Τζιχαντιστής υψηλόβαθμο στέλεχος, σε Ελληνικό υπουργείο.


Επικίνδυνοι για την εθνική και την κοινωνική ασφάλεια, αυτού του τόπου, έχουν αποδειχτεί πλειστάκις, οι εκάστοτε κυβερνήσεις. Μια ακόμη δικαίωση της στήλης, καθώς μετά τους Γεώργιο Κασιμάτη, Γεώργιο Κοντογιώργη, Θεόδωρο Κατσανέβα, ήρθε η σειρά του Νικ. Κλειτσίκα, να επιβεβαιώσει, τις σχετικές αναφορές μου, εδώ και 4 χρόνια, ότι ο ένας Τζιχαντιστής, κατέχει υψηλόβαθμες θέσεις, σε Ελληνικά-κατοχικά υπουργεία. Η κατάσταση είναι πλέον εκτός ελέγχου, στην επικράτεια, και το σχεδίου αφανισμού, ολοκληρώνεται χωρίς καμία αντίσταση.Ένας από τους αρχηγούς του “Ελεύθερου Συριακού Στρατού”, είναι υψηλόβαθμο στέλεχος, σε υπουργείο στην σημερινή κατοχική κυβέρνηση. Το ίδιο πρόσωπο, κατείχε υψηλή θέση, σε υπουργείο και στην προηγούμενη κυβέρνηση του Σύριζα. Ένας δολοφόνος του Συριακού λαού, έχει θέση, σε Ελληνικό υπουργείο. Η μεγάλη πατριωτική Συρία του Ασσάντ, απέρριψε το νεοταξικό σχέδιο “Αραβική Άνοιξη” που είχε ως στόχο την εγκαθίδρυση της πλήρους Σιωνιστικής ηγεμονίας στην περιοχή. Το Ισραήλ επιθυμεί να επεκτείνει την απόλυτη κυριαρχία του, στην Ανατολική Μεσόγειο, με την ευλογία και την πλήρη υποστήριξη της Αμερικής. Για αυτό συμμετέχουν οι Ισραηλινοί στον πόλεμο της Συρίας, ενάντια στον φιλέλληνα Ασσάντ. Η επιτυχία αυτού του επικίνδυνου, νεοταξικού σχεδίου, προϋποθέτει τον κατακερματισμό και την διαίρεση των κρατών της περιοχής. Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν δολοφονίες-γενοκτονίες, ο εκτοπισμός και η εξαθλίωση, προκειμένου οι νεοταξίτες να εγκαθιδρύσουν την κυριαρχία και την λεηλασία, επί του πλούτου αυτών των λαών. Οι Σιωνιστές δεν συγχώρησαν στην αδούλωτη Συρία, την στήριξή της προς το δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού. Επίσης ο Αμερικανικός ιμπεριαλισμός και ο παγκόσμιος Σιωνισμός έχουν μεγάλο μίσος κατά της Συρίας λόγω της μεγάλης υποστήριξης προς την Λιβανέζικη εθνική αντίσταση, η οποία προκάλεσε μια αποφασιστική ήττα, κατά της Ισραηλινής επιθετικότητας με την απελευθέρωση του εδάφους του Λιβάνου από το βδέλυγμα της σιωνιστικής κατοχής, και κατάφερε να προκαλέσει μια σημαντική ήττα στις Ισραηλινές δυνάμεις κατά τη διάρκεια της εισβολής τους στο Λίβανο το 2006.
Η παγκοσμιοποίηση επιθυμεί να ανατρέψει την πατριωτική Συριακή κυβέρνηση, χρησιμοποιώντας τα πιστά και εξαρτημένα από αυτήν κράτη της περιοχής, με κορωνίδα την Τουρκία, καθώς και τα καθεστώτα της απόλυτης μοναρχίας των χωρών του Κόλπου, όπως η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και άλλα. Ένα από τα πιο επικίνδυνα μέσα, που χρησιμοποιούνται από την νέα τάξη, είναι οι οργανώσεις, με θρησκευτικό μανδύα, οι οποίες με τις μεθόδους τους θέλουν την εγκαθίδρυση μεσαιωνικών καθεστώτων για να εξυπηρετήσουν την κυριαρχία του σιωνισμού.ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΥΜΒΙΏΣΕΩΣ. Η μεγαλύτερη αιτία για τον πόλεμο στην Συρία, είναι η αρμονική συμβίωση, μεταξύ Χριστιανών και μουσουλμάνων. Αυτό είναι κάτι που ανατρέπει μέρος των μεγαλεπήβολων σχεδίων, των εωσφοριστών της νέας τάξης, για σύγκρουση και πόλεμο μεταξύ των δύο θρησκειών (Χριστιανισμός και Ισλάμ). Oι Χριστιανοι της Συρίας μάχονται με τον Ασσαντ για να γλυτώσουν τον Χριστιανισμό, την Συρία, και τις οικογένειες τους, από τους Ισλαμιστές μισθοφόρους των Τούρκων, των Σαδουαράβων και των Καταριανών). Ο Ασσαντ και οι Ιρανοί μάχονται υπέρ της Ελευθερίας και των Aξιών του παγκόσμιου πολιτισμού. Εάν οι αντίπαλοι τους επικρατήσουν, τότε η ανθρωπότητα θα πληρώσει τεράστιο τίμημα. Μικρότερο κόστος θα έχουν το Ιράν η Ρωσία και η Κίνα. Στην δημοκρατική Συρία, του Ασσάντ, έχουμε ένα παγκόσμιο πρότυπο συμβιώσεως μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων. Οι Σύριοι Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι, είναι πεπεισμένοι, ότι ο Χριστιανισμός και το Ισλάμ είναι τα δύο πόδια-στηρίγματα του έθνους, και ότι κανένα κράτος, δεν μπορεί να σταθεί χωρίς τα στηρίγματα-πόδια του.

Σήμερα που η Ανατολική Μεσόγειος δονείται από μία πολεμική σύρραξη στην Συρία, και εξαιτίας των σχεδίων, για αναβίωση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, από την Τουρκίας του Ερντογάν, είναι επιτακτική ανάγκη, να δούμε τις συμμαχίες που θα συγκροτηθούν για την μοιρασιά του υπάρχοντος πλούτου όσο και τις πιθανές αλλαγές συνόρων. Η σύγκρουση των πολιτισμών, Χριστιανισμός-Ισλάμ, που επιδιώκουν οι νεοταξίτες, είναι πρό των πυλών, και χρειαζόμαστε δίπλα μας, τον μοναδικό μας σύμμαχο, κατά την σύγχρονη εποχή. Τον Φιλέλληνα Μπασάρ Ασσάντ. Ήδη ζούμε την δόμηση των αιτίων της σύγκρουσης, με την αθρόα εισβολή του Ισλάμ στην Ελλάδα και την αποχριστιανοποίησή της. Ο θρησκευτικός πόλεμος που θα ξεκινήσει, θα είναι ίσως ο μεγαλύτερος όλων των εποχών. Στα πλαίσια του αφανισμού, του Ελληνικού έθνους, οι δικτάτορες στην Ελλάδα, έκλεισαν την Συριακή πρεσβεία στην Αθήνα, και προέβησαν σε μια σειρά εχθρικών – προδοτικών ενεργειών, εις βάρος της νόμιμης κυβερνήσεως, της Δαμασκού, και του Συριακού έθνους. Όλα αυτά τα έκαναν για να χάσει η Ελλάδα, τον μοναδικό πραγματικό της σύμμαχο, κατά την σύγχρονη εποχή, την Συρία. Οι κατοχικές δυνάμεις στην Ελλάδα, όπως αναφέρω από το 2012, στηρίζουν με κάθε μέσον και τρόπο, τους δολοφόνους του Συριακού λαού, τον “Ελεύθερο Συριακό στρατό”. Δυστυχώς η Ελλάδα συνδράμει, με κάθε τρόπο στην στήριξη του “ελεύθερου συριακού στρατού”, τον οποίο βομβαρδίζει ο “αιμοσταγής δικτάτορας” Ασσάντ και ο “κακός” Πούτιν. Η επίσημη Ελλάδα, με όλες τις κυβερνήσεις των μνημονίων από το 2011 ως το 2020, προσφέρει φιλοξενία, προστασία, άσυλο και κάθε είδους διευκολύνσεις, στους δολοφόνους “δημοκράτες” τους “μετριοπαθείς εξεγερμένους”, του “ελεύθερου Συριακού Στρατού”, για να πέσει η νόμιμη κυβέρνηση του Ασσάντ. Το σύνολο του πολιτικού προσωπικού του τέταρτου Ράιχ, στην κατοχική Ελλάδα έχει πληγεί από επιλεκτική αμνησία.

Εν τούτοις ο Ελληνικός λαός, δεν ξεχνά, ότι ακριβώς 33 χρόνια από την Ελληνοτουρκική κρίση τον Μάρτιο του 1987, και την βοήθεια, του φιλέλληνα Χαφέζ Ασσάντ, στο Ελληνικό έθνος, σε αντίθεση με το υπόδουλο πολιτικό σύστημα και τις κατοχικές Ελληνικές κυβερνήσεις που πολεμούν στο πλευρό της Τουρκίας, του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. του τέταρτου Ράιχ, εναντίον του Συριακού λαού. Στις 17 Απρίλιου 2020, 74 χρόνια από την Ανεξαρτησία της Συρίας, το Συριακό έθνος μπήκε στον δέκατο χρόνο, της μεγαλύτερης νεοταξικής-εωσφορικής επίθεσης στην σύγχρονη παγκόσμια ιστορία.

Η μαρτυρική Συρία δέχεται ακόμη πολλαπλές επιθέσεις από Τουρκία, Ισραήλ, ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή Ένωση-Ελλάδα, τα σιωνιστικά αραβικά δικτατορικά καθεστώτα και την επίθεση από τον κορωνοϊό, μαζί με το δολοφονικό εμπάργκο από την “πολιτισμένη” δύση, χωρίς να έχουν την έγκριση του ΟΗΕ. Παρά τις τρομερές αντιξοότητες, οι Ηρωικοί Σύριοι, παραμένουν στις επάλξεις, αδέσποτοι και υπερήφανοι, για να υπερασπιστούν τις δύο μεγαλύτερες ανθρώπινες-διαχρονικές αξίες, την ελευθερία, και την αξιοπρέπεια. Αυτή την εποχή, δίνουν δύο παγκόσμιες μάχες, την μια στο μέτωπο, και την άλλη στον τομέα της υγείας, ενάντια στον κορωνοιο. Σημαντικός σύμμαχος σε αυτή μάχη, η βιομηχανία φαρμάκων, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την σοσιαλιστική Κούβα. Πάντα στην πρώτη γραμμή και των δύο μετώπων, η κυβέρνηση του Μπασάρ Αλ Άσσαντ, με την δωρεάν περίθαλψη, όλων των Σύριων πολιτών, στην οποία συμμετέχουν και τα Κομμουνιστικά Κόμματα της Συρίας. Η νεολαία του Κομμουνιστικού Κόμματος Συρίας συγκεντρώνει και διανέμει τρόφιμα στις οικογένειες που έχουν ανάγκη, σε αυτή την δύσκολη περίοδο αντιμετώπισης του κορωνοϊού, και στήριζει στον αμυντικό πόλεμο, τον νόμιμο κυβερνήτη Ασσάντ. Αναφέρουν ενδεικτικά οι Αριστεροί της Συρίας : “Χωρίς πατρίδα δεν υπάρχει σοσιαλισμός. Χωρίς πατρίδα δεν υπάρχει ανεξιθρησκεία.Χωρίς πατρίδα δεν υπάρχει δημοκρατία.” Οι μοναδικοί κουμμουνιστές στον κόσμο, που εχθρεύονται θανάσιμα, την πατρίδα τους, βρίσκονται στην Ελλάδα.

Από το έτος 2010, το Ελληνικό σύνταγμα έχει καταλυθεί, καθώς έχει γίνει πραξικόπημα, και η πατρίδα μας, είναι υπό Τουρκογερμανική κατοχή.

Οι δύο βασικοί-διαχρονικοί πυλώνες, του Ελληνισμού, έχουν καταρρεύσει, κατά γενική παραδοχή. Η Ελλάδα σήμερα θυμίζει την εποχή, των Κομνηνών και την εποχή της Αλώσεως της αυτοκρατορίας, το 1204 μ.Χ., Όπως τότε, το ίδιο και τώρα, η χώρα βρίσκεται σε πλήρη οικονομική, εθνική, κοινωνική παρακμή- απαξίωση και απομόνωση. Έχει απολεσθεί η εθνική κυριαρχία, με την επικράτηση της Γερμανικής κατοχής. Εξαθλιώνεται ραγδαία, ηθικά-πνευματικά, φτωχοποιείται και εξαναγκάζεται, να καταβάλει, έναν τεράστιο φόρο υποτέλειας-ραγιαδισμού, πληρώνοντας κατασκευασμένα χρέη, σύμφωνα με τους ειδήμονες. Η πολιτική, η στρατιωτική, η οικονομική και η εθνική μας ισχύς εκμηδενίστηκαν. Κατά γενική παραδοχή, όλων των Ελλήνων, έχουμε παράδοση της Ελλάδας στην Τουρκία υπό Γερμανική εποπτεία. Η ηθική, η πνευματική, η κοινωνική, η στρατιωτική, η οικονομική κατάρρευση, οδηγούν στην εθνική παρακμή-σήψη και στον αφανισμό, με την επερχόμενη Ισλαμοποίηση, και την Ελλάδα, να γίνεται επισήμως, Τουρκική αποικία-επαρχία, υπό γερμανικό έλεγχο. Η σχεδιασμένη εισβολή των Ισμαηλιτών κατακτητών, οργανώθηκε από τους Γερμανούς. Οι Γερμανοί που διοικούν την Ευρώπη, από τα πανάρχαια χρόνια, είχαν άριστες σχέσεις με την Τουρκία. Οι Έλληνες-Ορθόδοξοι Χριστιανοί, και οι Ισμαηλίτες συνυπήρχαν, εδώ και αιώνες στην Βασιλεύουσα-Κωνσταντινούπολη, επί Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, όπου υπήρχε και τζαμί για την μειονότητα Ισμαηλιτών. Όμως εκείνους τους αιώνες, οι πρόγονοι ήταν κοσμοκράτορες, καθώς διοικούσαν, την κορυφαία αυτοκρατορία του κόσμου. Οι ένδοξοι-Ήρωες πρόγονοι μας, οι Έλληνες της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, επί αρκετούς αιώνες, πολεμούσαν καθημερινά, πολύ γενναία, στα πεδία των μαχών. Για αυτό οι Μωαμεθανοί που ζούσαν μαζί μας, ως μειονότητα, δεν έκαναν ποτέ δολοφονίες, βιασμούς, κλοπές κλπ, παρά το γεγονός, ότι τα δύο έθνη, βρισκόταν συνέχεια, σε πόλεμο, από την εποχή του αυτοκράτορα Ηράκλειου.

Οι πρόγονοι μας, είχαν τον απόλυτο σεβασμό, από την Μουσουλμανική μειονότητα, διότι είχαμε κράτος πολύ σοβαρό, με οργάνωση, διοίκηση, στρατό, δομές, παιδεία, ηθική και αυστηρούς νόμους, που εφαρμοζόταν στην πράξη. Εν τούτοις η βασικότερη αιτία, που υπήρχε σεβασμός, ανάμεσα σε Χριστιανούς και Μωαμεθανούς, ήταν η γενναιότητα, των προγόνων μας στις μάχες και τους πολέμους. Οι Ήρωες αυτοκράτορες, Στρατηγοί, Αξιωματικοί, και Στρατιώτες, προκαλούσαν δέος, στην Μωαμεθανική μειονότητα. Δυστυχώς την σημερινή εποχή, οι ρόλοι, και οι ισορροπίες, έχουν αντιστραφεί. BASHAR AL ASSAD
Γιατί οι νεοταξίτες προσπαθούν να αφαιρέσουν την εξουσία από τον νόμιμο πρόεδρο στην Συρία και τον αποκαλούν “δικτάτορα” και “κτήνος” ; Οι Εωσφοριστές θέλουν να ρίξουν τον Ασσάντ διότι υπό την προστασία του, συνυπάρχουν ειρηνικά οι χριστιανοί μέ τους μουσουλμάνους. Αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να το εμποδίσουν με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος. Δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση αυτή η πολύ εξαιρετική συνύπαρξη να γίνει παράδειγμα και σε άλλα έθνη. Ο πρόεδρος Ασσάντ θα έπρεπε να παίρνει κάθε χρόνο το βραβείο νόμπελ και όλα τα σχετικά βραβεία, με βάση αυτό το οποίο έχει επιτύχει. Δυστυχώς όχι μόνον δεν βραβεύεται αλλά παράνομα και καταργώντας κάθε έννοια δικαίου τον πολεμούν και επιθυμούν τον αφανισμό του οι νεοταξίτες.

Τα ίδια βραβεία θα έπρεπε να λαμβάνουν και οι Χριστιανοί με τους Μουσουλμάνους δια την παραδειγματική τους συμβίωση.
πηγη nxeiladakis

Σχόλια

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.