Γερμανοί ερευνητές καταρρίπτουν τον μύθο του ποσοστού θνησιμότητας του Κορωνοϊού που είναι χαμηλότερο της Γρίπης

Οι αρνητικές συνέπειες για τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων από λανθασμένα κοινωνικά μέτρα μπορεί μερικές φορές να ξεπεράσουν την απειλή που θέτει το SARS-CoV-2. Έχει ήδη σημειωθεί σημαντική αύξηση της θνησιμότητας από ασθένειες που δεν σχετίζονται με το SARS-CoV-2.

Οι τρέχουσες ενέργειες πολιτικών σε ορισμένες χώρες είναι δύσκολο να εξηγηθούν με οτιδήποτε άλλο εκτός από ανικανότητα ή σκόπιμες ενέργειες για την επίτευξη των προσωπικών τους πολιτικών φιλοδοξιών ή την προώθηση συμφερόντων εξωτερικών παραγόντων.

Κι έχεις τον … Σωτηράκη, με το ύφος του οσιομάρτυρα, να διαβάζει κάθε απόγευμα στις 6, το νεκρολόγιον και να μιλάει για… εμβολιασμό πάση θυσία… είναι και η συνεργασία με την ΤΖΟΝΣΟΝ @ΤΖΟΝΣΟΝ, την φαρμακευτική εταιρεία ντε, που θα βγάλει κι αυτή μπόλιο… 

Επτά παιδιά είπαμε πως έχει;;; Και είναι και δεξιός ψάλτης;;; 
Δηλαδή, αν ήταν … αριστερός ψάλτης, πόσα παιδιά θα είχε;;;
Ελάτε καλέ… απλή μέθοδος των τριών είναι… να την λύσετε όλοι, αντί να βλέπετε τηλεόραση…

ΤΙ ΖΟΥΜΕ, ΘΕΕ ΜΟΥ…;;; ΤΙ ΖΟΥΜΕ;;;

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Σαφώς και είναι σκόπιμες οι ενέργειες των πολιτικών μας… ιδίως του Μητστοτάκουλα και της Νίκης… αγρόν κεραμέως… 
ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.

Το SouthFront προσφέρει μια επιστημονική έρευνα που παρέχει μια εις βάθος ματιά στα πραγματικά στατιστικά στοιχεία για τον αριθμό των θανάτων και τη διάδοση του SARS-COV-2.

1. Η έρευνα που εκδόθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βόννης

Η έρευνα που εκδόθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βόννης και έγινε από την ομάδα επιστημόνων, συμπεριλαμβανομένου του καθηγητή Dr. Hendrik Streeck (Ινστιτούτο ιολογίας), του καθηγητή Dr. Gunther Hartmann (Ινστιτούτο Κλινικής Χημείας και Κλινικής Φαρμακολογίας, Εκπρόσωπος για το Σύμπλεγμα Αριστείας ImmunoSensensens2 , Καθηγητής Dr. Martin Exner (Ινστιτούτο Υγιεινής και Δημόσιας Υγείας), Καθηγητής Dr. Matthias Schmid (Ινστιτούτο Ιατρικής Βιομετρίας, Επιστήμης Υπολογιστών και Επιδημιολογίας).
 
Στο πλαίσιο της έρευνας, όλοι οι κάτοικοι του γερμανικού Gangelt ελέγχθηκαν για την ύπαρξη λοίμωξης SARS-CoV-2 και αντισωμάτων έναντι του SARS-CoV-2.
 
Ο Gangelt είναι ένας από τους γερμανικούς δήμους που πλήττονται περισσότερο από το COVID-19.  

Πιστεύεται ότι το ξέσπασμα προκλήθηκε από το καρναβάλι που πραγματοποιήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2020. 

Μετά την εκδήλωση, αρκετά άτομα έδειξαν θετικά το SARS-CoV-2.
Προκαταρκτικό αποτέλεσμα: η υπάρχουσα ανοσία προσδιορίστηκε περίπου στο 14% (IgG έναντι SARS-CoV2, ειδικότητα μεθόδου>, 99%).

 Περίπου το 2% των ατόμων είχαν τρέχουσα λοίμωξη SARS-CoV-2 με την μέθοδο της αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης (PCR).  
Το συνολικό ποσοστό μόλυνσης (η παρουσία μιας τρέχουσας λοίμωξης ή αντισώματος στο σώμα) ήταν περίπου 15% .

 Η θνησιμότητα (ποσοστό θνησιμότητας), με βάση τον συνολικό αριθμό μολυσμένων ατόμων στην κοινότητα Gangelt, είναι περίπου 0,37% με βάση τα προκαταρκτικά δεδομένα αυτής της μελέτης. Το ποσοστό θνησιμότητας με βάση τον συνολικό πληθυσμό στο Gangelt είναι επί του παρόντος 0,06%.
 

2. Ένα νέο ενημερωτικό δελτίο από το Γερμανικό Ινστιτούτο Robert Koch

 
Ένα νέο ενημερωτικό δελτίο από το Γερμανικό Ινστιτούτο Robert Koch – «Η εκτίμηση της τρέχουσας εξέλιξης της επιδημίας SARS-CoV-2 στη Γερμανία» που εκδόθηκε στις 15 Απριλίου επιβεβαιώνει ότι:

« Σε γενικές γραμμές, είναι αλήθεια ότι δεν έχουν όλα τα μολυσμένα άτομα συμπτώματα, ούτε όλοι όσοι έχουν συμπτώματα πηγαίνουν στο ιατρείο, δεν ελέγχονται όλοι όσοι πηγαίνουν στο γιατρό και δεν καταγράφονται όλοι στο θετικό σύστημα έρευνας. Επιπλέον, ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα περνά μεταξύ όλων αυτών των μεμονωμένων βημάτων, έτσι ώστε κανένα σύστημα συλλογής δεδομένων, όσο καλό και αν, μπορεί να κάνει μια δήλωση σχετικά με την τρέχουσα διαδικασία μόλυνσης χωρίς επιπλέον παραδοχές και υπολογισμούς. “

Εν τω μεταξύ, 18 Απριλίου Η καθημερινή έκθεση κατάστασης του Ινστιτούτου Robert Koch δείχνει ότι το 86% των θανάτων, αλλά μόνο το 18% όλων των περιπτώσεων, εμφανίστηκαν σε άτομα ηλικίας 70 ετών και άνω. Η μέση ηλικία ήταν 82 χρόνια. Πνευμονία αναφέρθηκε σε 2.764 περιπτώσεις (3%). Τα κρούσματα που σχετίζονται με το COVID-19 εξακολουθούν να αναφέρονται σε γηροκομεία και νοσοκομεία. Σε ορισμένα από αυτά τα κρούσματα, ο αριθμός των θανάτων είναι σχετικά υψηλός. Η τρέχουσα εκτίμηση είναι R = 0,8 (διάστημα εμπιστοσύνης 95%: 0,7-1,0).
 

3. Στις 13 Απριλίου, η Γερμανική Εθνική Ακαδημία Επιστημών, Leopoldina, δημοσίευσε την τρίτη ad hoc δήλωση σχετικά με την πανδημία COVID-19 στη Γερμανία ( η ομάδα των 26 καθηγητών γιατρών )

Η δήλωση, η οποία συμπληρώνει τους δύο προκατόχους της, περιγράφει στρατηγικές για τη σταδιακή άρση ή τροποποίηση μέτρων κατά της πανδημίας, λαμβάνοντας υπόψη ψυχολογικές, κοινωνικές, νομικές, παιδαγωγικές και οικονομικές πτυχές. Το έγγραφο προτείνει ειδικότερα την επανέναρξη της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης πρωτοβάθμιας και χαμηλότερης τάξης το συντομότερο δυνατό, δίνοντας προτεραιότητα στην πρώτη, με την παρακολούθηση μέτρων υγιεινής και φυσικής απόστασης.

Κάντε κλικ για να δείτε την εικόνα πλήρους μεγέθους

Κάντε κλικ για να δείτε την εικόνα πλήρους μεγέθους

Η Εθνική Ακαδημία Επιστημών Leopoldina παίρνει θέση με ψυχολογικές, κοινωνικές, νομικές, εκπαιδευτικές και οικονομικές πτυχές της πανδημίας, ακολουθώντας βασικές συστάσεις:

 

  • Βελτιστοποίηση της βάσης για τη λήψη αποφάσεων: Η συλλογή δεδομένων, η οποία μέχρι στιγμής βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στα συμπτώματα, οδηγεί σε μια παραμορφωμένη αντίληψη της διαδικασίας λοίμωξης. Είναι επομένως σημαντικό να συλλέξουμε τη λοίμωξη και να βελτιώσουμε ουσιαστικά την κατάσταση ανοσίας του πληθυσμού, ιδίως μέσω αντιπροσωπευτικής και περιφερειακής έρευνας για τη μόλυνση και την κατάσταση ανοσίας.
  •  
  •  

 

  • Ενεργοποιήστε μια διαφοροποιημένη εκτίμηση των κινδύνων τόσο για κοινωνικές όσο και μεμονωμένες συναλλαγές με την πανδημία της κορώνας, είναι σημαντική η ταξινόμηση των διαθέσιμων δεδομένων με βάση τα συμφραζόμενα. Τα δεδομένα για σοβαρές ασθένειες και θανάτους πρέπει να συγκρίνονται με εκείνα άλλων ασθενειών και να σχετίζονται με τον αναμενόμενο κίνδυνο θανάτου σε μεμονωμένες ηλικιακές ομάδες. Ένα ρεαλιστικό. Η παρουσίαση του ατομικού κινδύνου πρέπει να απεικονίζεται με σαφήνεια. Αυτό ισχύει επίσης για συστημικούς κινδύνους όπως η υπερφόρτωση του συστήματος υγείας και οι αρνητικές συνέπειες για την οικονομία και την κοινωνία.
  •  
  •  

 

 • Για να μετριαστούν οι ψυχολογικές και κοινωνικές επιπτώσεις: τα μέτρα που λαμβάνονται για την εφαρμογή εγγενών κινήτρων που βασίζονται στην αυτοπροστασία και την αλληλεγγύη είναι πιο σημαντικά από τις απειλές κυρώσεων. Η παροχή ενός ρεαλιστικού χρονοδιαγράμματος και ενός σαφούς πακέτου μέτρων για σταδιακή ομαλοποίηση αυξάνει τη δυνατότητα ελέγχου και την προβλεψιμότητα για όλους. Αυτό βοηθά στην ελαχιστοποίηση των αρνητικών ψυχολογικών φυσικών και επιπτώσεων του σημερινού άγχους. Πυρκαγιά όλων, βοήθεια και υποστήριξη θα πρέπει να παρέχονται σε ομάδες υψηλού κινδύνου, όπως παιδιά, τα οποία επηρεάζονται ιδιαίτερα από τις συνέπειες των τρεχόντων περιορισμών σε δύσκολες οικογενειακές καταστάσεις ή πρέπει να παρέχονται άτομα που εκτίθενται σε ενδοοικογενειακή βία.

Υπάρχουν περισσότερες άλλες συστάσεις στην τρίτη ad hoc δήλωση της Γερμανικής Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών που τώρα εφαρμόζονται από τη γερμανική ηγεσία.
 

4. Νέα έρευνα από τις Ηνωμένες Πολιτείες

Ομάδα συγγραφέων από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ, Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας, Health Education is Power, Inc., The Compliance Resource Group, Inc., Τμήμα Ψυχιατρικών και Συμπεριφορικών Επιστημών, Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ, Bogan Associates, 8 ARL BioPharma, Inc., Εργαστήριο Έρευνας και Δοκιμών Αθλητικής Ιατρικής, Τμήμα Επιδημιολογίας και Υγείας του Πληθυσμού, Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ, Τμήμα Ιατρικής, Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ, μέτρησε την οροεπιβολή αντισωμάτων έναντι του SARS-CoV-2 στη Σάντα Κλάρα County και έκανε κάποια συμπεράσματα.

 
Τα δεδομένα που ελήφθησαν και τα συμπεράσματα της ομάδας των ΗΠΑ αντιστοιχούν καλά στην έρευνα του Γερμανικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Βόννης, λαμβάνοντας υπόψη ότι η γερμανική έρευνα βγήκε στις 9 Απριλίου και η αμερικανική στις 14 Απριλίου, με την εύλογη υπόθεση ότι η εξάπλωση του SARS -Το CoV-2 στη γερμανική πόλη Gangelt ξεκίνησε τουλάχιστον δύο εβδομάδες νωρίτερα (15 Φεβρουαρίου 2020) από ό, τι στην αμερικανική Santa Clara.

 
Οι Αμερικανοί ερευνητές υπολόγισαν ότι, σύμφωνα με τα τρία σενάρια για τα χαρακτηριστικά απόδοσης της δοκιμής, ο επιπολασμός του COVID-19 στη Santa Clara κυμάνθηκε από 2,49% (95CI 1,80-3,17%) έως 4,16% (2,58-5,70%). Αυτές οι εκτιμήσεις επιπολασμού αντιπροσωπεύουν ένα εύρος μεταξύ 48.000 και 81.000 ατόμων που έχουν μολυνθεί στην κομητεία Santa Clara έως τις αρχές Απριλίου, 50-85 φορές περισσότερο από τον αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων .  

Συμπεράσματα. Ο πληθυσμός των αντισωμάτων SARS-CoV-2 στην κομητεία Santa Clara συνεπάγεται ότι η λοίμωξη είναι πολύ πιο διαδεδομένη από ό, τι υποδεικνύεται από τον αριθμό των επιβεβαιωμένων περιπτώσεων. Οι εκτιμήσεις επιπολασμού πληθυσμού μπορούν τώρα να χρησιμοποιηθούν για τη βαθμονόμηση των επιδημιών και των προβολών θνησιμότητας.
 

5. Περισσότερα δεδομένα από τις Ηνωμένες Πολιτείες

Μεταξύ 22 Μαρτίου και 4 Απριλίου 2020, συνολικά 215 έγκυες γυναίκες έδωσαν βρέφη στο Νοσοκομείο New York – Presbyterian Allen και στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Columbia Irving . Όλες οι γυναίκες εξετάστηκαν κατά την εισαγωγή για συμπτώματα Covid-19. Τέσσερις γυναίκες (1,9%) είχαν πυρετό ή άλλα συμπτώματα του Covid-19 κατά την εισαγωγή, και και οι 4 γυναίκες εξελέγησαν θετικές για SARS-CoV-2 (Σχήμα 1). Από τις 211 γυναίκες χωρίς συμπτώματα, όλες ήταν αδέσμευτες κατά την εισαγωγή. Τα ρινοφαρυγγικά επιχρίσματα ελήφθησαν από 210 από τις 211 γυναίκες (99,5%) που δεν είχαν συμπτώματα Covid-19. από αυτές τις γυναίκες, 29 (13,7%) ήταν θετικές για το SARS-CoV-2 . Έτσι, 29 από τους 33 ασθενείς που ήταν θετικοί για το SARS-CoV-2 κατά την εισαγωγή (87,9%) δεν παρουσίασαν συμπτώματα Covid-19 κατά την παρουσίαση .
 
Η χρήση της καθολικής δοκιμής SARS-CoV-2 σε όλους τους εγκύους ασθενείς που παρουσίασαν για παράδοση αποκάλυψε ότι σε αυτό το σημείο στην πανδημία στη Νέα Υόρκη, οι περισσότεροι από τους ασθενείς που ήταν θετικοί για το SARS-CoV-2 κατά την παράδοση ήταν ασυμπτωματικοί και περισσότεροι από έναν από τους οκτώ ασυμπτωματικούς ασθενείς που εισήχθησαν στη μονάδα τοκετού και τοκετού ήταν θετικοί για το SARS-CoV-2.  

Αν και αυτός ο επιπολασμός έχει περιορίσει τη γενικευσιμότητα σε γεωγραφικές περιοχές με χαμηλότερα ποσοστά μόλυνσης, υπογραμμίζει τον κίνδυνο Covid-19 μεταξύ ασυμπτωματικών μαιευτικών ασθενών. Επιπλέον, ο πραγματικός επιπολασμός της λοίμωξης μπορεί να μην αναφέρεται λόγω ψευδώς αρνητικών αποτελεσμάτων δοκιμών για την ανίχνευση του SARS-CoV-2.
 

6. Υπόθεση και αιτιολόγηση από καθηγητή Ιατρικής Στατιστικής και Επιδημιολογίας στο Κρατικό Πανεπιστήμιο του Μιλάνου , Ιταλία

Ο πραγματικός αριθμός των περιπτώσεων COVID-19 στη χώρα θα μπορούσε να είναι 5.000.0000 (σε σύγκριση με τα 119.827 επιβεβαιωμένα) σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσκόπησε άτομα με συμπτώματα που δεν έχουν δοκιμαστεί και έως 10.000.000 ή ακόμη και 20.0000.000 αφού έλαβε υπόψη ασυμπτωματικά περιστατικά, σύμφωνα με τον Carlo La Vecchia, καθηγητή Ιατρικής Στατιστικής και Επιδημιολογίας στο Κρατικό Πανεπιστήμιο του Μιλάνου .
 
Αυτός ο αριθμός θα εξακολουθούσε να είναι ανεπαρκής για να φτάσει στην ασυλία των κοπαδιών, κάτι που θα απαιτούσε 2/3 του πληθυσμού (περίπου 40.000.000 άτομα στην Ιταλία) να έχουν προσβληθεί από τον ιό.
 
Ο αριθμός των θανάτων θα μπορούσε επίσης να υποτιμηθεί κατά 3/4 (στην Ιταλία καθώς και σε άλλες χώρες) [πηγή], πράγμα που σημαίνει ότι ο πραγματικός αριθμός των θανάτων στην Ιταλία θα μπορούσε να είναι περίπου 60.000.
 
Εάν αυτές οι εκτιμήσεις ήταν αληθείς, το ποσοστό θνησιμότητας από το COVID-19 θα ήταν πολύ χαμηλότερο (περίπου 25 φορές μικρότερο) από το ποσοστό θνησιμότητας της περίπτωσης που βασίζεται αποκλειστικά σε εργαστηριακά επιβεβαιωμένα περιστατικά και θανάτους, καθώς θα υποτιμούσε τις περιπτώσεις (ο παρονομαστής) από συντελεστής 1/100 και θάνατοι κατά 1/4.
 

7. Θνησιμότητα SARS-CoV-2 στην Ιταλία

Όσο για τώρα, είναι γνωστό στο κοινό γεγονός ότι η Ιταλία χαρακτηρίζει όποιον πέθανε με επιβεβαιωμένη λοίμωξη SARS-CoV-2, ανεξάρτητα από τις πραγματικές αιτίες θανάτου, ως θύμα της πανδημίας.  

Ταυτόχρονα, το αντικειμενικό γεγονός είναι η αύξηση της συνολικής θνησιμότητας στην Ιταλία. Σύμφωνα με την Istat (Istituto nazionale di statistica), υπάρχει μια γενική αύξηση της θνησιμότητας από όλες τις αιτίες ⩾20% από την 1η Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου 2020 σε σύγκριση με τον μέσο όρο για την ίδια περίοδο το 2015-2019.  

Το Μπέργκαμο βρίσκεται στην κορυφή της αύξησης της θνησιμότητας μεταξύ των δήμων, + 382,8% των θανάτων.
 
Ωστόσο, η θνησιμότητα αυξήθηκε όχι μόνο και όχι τόσο από τις αιτίες που σχετίζονται με τη λοίμωξη SARS-CoV-2.

 
Μερικά παραδείγματα:

 • Πόλη του Άλμπινο: από 23 Φεβρουαρίου έως 27 Μαρτίου 2019 – 24 άτομα πέθαναν. από 23 Φεβρουαρίου έως 27 Μαρτίου 2020 – 145 άτομα (SARS-CoV-2 προκαλεί – 30 νεκροί).
 • Πόλη Skandzoroshyate: από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του 2019 – 45 θάνατοι. από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο 2020 – 135 (SARS-CoV-2 – 20 νεκροί).
 • Πόλη San Pellegrino Terme: Μάρτιος 2019 – 2 θάνατοι, Μάρτιος 2020 – 45 (SARS-CoV-2 – 11 νεκροί).
 • Αυτοί οι αριθμοί θα μπορούσαν να εξηγηθούν από την έλλειψη δοκιμών SARS-CoV-2 κατά την καθορισμένη περίοδο.

Ταυτόχρονα, η θνησιμότητα από άλλες ασθένειες αυξήθηκε σημαντικά κατά τη συγκριτική περίοδο της 1-4 Απριλίου 2020 σε σύγκριση με την 1-4 Απριλίου 2019. Πρέπει επίσης να σημειωθεί η έλλειψη διαφάνειας του ιταλικού συστήματος.  

Για παράδειγμα, στις 17 Απριλίου, ο Istat είπε ότι εκείνη τη στιγμή ήταν αδύνατο να εξαχθούν συμπεράσματα σχετικά με την αύξηση της θνησιμότητας στην Ιταλία γενικά (καθώς και σε περιφέρειες και επαρχίες) από τα στοιχεία που έλαβε η Istat για τους πρώτους τέσσερις μήνες του 2020 και να το συγκρίνουμε με την ίδια περίοδο το 2019. Αυτά τα γραφήματα και οι πίνακες δείχνουν στατιστικά στοιχεία :

 

Κάντε κλικ για να δείτε την εικόνα πλήρους μεγέθους

8. Θνησιμότητα SARS-CoV-2 στην Ισπανία

Ο ισπανός υπουργός Υγείας Σαλβαδόρ Ιλία δήλωσε ότι κάθε νεκρό άτομο, που εξετάστηκε θετικά στο SARS-CoV-2, θεωρείται ως θάνατος SARS-CoV-2.

 
Το μαθηματικό μοντέλο που χρησιμοποιείται από το Πανεπιστήμιο του Carlos III στη Μαδρίτη (Universidad Carlos III de Madrid, UC3M) καταδεικνύει ότι την τελευταία δεκαετία στην Ισπανία, κατά μέσο όρο 1.150 άτομα πεθαίνουν από όλες τις αιτίες κάθε μέρα τον Μάρτιο. Σύμφωνα με τα αρχεία των πράξεων πολιτικής κατάστασης, από τις 16 Μαρτίου (άρχισε η καραντίνα την ημέρα), ο αριθμός των καθημερινών θανάτων από όλες τις αιτίες άρχισε να αυξάνεται, μερικές φορές φτάνοντας τα 1.400 την ημέρα.  

Από τις 17 Μαρτίου έως τις 30 Μαρτίου, καταγράφηκαν 21.243 θάνατοι στην Ισπανία. Αυτό είναι 5,398 περισσότερα από την πρόβλεψη που βασίζεται στην παρέκταση δεδομένων από προηγούμενα χρόνια.  

Ο προβλεπόμενος αριθμός για την ίδια περίοδο είναι 15.844 – 34.1% λιγότερο. Ταυτόχρονα, ο συνολικός αριθμός θανάτων από τους οποίους το SARS-CoV-2 κατά την περίοδο από 17 Μαρτίου έως 30 Μαρτίου 2020 ήταν 7.591 άτομα.  

Αυτό είναι συνέπεια της γενικής αναγνώρισης του SARS-CoV-2 ως αιτίας θανάτων ανεξάρτητα από την πραγματική κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει εκθετική αύξηση της συνολικής θνησιμότητας στην Ισπανία ή την Ιταλία.

Συμπεράσματα

Σε αυτήν την έρευνα, δείξαμε τις έρευνες και τις προσεγγίσεις περίπου 100 διακεκριμένων επιστημόνων από όλο τον κόσμο. Σε γενικές γραμμές, συμφωνούν ότι τα τρέχοντα στατιστικά δεδομένα δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική κατάσταση και ότι οι εκτιμήσεις των μέσων ενημέρωσης για το ποσοστό θνησιμότητας είναι τουλάχιστον λανθασμένες και δεν αντιστοιχούν στην πραγματική εικόνα.

 
Ο πραγματικός αριθμός ατόμων με λοίμωξη SARS-CoV-2 ή ατόμων που έχουν ήδη περάσει από το COVID-19 σε αρχικό στάδιο ή χωρίς συμπτώματα είναι αρκετές δεκάδες φορές υψηλότερος από τον αριθμό των δημόσιων αριθμών.

 
Αυτό οφείλεται κυρίως στις προσεγγίσεις και στο πεδίο των δοκιμών. Οι δημόσιοι αριθμοί δεν έχουν καμία σχέση με την επιστήμη. Πρόκειται, σε μεγαλύτερο βαθμό, είτε για πολυμέσα είτε για πολιτικά δεδομένα. Θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη τον παράγοντα μιας ειδικής εικόνας της πορείας της νόσου, που επηρεάζει τις ιατρικές στατιστικές (επιδημιολογικά δελτία RKI).
 
Κατά συνέπεια, το πραγματικό ποσοστό θνησιμότητας από το SARS-CoV-2 είναι 25-60 φορές μικρότερο από τα στοιχεία που μας παρουσίασε η MSM και ορισμένες κυβερνήσεις.
 
Ο αριθμός των ατόμων με ιό SARS-CoV-2, αλλά χωρίς τη νόσο COVID-19 ή με ήπια μορφή της νόσου, σύμφωνα με διάφορες εκτιμήσεις, κυμαίνεται από 85% έως 95%. Αυτή η ομάδα, κατά κανόνα, δεν εμπίπτει σε επίσημες στατιστικές, καθώς δεν έχει δοκιμαστεί, δεν νοσηλεύεται και δεν ζητά ιατρική βοήθεια.

 
Οι αρνητικές συνέπειες για τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων από λανθασμένα κοινωνικά μέτρα μπορεί μερικές φορές να ξεπεράσουν την απειλή που θέτει το SARS-CoV-2. Έχει ήδη σημειωθεί σημαντική αύξηση της θνησιμότητας από ασθένειες που δεν σχετίζονται με το SARS-CoV-2.
 
Χώρες, των οποίων η ηγεσία συνεργάζεται στενά με επιστήμονες, ανταποκρίνεται με συνέπεια και γρήγορα σε αλλαγές στην κατάσταση και στην εμφάνιση νέων δεδομένων, θα λάβει τεράστιο πλεονέκτημα στον κόσμο μετά το COVID-19.

 
Οι τρέχουσες ενέργειες πολιτικών σε ορισμένες χώρες είναι δύσκολο να εξηγηθούν με οτιδήποτε άλλο εκτός από ανικανότητα ή σκόπιμες ενέργειες για την επίτευξη των προσωπικών τους πολιτικών φιλοδοξιών ή την προώθηση συμφερόντων εξωτερικών παραγόντων.Το κείμενο, μεταφρασμένο, από τον παρακάτω σύνδεσμο 

The Real COVID-19 Mortality Rate Is 25-60x Less Than Governments, Media Claim

Σχόλια

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.