Έτσι αθάνατη Ελλαδάρα ! 500.000$ από τίς ΗΠΑ,

Από πού κι ως που ανακοινώθηκε κάτι τέτοιο στον συγκεκριμένο υπουργό, κι όχι σε κάποιον σχετικό με τα οικονομικά;
Γιατί τα λεφτά, δεν είναι για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που θα υποφέρουν στην «μετά κορωνοϊό εποχή», αλλά ως «στήριξη των προσπαθειών να προφυλαχθούν από τον κορωνοϊό οι πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα»!

Κι ύστερα, κάποιοι αποκαλούν ειρωνικά… «συνωμοσιολόγους» όλους εμάς που λέμε, πως η λαθρομετανάστευση κατευθύνεται από τις σκοτεινές δυνάμεις, για να χρησιμοποιηθούν οι λαθρομετανάστες ως Δούρειος Ίππος της Παγκοσμιοποίησης για την άλωση των Εθνών-Κρατών.
Που όταν θα ολοκληρωθεί θα οδηγήσει στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση του αντιχρίστου!

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ μεγαλο-ΚΟΡΟΪΔΑ αυστηρή ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ, αλλά ΓΛΕΝΤΙΑ γιά τούς «ΕΥΠΑΘΑΡΕΣ»!

Την ίδια ώρα που όλοι οι Έλληνες είναι φυλακισμένοι μέσα στα ίδια τους τα σπίτια και τα πρόστιμα πέφτουν βροχή, σε όποιον τολμάει να ξεμυτίσει χωρίς την άδεια του «Μεγάλου Αδελφού» της χούντας Μητσοτάκη, οι «ευπαθείς» «καίνε το πελεκούδι» γιορτάζουν στην περιοχή του Ζεφυρίου.


Πιό συγκεκριμένα, με αφορμή έναν αρραβώνα «ευπαθών» και παρά τις απαγορεύσεις και τα περιοριστικά μέτρα, στήθηκαν από νωρίς 50 τραπέζια πάνω στο δρόμο με εκατοντάδες καλεσμένους από το Ζεφύρι και τα Άνω Λιόσια.

Κρίμα για τους κατοίκους των γύρω περιοχών, που δεν θα μπορέσουν να κλείσουν μάτι όλη την νύχτα, αφού η αστυνομία, όπως πάντα, δεν πρόκειται να κάνει κάτι…

Εσείς κορόϊδα, «Μείνετε Σπίτι» κι αν κάποια στιγμή τρελλαθείτε από την κλεισούρα, βαράτε τα κεφάλια σας στους τοίχους να σας περάσει!

www.nikosxeiladakis.gr

Σχόλια

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.