Με μια ισχυρή βενιζελική διαπλοκή, κανείς στο μέλλον δεν πρόκειται να πάει πολύ μακριά και αυτό οι Μητσοτάκηδες το ξέρουν. Θα σπρώξει νέα δάνεια στους φίλους του πατέρα του και μετά η οικογένεια θα περάσει στην αντιπολίτευση.
Ο Κυριάκος ακολουθεί κατά γράμμα τον πατέρα του. Δηλαδή; Θα στηρίξει την βενιζελική διαπλοκή και μετά θα φύγει από την πρωθυπουργία. Θα σπρώξει νέα δάνεια στους φίλους του πατέρα του και μετά θα περάσει στην αντιπολίτευση. Καλύτερη η εξουσία από το παρασκήνιο. Βλέπεις τα πράγματα πιο καθαρά. Άσε που δεν χάνεις την επαφή με τα κρατικά ταμεία μέσα από νόμους που περνάς όταν είσαι στην πρωθυπουργία.

Με μια ισχυρή βενιζελική διαπλοκή, κανείς στο μέλλον δεν πρόκειται να πάει πολύ μακριά και αυτό οι Μητσοτάκηδες το ξέρουν. Θα βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις και τα εγγόνια τους θα εμφανίζονται σαν μ.χ προφήτες στα κανάλια τους. Κάτι σαν τους Κένεντι στην Αμερική. Mια αμερικανοποίηση του παραλογισμού. Χαρούμενοι άνθρωποι με τολμηρές ιδέες.

Είναι πέρα από σίγουρο ότι στο κόλπο είναι και ο Τσίπρας με τα παιδιά του στο Κολέγιο Αθηνών. Πήρε εγγυήσεις από τον Μητσοτάκη, ότι θα ξεπλυθεί από το Μακεδονικό και αυτό ακριβώς γίνεται. Ο Κυριάκος πήρε επίσης εγγυήσεις από τον Αλέξη, ότι κανείς δεν θα τον πειράξει στο θέμα των λάθρο, στο ξεπούλημα των ΑΟΖ ή στο μοίρασμα των νέων δανείων.

Ο Τσίπρας είναι μέσα στον βενιζελικό σχεδιασμό. Έχει μια άνεση στα βενιζελικά κανάλια. Μια χαλαρότητα. Παίζει χωρίς αντίπαλο. Το διασκεδάζει.

Οι Μητσοτάκηδες δεν θέλουν να μένουν για καιρό στις διάφορες κυβερνήσεις. Δεν θέλουν να φθείρονται. Τακτοποιούν φίλους, κάνουν απολογισμό στα κέρδη τους και μετά στήνουν φασαρίες για την ηρωική έξοδο. Μια πόλωση στημένη.

Αυτό θα γίνει και τώρα…Την σκυτάλη σιγά σιγά ΑΝ όλα πάνε καλά, θα την πάρει ο θρασύς ορφανός με τα εξώγαμα…βέβαια υπάρχουν και οι Καραμανλήδες…

Όσο για τους Έλληνες; Ας χαζεύουν τον πιθηκάνθρωπο Κασιδιάρη…τους αφορισμούς του βενιζελικού ιεροκήρυκα της χούντας Αμβρόσιου, στενού φίλου της οικογένειας Ψυχάρη…Ένας σχιζοφρενικός γυάλινος κόσμος ..Documento: Ακίνητα στο Παρίσι και εκατομμύρια εκτός Πόθεν Έσχες ...

/myflamseptemberblog.blogspot.com/

Σχόλια

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.