεί, μέχρι να το μάθουν και οι χαφιέδες …ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΘΝΙΚΑ “ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ” ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Όλοι όσοι ισχυρίζονται κάτι τέτοιο, είναι πρωτίστως κομμουνιστές. Στη Μακεδονία όλοι οι Μακεδόνες είναι Ελληνορθόδοξοι. Ασχέτως γλώσσας για κάποιους απ’ αυτούς – και κυρίως στα παλαιότερα χρόνια – οι πάντες ήταν και είναι Ελληνορθόδοξοι. Καταμετρημένοι ένας προς έναν …Στην κυριολεξία, εφόσον οι Ελληνορθόδοξες Μητροπόλεις καταγράφουν εδώ και αιώνες όλες τις γεννήσεις, τους γάμους και τις κηδείες των “ποιμνίων” τους …Καταγεγραμμένοι όλοι τους, όπως οι δίγλωσσοι πλέον Ελληνορθόδοξοι των ΗΠΑ, για παράδειγμα.

Οι πάντες στη Μακεδονία – μετά την ανταλλαγή των πληθυσμών – είναι Ελληνορθόδοξοι και άρα Έλληνες. Δεν υπάρχουν ούτε Βούλγαροι ούτε Σέρβοι ούτε εξωγήινοι. Η απόδειξη βρίσκεται μέσα στην ίδια τη Μακεδονία. Ας πάει όποιος θέλει σε οποιοδήποτε μακεδονικό χωριό κι ας μελετήσει την παλιά εκκλησία του. Είναι παντελώς διαφορετικές οι ελληνορθόδοξες εκκλησίες από τις βουλγαρικές ή τις σερβικές. Αυτή είναι η αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι όλοι αυτοί ανήκουν εδώ και αιώνες στο ελληνορθόδοξο ποίμνιο της Κωνσταντινούπολης. Σ’ ό,τι αφορά αυτούς, οι οποίοι παριστάνουν τους “Μακεδόνες”, είναι είτε κομμουνιστές, που, ως άθεοι, μισούν την Ελληνορθόδοξη Εκκλησία, είτε πληρωμένοι Μπολσεβίκοι, που εξυπηρετούν έξωθεν επιβεβλημένους σχεδιασμούς.

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/07/makedonikes-thermopyles.html

Σχόλια

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.