Πατριώτες και λευκά καπέλα συνεργάζονται….

Η Lady Diana μια πριγκίπισσα!
Από τότε που ο Πρόεδρος Trump επικοινώνησε με την (τώρα πρώην) βασίλισσα Ελισάβετ μέσω διπλωματικών καναλιών, τα γεγονότα είναι μια συνεχής διαδοχή των όμορφων ειδήσεων, το παρατηρήσατε; ξεκινώντας όταν κατέβηκε μόνιμα από την καρέκλα της.
Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει αναλάβει τη Βρετανική Αυτοκρατορία μέχρι ο βασιλιάς Ιωάννης ΙΙΙ να εισέλθει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, το οποίο σήμερα ανακαινίζεται και ανανεώνεται στην προετοιμασία της άφιξής του.
Πατριώτες και λευκά καπέλα (τα λευκά καπέλα) συνεργάζονται για να απομακρυνθούν από τον σύλλογο από τις συνθήκες που υπεγράφησαν το 1720, οι οποίες υποδούλωσαν το αμερικανικό έθνος υπό τη μοναρχία, σε σημείο όπου όλοι οι φόροι από την Αμερική στάλθηκαν στην πόλη του Λονδίνο και επίθεση στο Βατικανό.
Μια ολόκληρη οικογένεια Σατανιστών διαλύεται, που έχουν φέρει σκοτάδι όλα αυτά τα χρόνια, οι κατηγορίες εναντίον τους είναι πολλές και τρομακτικές!
Αν σας έλεγα ότι η Λαίδη Νταϊάνα δεν έχει πεθάνει όλο αυτό τον καιρό;
Πώς θα αντιδρούσατε;
Σοβαρά σου λέω ότι… θα μείνεις άφωνος.
Είναι μια όμορφη καλή πριγκίπισσα και ένας ευγενής άνθρωπος του μυαλού, δύο νέοι άνθρωποι που επέλεξαν έναν εντελώς διαφορετικό δρόμο, από το να είναι μέρος της σκοτεινής ελίτ cabal, που ήταν στους ίδιους κύκλους, αλλά ποτέ δεν συμμορφώθηκαν.
Αυτοί οι τρεις του φωτός (Diana, John, Trump) συνδιοργάνωσαν ένα σχέδιο που κυριολεκτικά συγκλόνισε και κατέστρεψε τον τεχνοματικό κόσμο μας.
Η Νταϊάνα αναγκάστηκε να παντρευτεί έναν γάμο όπου δεν ήταν παρά ο δημιουργός της βασιλικής οικογένειας (ερπετοειδή), η οποία με τα λόγια της Νταϊάνα, στα 19 της αναγκάστηκε να παντρευτεί έναν άνδρα που την χρησιμοποίησε μόνο για να γεννήσει τα παιδιά της και μετά εκείνη θα πεταχτεί μακριά.
Είχε ανακαλύψει τα φρικιαστικά εγκλήματα της Βασίλισσας Μητέρας καθώς και της Βασίλισσας Ελισάβετ και της βασιλικής οικογένειας.
Κατάλαβε ότι (βασίλισσα Ελισάβετ και Βασιλικοί) έτρεχαν πολλές από τις μυστικές κοινωνίες, βίαζαν και τρέφονταν με παιδιά, άσκησαν τεράστια διακίνηση παιδιών και στη συνέχεια τα χρησιμοποίησαν για θυσίες.
Η Λαίδη Νταϊάνα είπε ότι δεν ήταν παρά μια εκτροφέας (procreator)!
Η σχέση της με τη βασίλισσα Ελισάβετ ήταν φρικτή, μισούσαν ο ένας τον άλλον.
Λοιπόν τι πιστεύετε ότι θα έπρεπε να κάνει μια όμορφη και καλή πριγκίπισσα όταν ήξερε ότι το πεπρωμένο της ήταν ήδη γραμμένο, και ότι θα ήταν ο θάνατός της;
Με δύναμη και το θάρρος της γυναίκας με τη μοίρα που έχει ήδη σημαδεμένη, την οδηγούν να θέλει να διαλύσει το κακό, να εκδικηθεί για όσα έχουν γίνει σε αυτήν και τα παιδιά της!
Ποιον θα μπορούσε να εμπιστευτεί η Λαίδη Νταϊάνα;
Προφανώς, Τραμπ και JFK Jr.
JFK Jr. και ο Donald ήξερε ότι οι βασιλικοί έπρεπε να καταστραφούν, επειδή ήταν οι επικεφαλής του στέμματος, και το στέμμα ανήκε στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ήξεραν ότι δεν θα απελευθερωθούν ποτέ αν δεν κατεδαφιστούν μόνιμα το Crown και το τραπεζικό σύστημα.
Το καλοκαίρι του 1995 οργανώθηκε μια μυστική συνάντηση μεταξύ της Νταϊάνα και του JFK Jr, έγινε συμφωνία. Το μόνο δυνατό… να διαστρεβλώσει τον ′′ θάνατό ′′ του και ο ρόλος του καθιερώθηκε στο σχέδιο να τα ρίξει όλα σε επίπεδο ντόμινο τι είναι σατανικό.
Τον Δεκέμβριο του 1995, έξι μήνες μετά ακριβώς, η Lady Diana και ο Donald κατέληξαν μαζί σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση και μάλιστα τυχαία (το πιστεύετε;) κατέληξαν στο ίδιο τραπέζι.
Ο Ντόναλντ έπαιξε καλά το ρόλο του, αρχικά το κολακεύοντας μετά συνέχισε λιγότερο κολακευτικό, αλλά αυτό ήταν σημαντικό καθώς κράτησε όλες τις υποψίες σε απόσταση αναπνοής.
Μετά την ολοκλήρωση του διαζυγίου της Λαίδης Νταϊάνα, έγραψε χειρόγραφη επιστολή, λέγοντας: ′′ Ντόναλντ ντα Νταϊάνα ′′
Αυτό ήταν το σήμα για την έναρξη του Σχεδίου!
Δεν υπήρχε περίπτωση η Νταϊάνα και ο JFK Jr. Θα μπορούσαν να εκτελέσουν ζωντανό το σχέδιό τους, δεν είχαν άλλη επιλογή αφού η ζωή τους κινδύνευε σίγουρα λόγω τρίτων και ισχυρών ανθρώπων.
Η καλή πλευρά του σπιτιού του Σαούντ χρειαζόταν τη γνώση των πραγματικών συνδέσεων που είχε η Νταϊάνα, για να καταρρίψει τη σάπια πλευρά του σπιτιού του Σαούντα, συνδέεται με το Στέμμα που χρηματοδότησε βασιλικούς και διαφθορά!
Ο Donald και ο JFK Jr, οργάνωσαν μαζί τους μέσω του Dodi, ότι εάν (καλή πλευρά του Saud ‘ s House) κράτησαν την Νταϊάνα ασφαλή θα τους απελευθέρωναν από τη σάπια και διεφθαρμένη πλευρά που είχε χειριστεί το όλο θέμα (Al-Waleed Εξαλείφοντας τη σάπια πλευρά, η χρηματοδότηση για το Σκοτεινό Ελιτώ, η Κορόνα θα έλεινε και θα απελευθερωνόταν την καλή πλευρά (Σαλμάν) από τη σατανική μαφία!
Σε αντάλλαγμα για τι; της Ελευθερίας τους!
Η Νταϊάνα κρατείται ασφαλής βοηθώντας να ρίξει τους βασιλικούς με όλες τις πληροφορίες της από μέσα.
Η πριγκίπισσα Νταϊάνα πήγε στο JFK Jr. να ζητήσει συμβουλές, τον συνάντησε στη Νέα Υόρκη για να του μιλήσει.
JFK Jr. είχε σκηνοθετήσει τον θάνατό του στην εποχή του.
Είχαν δύο παρόμοια αυτοκίνητα, είναι η Λαίδη Νταϊάνα, θυμάστε;
Η Λαίδη Νταϊάνα δεν ήταν στο αυτοκίνητο που νόμιζαν ότι ήταν μέσα.
Αυτό το αυτοκίνητο σαμποτάρισε να πέσει στο τούνελ και μετά εξαπάτησε τους δολοφόνους της.
Η Lady Diana είναι μια πολύ σοφή γυναίκα είναι έξυπνη όπως ο JFK Jr.
Οι άνθρωποι κυρίως πιστεύουν (πάντα) αυτά που λένε τα ΜΜΕ.
Γνωρίστε ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν ήρθαν μαζί της, αφήνοντας τη βασιλική οικογένεια διεφθαρμένη, τώρα ζουν στο Λος Άντζελες (Ηνωμένες Πολιτείες).
Όλοι θα παρακολουθήσουν τα στρατιωτικά δικαστήρια στο Γκουαντάναμο για να καταθέσουν και να πουν όλη την αλήθεια για τη βασιλική οικογένεια τι υπήρχε μέσα και έξω στο Buckingham Palace.
Παγκοσμίως σύντομα η Νταϊάνα και ο JFK Jr. Θα βγουν στο ′′ φως ′′ να ολοκληρώσουν το σχέδιο και να γιορτάσουν με όλη την ανθρωπότητα όταν κηρυχθεί ΓΕΣΑΡΑ / ΝΕΣΑΡΑ νομίζω ότι θα συμβεί αυτό το καλοκαίρι του 2020 ίσως στις 4 Ιουλίου; Καλημέρα 😉
Ας εκπλαγούμε και αυτή η παράσταση αρχίζει σύντομα!

 

πηγη https://www.facebook.com/qanonitalia/posts/149174586725385

QAnon Italia
Σχόλια

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.