Παρέμβαση Κένεντι για το εμβόλιο-τσιπάκι του Bill Gates – Παγκόσμια δικτατορία στην Υγεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι ανέβασε στο Instagram.

Ο Robert F. Kennedy Jr, γιός του δολοφονημένου Robert F. Kennedy και ανιψιός του πρώην Αμερικανού προέδρου και επίσης δολοφονημένου Jack Kennedy, παρενέβη στο Instagram για το εμβόλιο-τσιπάκι που προτείνει ο Bill Gates.

Σε ανάρτησή του στο Instagram αναφέρει, μεταξύ άλλων:

  • Τα εμβόλια είναι για τον Bill Gates, μια στρατηγική «φιλανθρωπίας» που ταΐζει τις πολυάριθμες επιχειρήσεις που σχετίζονται με το εμβόλιο (συμπεριλαμβανομένης της φιλοδοξίας της Microsoft να ελέγξει μια παγκόσμια επιχείρηση που θα θα παρέχει εμβόλια-ψηφιακές ταυτότητες (διαβάστε ΕΔΩ), και θα του δώσει δικτατορικό έλεγχο πάνω στην παγκόσμια πολιτική Υγείας.
  • Η εμμονή του Bill Gates με τα εμβόλια δείχνει να είναι γεμάτη από μία μεσσιανική βεβαιότητα πως θα σώσει τον κόσμο με την τεχνολογία και με μία θεϊκή προθυμία να πειραματιστεί με τις ζωές ανθρώπων, τους οποίους θεωρεί λιγότερο σημαντικούς.

Θυμίζουμε πως ο  γνωστός – και μη εξαιρετέος – ιδρυτής της Microsoft και δισεκατομμυριούχος και φιλάνθρωπος (όπως αυτοαποκαλείται), Bill Gates, έκανε γνωστό το μεγαλεπίβολο σχέδιο που θα δώσει απλόχερα στην ανθρωπότητα τη «λύση» στην πανδημία του κορωνοϊού.

Ο λόγος για την «ψηφιακή ταυτότητα» που θα φέρουν όλοι όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, ή που θα έχουν αναπτύξει αντισώματα και συνεπώς δεν θα είναι επικίνδυνοι και βιολογικοί τρομοκράτες (bio-terrorists) και ως εκ τούτου, θα είναι εκείνοι που θα μπορούν να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα οικονομική, ή οποιασδήποτε άλλης φύσεως.

Πρόσφατα βρέθηκε η σορός της εγγονής του Robert F. Kennedy και της κόρης της Αμερικανίδας πολιτικού Kathleen Kennedy Townsend, Maeve, μερικές μέρες μετά το δυστύχημα με κανό που είχε με τον 8χρονο γιο της, ο οποίος θεωρείται επίσης νεκρός.

Η εγγονή του Robert F. Kennedy και ο μικρός της γιος αγνοούνταν από την Πέμπτη 2 Απριλίου μετά από μια διαδρομή τους με κανό κοντά στην εξοχική κατοικία της οικογένειας, αφού όταν το κανό στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από τον ισχυρό άνεμο και δεν γύρισε ποτέ στην ακτή.

Δείτε τι έχει δηλώσει κατά καιρούς ο Κένεντι για τα εμβόλια:

ΦΩΤΟ video screenshot

https://www.el.gr/

Σχόλια

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.