“Είστε έτοιμοι να τσιπαριστείτε;” Τηλεοπτική εκπομπή λανσάρει το υποδόριο τσιπ σε υπαλλήλους!


Πριν χρόνια οπότε γινόταν αναφορά για την εμφύτευση μικροτσίπ στους ανθρώπους συνήθως η κοινή γνώμη δεν έδινε καν σημασία. Αργότερα, θεωρήθηκε πως αυτά είναι συνωμοσίες.
Στα χρόνια που διανύουμε και πλέον έχει αρχίσει να εφαρμόζεται έστω και πιλοτικά, η αστυνομία σκέψης και λογοκρισίας απαγορεύει τέτοιου είδους θεωρίες κρίνοντας τες ως ψευδείς.
Ποια είναι όμως η πραγματικότητα και πόσο ψέματα η αλήθεια είναι τελικά αυτό το σενάριο που θέλει τους ανθρώπους, στην αρχή οικειοθελώς και αργότερα υποχρεωτικά να υποβάλλονται σε εμφύτευση μικροτσίπ;

Το παρακάτω βίντεο που έρχεται από την Αμερική, πιθανόν θα μπορέσει να μας διαφωτίσει.

Σε μία τηλεοπτική λοιπόν εκπομπή ο απεσταλμένος ενός καναλιού είναι σε ζωντανή σύνδεση με τα γραφεία μιας εταιρείας στα οποία διοργανώνεται ένα περίεργο chip party στο οποίο οι υπάλληλοι υποβάλλονται σε εμφύτευση μικροτσίπ

Ακολουθεί η στιχομυθία για όσους δεν γνωρίζουν καλά αγγλικά:

Κοιτάξτε! λέει ο παρουσιαστής, έχει το μέγεθος και το βάρος ενός ρυζιού μπασμάτι!
Από εδώ ο Πάτρικ είναι ο CEO και από την άλλη είναι ο Άντυ ο οποίος είναι ένας επαγγελματίας body piercing και τώρα θα το δούμε αυτό μπροστά στα μάτια μας.
Ενώ ξεκινάει η εμφύτευση…

Ω! δεν μπορώ να κοιτάζω, δεν μπορώ να κοιτάζω… Να!!! μπήκε μέσα τελικά, δεν είχε και πολύ αίμα λέει ο παρουσιαστής.

Και συνεχίζει, αυτό είναι ακόμα πιο εύκολο από όσο φανταζόμουν και κοιτώντας τον Πάτρικ του λέει γελώντας, έχεις τις αισθήσεις σου έτσι;

Αμέσως μετά απευθύνεται σε μία υπάλληλο η οποία λέγεται Μελίσσα η οποία όπως μας λέει ο παρουσιαστής έχει λάβει το τσιπ μόλις εχθές και τη ρωτάει πόσο καιρό της πήρε να πει το ΝΑΙ στην εμφύτευση. Η μελίσσα απαντάει πως έχει εφτά περίπου μέρες που το σκέφτόταν και όταν έμαθε όλα τα δεδομένα (περί εμφύτευσης), δεν υπήρξαν αμφιβολίες στο μυαλό της.

Πολύ ωραία, λέει ο παρουσιαστής, ένα τελευταίο πράγμα που θέλω να σας δείξω είναι ο Στήβ ο οποίος μπορεί να αγοράσει ότι θέλει από αυτό το μηχάνημα απλώς χρησιμοποιώντας το χέρι του! Δείτε πόσο γρήγορο είναι, λέει ο δημοσιογράφος και συνεχίζει, παίρνει αυτή την μπάρα κιτ κατ, πληρώνει και όλα καλά.

Στο τέλος ο δημοσιογράφος στρέφει τη ματιά του προς το κοινό και λέει θα σας κάνω την ερώτηση που σας είχα κάνει και την προηγούμενη εβδομάδα: “Are you ready to be chipped? δηλαδή είστε έτοιμοι να τσιπαριστείτε;

Δείτε το βίντεο: https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=LJMB6E1Gebg&feature=emb_logo

Απόσπασμα από την αποκάλυψη:

Καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.
18 ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´.

ellinotourkika.gr/

Σχόλια

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.