Πρόεδρος Τανζανίας:ψεύτικα τα τεστ κορονοιού!ρεζίλι παγκοσμίως ο ΠΟΥ!


Δείτε το βίντεο
Σε ελεύθερη μετάφραση απο το Αφρικα νιους διαβάζουμε Διαβάστε στο Africanews
Υπήρξε μια κορυφαία και αμφιλεγόμενη απόλυση στην Τανζανία. Ο επικεφαλής του εθνικού εργαστηρίου υγείας της χώρας που είναι υπεύθυνος για τις δοκιμές κοροναϊού τέθηκε σε αναστολή, μια ημέρα αφότου ο Πρόεδρος John Magufuli αμφισβήτησε την ακρίβεια των δοκιμών.

Την Κυριακή, ο Πρόεδρος Magufuli, ο οποίος υποτιμούσε συνεχώς την επίδραση του ιού, συγκλόνισε τον κόσμο όταν είπε ότι τα ζώα, τα φρούτα και το λάδι οχημάτων είχαν δοκιμαστεί κρυφά στο εργαστήριο. Τώρα, διαβάστε μερικά από τα συγκεκριμένα πράγματα που είπε ότι είχε δοκιμαστεί. Μια παπάγια, ένα ορτύκι και μια κατσίκα. Όλοι τους λέει ότι βρέθηκαν θετικοί στο Covid-19.Με λίγα λόγια πέρασε απο test κορονοιού φρούτα,ζώα και λάδι οχημάτων και βρέθηκαν θετικά στον κορονοιό!Πλέον το μεγάλο ρεζιλίκι του ΠΟΥ είναι εμφανές παγκοσμίως.

Ο Magufuli αμφισβήτησε την αξιοπιστία του εργαστηριακού εξοπλισμού και των τεχνικών και αμφισβήτησε τα επίσημα στοιχεία για την πανδημία. Κάλεσε για έρευνα για το ποιος υποπτεύεται ότι ήταν «βρώμικο παιχνίδι» στο εργαστήριο. Από όπου είχαν εισαχθεί τα κιτ, δεν θα έλεγε. Απολύθηκε λοιπόν ο διευθυντής του εργαστηρίου εδώ Nyambura Moremi. Και έχει συσταθεί επιτροπή 10 ατόμων για τη διερεύνηση των εργασιών του εργαστηρίου, συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας συλλογής και δοκιμής δειγμάτων. Επί του παρόντος, δηλαδή, από τις 5 Μαΐου, η Τανζανία έχει περίπου 480 περιπτώσεις Covid-19, συμπεριλαμβανομένων 16 θανάτων.

Τώρα υπάρχουν πολλά να συζητήσουμε σε αυτήν την ιστορία και γενικά για την προσέγγιση της Τανζανίας στον κοροναϊό. Σήμερα το πρωί θα ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στην αναστολή του διευθυντή εργαστηρίου. Με τον Jerry Bambi είναι η Fatma Karume, ακτιβίστρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα από το Dar es Salam

Σχόλια

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.