Ο Πάπας συνελήφθη!

Ο Πάπας Φράνσις συνελήφθη!
Ο Πάπας συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στις 4.30 π.μ. από τις μυστικές υπηρεσίες των Ιταλών καραμπινιέρων. Ο ίδιος φυλακίστηκε υπό κατ ‘οίκον περιορισμό στη θερινή κατοικία του, η οποία βρίσκεται εκτός Ρώμης, στο Castel Gandolfo.

Λόγος σύλληψης : εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας (αυτές είναι οι θυσίες των παιδιών που ασκούσε στα τελετουργικά μαύρης μαγείας), οι πεποιθήσεις σατανιστικών βιασμών και οι παράνομες χρηματιστηριακές και τραπεζικές εργασίες, παραγγελίες του Βατικανού.
Ο πάπας θα συνεχίσει να εμφανίζεται περιστασιακά στο κοινό για τις τελετές του Πάσχα για παράδειγμα, αλλά στην πραγματικότητα γνωρίζει ότι είναι ήδη φυλακισμένος.

Η σύλληψή του δεν θα αποκαλυφθεί μέχρι το τέλος του έτους, πιθανότατα, όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες θα αποκαλύψουν επίσης τις μαζικές συλλήψεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Όλα αυτά δεν μπορούν να αποκαλυφθούν στο κοινό σε παγκόσμια βάση έως ότου γίνει η νομισματική μεταρρύθμιση γύρω στο Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο

Το Βατικανό επί του παρόντος τελεί υπό την εποπτεία της ιταλικής δικαιοσύνης καθώς και των μυστικών υπηρεσιών των Καραμπινιερων (ειδικές δυνάμεις κατά της μαφίας).
Ολόκληρη η οικονομική διοίκηση του Βατικανού ήρθε υπό τον έλεγχο του οικονομικού πόλου της ιταλικής δικαιοσύνης και η οικονομική αστυνομία ξετυλίγει όλους τους λογαριασμούς του Βατικανού.

Μην εκπλαγείτε αν δεν ακούτε πια υψηλά αξιωματούχους!θα εξαφανιστούν από την επιφάνεια. Οι αξιωματούχοι του Βατικανού μπορούν απλά να πούν ότι είναι άρρωστοι για να εξηγήσουν την απουσία τους
Σε κάθε περίπτωση,να είστε βέβαιοι ότι το Βατικανό θα κάνει τα πάντα για να καθυστερήσει τις πληροφορίες σχετικά με αυτό όσο το δυνατόν περισσότερο ή για να κρύψει αυτό το θέμα.

Συγχαρητήρια στην ιταλική Q Force για την έξοχη δουλειά τους.

πηγη clearlook.unblog

Σχόλια

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.