Πρόσκληση για έρευνα σχετικά με τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας του Μπιλ Γκέιτς και την «ιατρική κακή πρακτική»


Από το γραφείο Web Muslim Mirror

Μια διαδικτυακή αναφορά καλεί τον Λευκό Οίκο να ερευνήσει τον Μπιλ Γκέιτς και τη Μελίντα Γκέιτς για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας» και «ιατρική κακή πρακτική». Η αναφορά έλαβε περισσότερες από 500.000 υπογραφές από τις 11 Μαΐου.
Η αναφορά κατηγορεί το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς για «ιατρική αθέμιτη πρακτική» για επικαλούμενη μια κατηγορία «αποστείρωσης σκόπιμα παιδιών από την Κένυα μέσω της χρήσης ενός κρυμμένου αντιγόνου HCG σε εμβόλια τετάνου». Η αναφορά ανέφερε επίσης τον Μπιλ Γκέιτς όταν μίλησε για το ενδιαφέρον του για «μείωση της αύξησης του πληθυσμού» μέσω εμβολιασμών.Οι Γκέιτς, UNICEF & ΠΟΥ έχουν ήδη κατηγορηθεί αξιόπιστα ότι στείρωσαν σκόπιμα παιδιά της Κένυας μέσω της χρήσης κρυμμένου αντιγόνου HCG σε εμβόλια τετάνου.

Το Y 2014, το Συνέδριο Καθολικών Επισκόπων της Κένυας διεξήγαγε μια μελέτη σχετικά με το πρόγραμμα εμβολιασμού των 5 εγχύσεων, 2 ετών, που πραγματοποιήθηκε σε γυναίκες Κένυες ηλικίας 14-49 ετών, σε ένα εργαστήριο της Νοτίου Αφρικής και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «και τα 6 δείγματα ήταν θετικά για το αντιγόνο HCG ”

«Αυτό απέδειξε τους χειρότερους φόβους μας. ότι αυτή η εκστρατεία του ΠΟΥ δεν αφορά την εξάλειψη του τετάνου του νεογνού, αλλά μια καλά συντονισμένη ισχυρή πληθυσμιακή άσκηση μαζικής αποστείρωσης χρησιμοποιώντας ένα αποδεδειγμένο εμβόλιο που ρυθμίζει τη γονιμότητα », δήλωσε ο Δρ Ngare, εκπρόσωπος της Ένωσης Καθολικών Ιατρών της Κένυας. «Αυτά τα στοιχεία παρουσιάστηκαν στο Υπουργείο Υγείας πριν από τον τρίτο γύρο της ανοσοποίησης, αλλά αγνοήθηκαν».

Το εμβόλιο, το οποίο χορηγήθηκε σε κορίτσια και γυναίκες 2,3-Μ από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τη UNICEF, λέγεται ότι χρηματοδοτείται από την Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI), μια οργάνωση που ξεκίνησε και χρηματοδοτήθηκε από τον νομοσχέδιο και το Ίδρυμα Melinda Gates.

Σχόλια

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.