Περισσότερα από 50000 παιδια έχουν διασωθεί!


Η καταμέτρηση ήταν πλέον πάνω από 50.000 τραυματισμένων, υποσιτισμένων και νεκρών παιδιών που έχουν αποσυρθεί από υπόγειες σήραγγες σε ολόκληρη τη χώρα από τον στρατό των ΗΠΑ και τους πεζοναύτες από τον περασμένο Οκτώβριο. Οι επιχειρήσεις εξουσιοδοτήθηκαν υπό τον Πρόεδρο Τραμπ ως Αρχιστράτηγου, τον στρατηγό Mark A. Milley και άλλους στρατιωτικούς στρατηγούς της Ειδικής Ομάδας του Πενταγώνου Κατά της Παιδοφιλίας (Pentagon Pedophile Task Force).

«Δυστυχώς, υπήρχαν περισσότερες επιχειρήσεις για να σώσουν τα παιδιά», σύμφωνα με τον Timothy Charles Holmseth, δημοσιογράφο της Task Force:Δίτε το βίντεο πάνω απο 50000 παιδια εχουν διασωθει
Παιδιά υποσιτισμένα, εγκλωβισμένα και βασανισμένα σώθηκαν, ή βρέθηκαν νεκρά, σε υπόγειες σήραγγες κάτω από μεγάλες και μικρές πόλεις των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης μιας κάτω από το Κεντρικό Πάρκο Νέας Υόρκης (New York Central Park). Μια άλλη σήραγγα λέγεται ότι υπήρχε ξεκινώντας από το κτίριο του Clinton Foundation έως το λιμάνι της Νέας Υόρκης.

Στο Σέντραλ Παρκ, πολλά από τα μωρά και τα παιδιά που διασώθηκαν από μια σήραγγα σε ιατρικές σκηνές είχαν πεθάνει ή πέθαναν τη στιγμή που έφτασαν στην επιφάνεια και δεν τα κατάφεραν. Τα μωρά και τα παιδιά είχαν ζήσει όλη τους τη ζωή στη σήραγγα, δεν μπορούσαν να εκτεθούν στο φως και χρειάζονται αναπνευστήρες.

Σωροί από μικρά πτώματα, μωρά που γεννήθηκαν εκεί και είναι έφηβοι, ακόμη και προέφηβοι (preteens) σε σήραγγες που δεν είχαν δει ποτέ το φως της ημέρας, παραμορφωμένα και τραυματισμένα παιδιά, προέφηβοι και έφηβοι που προφανώς έχουν δεχτεί πειράματα και ηλεκτροσόκ ως μέρος του Προγράμματος Νοητικού Ελέγχου της CIA (CIA Mind Control) και γενετικών πειραμάτων, κακοποιημένα σεξουαλικά, κλειδωμένα σε κλουβιά, βασανισμένα και δολοφονημένα για να μαζέψουν τα όργανα τους και την Αδρενοχρώμη (Adrenochrome) για να την πιουν οι ελίτ στη σατανική λατρεία.

Πάνω από 170.000 σφραγισμένα κατηγορητήρια που κατατέθηκαν σε ομοσπονδιακά δικαστήρια σε ολόκληρη τη χώρα σε αυτές τις ελίτ είναι στη διαδικασία να εκδοθούν. Τα περισσότερα περιείχαν κατηγορίες παιδοφιλίας. Υπό την εξουσία των στρατηγών του Πενταγώνου, συνεχίστηκε η εκτέλεση αυτών των κατηγοριών και η διάσωση των τραυματισμένων παιδιών. Υπήρξε κυριολεκτικά ένας υπόγειος πόλεμος σε σήραγγες στις ΗΠΑ, με τόσο γενναία στρατιωτικά στρατεύματα όσο και δράστες να αλληλοσκοτώνονται.
Προφανώς για μήνες αυτή η μυστική στρατιωτική επιχείρηση των ΗΠΑ σαρώνει ένα εκτεταμένο δίκτυο υπόγειων σηράγγων στις ΗΠΑ, στον Καναδά και το Μεξικό για να σώσει χιλιάδες τρομερά κακοποιημένα παιδιά. Οι πρόσφατες επιχειρήσεις επικεντρώθηκαν κάτω από μεγάλες πόλεις στη Νέα Υόρκη, την Καλιφόρνια, τη Φλόριντα, το Τέξας και την Ουάσιγκτον. Βίντεο σχετικά με τις σήραγγες: https://youtu.be/l5cUsNTr4Yw
Τον περασμένο Οκτώβριο, ένας απίστευτος αριθμός από 2.100 παιδιά που κρατούνταν σε κλουβιά σε υπόγειες σήραγγες στη στρατιωτική εγκατάσταση της λίμνης της Κίνας (China Lake) στη Λίμνη της Καλιφόρνια, διασώθηκαν από τους Navy Seals και τους πεζοναύτες των ΗΠΑ σε μια στρατιωτική επιχείρηση χρησιμοποιώντας περίπου 10.000 στρατεύματα.
https://operationdisclosure1.blogspot.com/2019/10/2100-caged-children-liberated-and-saved.html

http://beforeitsnews.com/politics/2019/10/marines-navy-seals-rescue-2100-caged-children-teens-3144359.html

Οι πρόσφατοι σεισμοί προκλήθηκαν από το στρατό που ανατίναξε βαθιές υπόγειες στρατιωτικές βάσεις (DUMBS), ώστε να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά. Οι Στρατιωτικές Ειδικές Δυνάμεις ανακάλυψαν πολλές άλλες σήραγγες κάτω από πόλεις και κωμοπόλεις σε όλη τη χώρα.

Οι φρικαλεότητες εναντίον των παιδιών και της νεολαίας που έλαβαν χώρα στις σήραγγες ήταν τόσο τρομερές που αν οι ιστορίες απελευθερώνονταν τώρα, αναμενόταν να προκαλέσουν ταραχές στους δρόμους. Οι πληροφορίες τελικά θα κυκλοφορήσουν, αλλά προς το παρόν ζητήσαμε να προσευχηθούμε για τα παιδιά και τα στρατεύματα που προσπαθούν να τα σώσουν.

Οι αποστολές αναφέρθηκαν από τον Timothy Charles Holmseth της Ειδικής Ομάδας Πενταγώνου. Τα νέα, που δεν αναμένεται να ληφθούν από τα Μ.Μ.Ε. (Mainstream Media) που χρηματοδοτούνται από τον George Soros και λόγω των δικών τους δεσμών με την παιδεραστία, κυκλοφόρησαν από έναν διοικητή του Πενταγώνου, ο οποίος ήταν επικεφαλής των διασώσεων.

ΠΗΓΗ: https://operationdisclosure1.blogspot.com/2020/04/over-50000-traumatized-children-have.html
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αρίστανδρος Αμδρομέδειος

Σχόλια

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.